💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aslında sabit kiloma inemedim ve kaçamak yapmadigim halde bu hafta hep + lardayim moralimi o bozuyo

Yaaaa geçen bir kitap ta okudum şöle anlatıyor bir bir peygambere (adını hatırlayamadim ama Muhammed s.a.v. diil eminim) bir çift gelio çocukları olmuomus allah a sorar mısın ne zaman bir çocuğmuz olcak diolar
Peygamber soruo allah a
Cevap:" hiç bir zaman " oluo
Aradan 5 yıl gibi bir zaman geçio
Bu çift gene gelio yanlarında 4 yaşlarında bir oglan çocuğu hanı bizim çocuğumuz olmicakti diolar
Peygamber yine allah a soruo
Allah cc den cevap " hiç bir zaman olmicagini bile bile onlar istemekten hiç vaz geçemediler her gece sabaha kadar dua etmekten hiç vazgeçmezler" demis

Seni çok iyi anliorum bende bayaaaa 97 de kaldim
C

Aslında sabit kiloma inemedim ve kaçamak yapmadigim halde bu hafta hep + lardayim moralimi o bozuyo
Kacamakla alakasi yok o kaliyor kaldimi.. bende dokkat etmeme ragmen kaldigim icin moralim bozulmustu ama taktikleri degistrmek birazda akisina birakmak en iisi oluyor. Uc noktada xegilsin o kadar uzulme halledersin

Bakin arkadaslar cocukta eşte dunya ve yeryuzunde bulunan hersey ahiret tarlasi icin. Cocuk sahibi olma duygusu yasanmasi gereken en guzel duygulardandir belki bunu yasayanlar kiymetini cok iyi bilmeli.. olan olmayanin halinden tamamen anlayamaz. Cok caresiz ve güclü olmak icin yogun caba gerektiren bi durum. Ben esime bile gozyaslarimi gostermiyorum belkide hic gormedi oyle soliyim. Oda gistermez.. birbirimize dedigimiz 2 laf Allah buyuk tür. Kelimesi. Eger cocuk konusu yipratmaya kadar giderse aranizdaki iliskinzi de etkiler 2 kisinin manevi ve duygu anlaminda sagligi olmassa bu 2 kisi yide yipratir yasanmaz hale getirir.. o cocuk meselesi eş meselesi haline dönüsür burda bu skntiyi yasayan bikac arkadaslarmda vardir eminim.. Allahin nezdinde zorluk yok belki dogru zaman degil belki suanki dogru karar. ALLAH kimseye zulmetmez insan kendine eder. 5 dk garantisi yok bu dunyanin.ben bunu Polis olmasi sebebiyle eşimle daha iyi tecrube ettim. Ziyan etmeyin geri gelmeyebilir bazi seyler

Aaaaa gecmis olsun cnm ya cok uzuldum cokmu

Ayyy kış gününe ne zor ne kötü olmuş. Tüh ya!

Canım çok geçmiş olsun.

Gordum.
Teyzeden genckizliga geçiş olmuş valla.
Tebrik ederim.

Çok teşekkür ederım ark temızledık mutfakta su gırmeyen yer kalmamıs ara holde aynen tam bızımle annemın odasına gelıyomus alt komsu uyandırdı temızledık ama donduk kış günü tesisatci arariz simdi

Gec oldu kilo bildirimi kusura bakmayin

Geçen hafta 64,800

Bu hafta 64,100

-700

Çok güzel anlatmışsın canım

Neyse hallolmus bari.
Kilo içinde tebrikler tatlım.

biliyorum gülüm bunu ben...eşime de anlatmıştım hatta...yattı kalktı bişeyler yedi sonra konuştuk biraz dr dan hep moralsiz boynu bükük çıkıyorsun elimden bişeyde gelmiyor diyor ee sen böyle yapınca ben daha üzülüp ağlıyorum dedim tedaviyi hızlandırsın diyor bana sabret diyor ama kendi sabretmiyor

Ayyy!
Yine sana kiyamadigindan yapmış.
Yanlış göstermiş sadece duygularını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…