Bu ara yürüyüş ve ip atlama yapıyorum canımGec olsn guc olmasn canmcim. Sen spor yapio muydn
Tskkr ederm cnm:)Bugün güzel olmuş
BilemiyorumGcms olsn kuzum ya topikce niye bole hassas olduk
Geçmiş olsun canım.Kizlar hasta yatyorum hava cok fena carptti beni oyuzden ilgilenemiyorum sizinle
Yaa niye bıraktım beni.muska77 defnecimmmmmm iki gün bıraktım hastalanmışsın
Şaka bir yana çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Çok geçmiş olsun canım
Sağol tatlım.geçmiş olsun defnecim ılık suya 1 çay kaşığı bal karıştır iç yumuşatır boğazı
Ben goremiyorum ablaResim ekledim kızlar...
Ayyy kış gününe ne zor ne kötü olmuş. Tüh ya!Günaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım
Ya esim yine kötü oldu psikolojikman çöktüm hic hevesim yok suan kilo bildirimine brazdan doktora gidicez yine. Karnima agrilar giriyor.. inanin dün kahvaltidan baska bsy yiyemedim jstahim kacti.bugun de bi corba ictm sabah.aksamda amcamin kizinin kinasi var off. Ben ne yapacam bilmiorum kizlar. Cok dar canliyim o iyilesemedkce ben kötü oluyorumgorsrz kizlar g.olsun diyenlere tesekkur ederim kilo verenlere tbrkler
Gordum.Resim ekledim kızlar...
Abla çok güzelsin ya masallahResim ekledim kızlar...
Nasıl uzulmuyum abla ya vallah moralim çok bozukKilo verenler kocaman tebrikler.
Veremeyenler üzülmeyin kızlar.
Cuma 69,7
Bugün 67,7
Fark 2
%2,87
Bozma morali arada vücut korumaya alıyor kendini. Senlik bisey değil.Nasıl uzulmuyum abla ya vallah moralim çok bozuk
Ayy canım çoookk mutlu oldumm yaaaAyyy kış gününe ne zor ne kötü olmuş. Tüh ya!
Canım çok geçmiş olsun.
Gordum.
Teyzeden genckizliga geçiş olmuş valla.
Tebrik ederim.
Boğaz enfeksiyonu diyetiMaşallah abla çok güzel vermissin ne diyeti yapmıştın bu hafta bende yapiyim
Sana moralini bozma demeyi çok isterdim ama yapabilinse ben bozmamGünaydın kzlar bildirimimi yapp kacym
gecen hafta 85.3
Bugün 86.5
Fark +1.2
Bana mustahak 2hafta ugrastgm kiloyu bir haftada geri aldmzati hastaym moralmanm bozuldu
Yok ya ben sevemedim o diyeti yapmiyimBoğaz enfeksiyonu diyeti
Yutamadigimdan yiyemedim
Somestr neysede yaz tatili uzun baya insan evini ozler beaKiz tatil olmaynca kendi aileni cok goremezsn ki zaten calsmaktan ev is okul. Sen onu ikna et de ki tatillern yarisi sizn orda yarisi bzm burda:) @EMELinEMELi
Yapma valla çok zor.Yok ya ben sevemedim o diyeti yapmiyim
Teşekkür ederim canım benimmAbla çok güzelsin ya masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?