💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Niye kavga ettinizki?
dr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı

Canım yaaa üzüldüm bak şimdi bu konudanmı kavganız

Sabır canım sabır herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef sen sabret hiç kıyamam birde başka bir doktora gitsen
ayyy yok gülümm dr um o kaddar iyiki devlet hastanesinde adam doğumhanedeydi bugün oraya çağardı o işin içinde bana da zaman ayırdı güveniyorum çok bu dr a

Ama eşinin yaptığıda iş deil ha!
Tam dayaklık derler ya
Kuzum sen zaten üzlmüşün bide o böyle yapmış..

Tesekkur ederim dileklerinz icin..Esimin vucud direnci duşmüş kizlar.sülük tedavisi görmüstü bi rahatsizligindan fazla kan kaybetmisti.. bu onu etkilemis.. ortalik hastaligiymis iste zanneddigimz gibi .. kala alikta calisiyor bide titiz kendisi ama yine de o hava onu etkiliyor demekki.degerleerii düşmüş biraz. Ilac icti iyi oldu biraz.. kac gundur hasta olunca biliyosunz virus filan var telaslandim bide pimpirik kendisi.. ben hastayken bile kendimi iyi olcam diye motive ediorum baskasi ole olmaynca karalar geliyor bana :) daha iyi olur insallah.. bu arada kilomu soliyim
67.5
pazartesi 69 dum..
Dün istahimin olmamasi etkiledi sanirim suan 67.5 üm. Yani pek sevinemedm bile. Verenlere tebrikler
Vermeyenlere de moralinzi yuksek tutun pes etmeyinn

ayyy yok gülümm dr um o kaddar iyiki devlet hastanesinde adam doğumhanedeydi bugün oraya çağardı o işin içinde bana da zaman ayırdı güveniyorum çok bu dr a
İkiniz içinde zor bir süreç her ay beklemek sonunu bilmeden bunaldınız belliki oda üzülmüştür pişmandır sanırım bir anlık öfke patkaması diyelim sende kendini çok üzme

Geçmiş olsun canım korktum bende önemli bir rahatsızlığı var sandım Allah tez şifasını versin inşallah

Canım bununla geçmiş olsun..
Kilonda güzel gitmiş tebrik ederim.

Asyacim ilacin dozunu degistirir ssbir işi bu.. bu yumurta buyutme işi cok stresli evet bende yapmistim ve benm kac ayima maal oldu bu is uzuntu strrs yapti adetlerim sasti ama pes etme gulum.. esinde stresli senin kadar olamasada.. aşilama deneseniz olmazmi? Hangi hormon ilacni kullandin?

Dün kahvaltidan baska bisey surmedim agzima ablacim sabahta corba boyle cikti kilom.. acligimi bile hissetmedim dün sanki dunyayi yemis gibi pskilojkman şistim yani.. tsk ederim...

Gunun ilk bildirimi ve son artisi benden.gelsin

Gecen cuma 76.9
Bugun 77.5
Fark +600 gr

Hakettim ne diyimm

Erkenden bildirim yapayım.
Geçen hafta 87.1
Bugün 86.0
Fark -1.1

Günaydın kızlar bıldırımı sonra yapcam evınızı su bastı onla ugrastık sımdı bıttı az uyuyup ısınmam lazım
Canm g.olsn sanada nabtnz?
Gunaydinnnnn bende yapiyim bildirim çok parlak diil ama :-(
Geçen cuma 97
Bugün 96.7
Fark -300

Gr gr gitmeye devam :-(

Sıkma canini canim onemli birseyi yoktur insaAllah

Ve gelelelim benim hafta başından beri nedenini cozemedigim rezil bildiririmime
Cuma 66.400
Bugün 67.100

Bende tartildim 55.8 ciktim.2gundur dikkat ediyorum su fazlaligi gitti herhalde

Bende bildirimimi yapayım bari
Geçen cuma 86.5
P tesi 86.7
Bugün 85.9
Fark - 600

Bende bildirim yapip cikiyorum.
Cuma 67.9
Bugun 67.5
-400
Kizlar fark cok olurdu amaaaa aksam eriste yedim tutamadim kendimi

Kizceler sanrm gcn cuma 79.1dim. Emin de olsmadm su sn
Bugun 78.2
Fark -900

Günaydın kzlar bildirimimi yapp kacym
gecen hafta 85.3
Bugün 86.5
Fark +1.2
Bana mustahak 2hafta ugrastgm kiloyu bir haftada geri aldm zati hastaym moralmanm bozuldu

Kizlar moral bozuklugu yok. Nerdeyse 3 hafta ayni kiloda kalip durdum ama pes ettimmi etmedim! Aksilikler cikiyor vs bi sekilde kaliyor nabalim siniri bozuluyo insnin ama tavsiyem ogünlernzde degisiklik yapin her zamanki kahvaltiyi her zamanki aksami yspmayin saatlerle ogünlerle oynayin hatya bazen kacirin ama en fazla 3 kere kacamak sora devam.. bakin meto nasi calisiyor :)

Kiyaman ya asyacim skma canını yaaa esinle neden kavga esionuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…