- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Aslında sabit kiloma inemedim ve kaçamak yapmadigim halde bu hafta hep + lardayim moralimi o bozuyoCanm g.olsn sanada nabtnz?
Kizlar moral bozuklugu yok. Nerdeyse 3 hafta ayni kiloda kalip durdum ama pes ettimmi etmedim! Aksilikler cikiyor vs bi sekilde kaliyor nabalim siniri bozuluyo insnin ama tavsiyem ogünlernzde degisiklik yapin her zamanki kahvaltiyi her zamanki aksami yspmayin saatlerle ogünlerle oynayin hatya bazen kacirinama en fazla 3 kere kacamak sora devam.. bakin meto nasi calisiyor :)
Yaaaa geçen bir kitap ta okudum şöle anlatıyor bir bir peygambere (adını hatırlayamadim ama Muhammed s.a.v. diil eminim) bir çift gelio çocukları olmuomus allah a sorar mısın ne zaman bir çocuğmuz olcak diolardr böyle böyle diyor dedim napim dedi ters ters tamam da niye böyle tepki veriyonki dedim sustu arabada eve geldik basbas bağarıyor olmicak diyor ben biliyorum ben milyarlarda döksem olmicak çocuğumuz isyansa isyan bilmem ne hüngür hüngür ağlamaya başladım gücüm kalmadı bu duruma ya kendime mi üzüleyimm bu böyle yapıyor o na mı
Yaaaa geçen bir kitap ta okudum şöle anlatıyor bir bir peygambere (adını hatırlayamadim ama Muhammed s.a.v. diil eminim) bir çift gelio çocukları olmuomus allah a sorar mısın ne zaman bir çocuğmuz olcak diolar
Peygamber soruo allah a
Cevap:" hiç bir zaman " oluo
Aradan 5 yıl gibi bir zaman geçio
Bu çift gene gelio yanlarında 4 yaşlarında bir oglan çocuğu hanı bizim çocuğumuz olmicakti diolar
Peygamber yine allah a soruo
Allah cc den cevap " hiç bir zaman olmicagini bile bile onlar istemekten hiç vaz geçemediler her gece sabaha kadar dua etmekten hiç vazgeçmediler" demis
CCanm g.olsn sanada nabtnz?
Kizlar moral bozuklugu yok. Nerdeyse 3 hafta ayni kiloda kalip durdum ama pes ettimmi etmedim! Aksilikler cikiyor vs bi sekilde kaliyor nabalim siniri bozuluyo insnin ama tavsiyem ogünlernzde degisiklik yapin her zamanki kahvaltiyi her zamanki aksami yspmayin saatlerle ogünlerle oynayin hatya bazen kacirinama en fazla 3 kere kacamak sora devam.. bakin meto nasi calisiyor :)
Ama eşinin yaptığıda iş deil ha!
Tam dayaklık derler ya
Kuzum sen zaten üzlmüşün bide o böyle yapmış..
Kacamakla alakasi yok o kaliyor kaldimi.. bende dokkat etmeme ragmen kaldigim icin moralim bozulmustu ama taktikleri degistrmek birazda akisina birakmak en iisi oluyor. Uc noktada xegilsin o kadar uzulme halledersinAslında sabit kiloma inemedim ve kaçamak yapmadigim halde bu hafta hep + lardayim moralimi o bozuyo
Nuray nerde yasiyodun sen canimKendimi bildim bileli bu kilolardan savaşıyorum artık yenmek istiyorummm
Canım yaaaa nasıl olxu bizimde başımıza gelmişti bulaşık makina hortumu yırtulmış allahtan temiz suydu bütün odalara girmiş biz uyurken kış günü nasıl hallettin canım yaaa çok üzüldüm...
Canım geçmiş olsun nesi var eşinin Allah tez şifa versin sen bırakma kendini
Kazasız gidin inşallah canım orda yazarsın dimi özleriz biz
Aaaaa gecmis olsun cnm ya cok uzuldum cokmu
Ayyy kış gününe ne zor ne kötü olmuş. Tüh ya!
Canım çok geçmiş olsun.
Gordum.
Teyzeden genckizliga geçiş olmuş valla.
Tebrik ederim.
Çok güzel anlatmışsın canımBakin arkadaslar cocukta eşte dunya ve yeryuzunde bulunan hersey ahiret tarlasi icin. Cocuk sahibi olma duygusu yasanmasi gereken en guzel duygulardandir belki bunu yasayanlar kiymetini cok iyi bilmeli.. olan olmayanin halinden tamamen anlayamaz. Cok caresiz ve güclü olmak icin yogun caba gerektiren bi durum. Ben esime bile gozyaslarimi gostermiyorum belkide hic gormedi oyle soliyim. Oda gistermez.. birbirimize dedigimiz 2 laf Allah buyuk tür. Kelimesi. Eger cocuk konusu yipratmaya kadar giderse aranizdaki iliskinzi de etkiler 2 kisinin manevi ve duygu anlaminda sagligi olmassa bu 2 kisi yide yipratir yasanmaz hale getirir.. o cocuk meselesi eş meselesi haline dönüsür burda bu skntiyi yasayan bikac arkadaslarmda vardir eminim.. Allahin nezdinde zorluk yok belki dogru zaman degil belki suanki dogru karar. ALLAH kimseye zulmetmez insan kendine eder. 5 dk garantisi yok bu dunyanin.ben bunu Polis olmasi sebebiyle eşimle daha iyi tecrube ettim. Ziyan etmeyin geri gelmeyebilir bazi seyler
Neyse hallolmus bari.Çok teşekkür ederım ark temızledık mutfakta su gırmeyen yer kalmamıs ara holde aynen tam bızımle annemın odasına gelıyomus alt komsu uyandırdı temızledık ama donduk kış günütesisatci arariz simdi
Gec oldu kilo bildirimi kusura bakmayin
Geçen hafta 64,800
Bu hafta 64,100
-700
Neyse hallolmus bari.
Kilo içinde tebrikler tatlım.
Bugün kilo bildirimi var. Kilonu yaz canım.Kendimi bildim bileli bu kilolardan savaşıyorum artık yenmek istiyorummm
Doğru vallaSevınemedım bıle komsumuzunda evı battı kış günü ezıyet
biliyorum gülüm bunu ben...eşime de anlatmıştım hatta...yattı kalktı bişeyler yedi sonra konuştuk biraz dr dan hep moralsiz boynu bükük çıkıyorsun elimden bişeyde gelmiyor diyor ee sen böyle yapınca ben daha üzülüp ağlıyorum dedim tedaviyi hızlandırsın diyor bana sabret diyor ama kendi sabretmiyorYaaaa geçen bir kitap ta okudum şöle anlatıyor bir bir peygambere (adını hatırlayamadim ama Muhammed s.a.v. diil eminim) bir çift gelio çocukları olmuomus allah a sorar mısın ne zaman bir çocuğmuz olcak diolar
Peygamber soruo allah a
Cevap:" hiç bir zaman " oluo
Aradan 5 yıl gibi bir zaman geçio
Bu çift gene gelio yanlarında 4 yaşlarında bir oglan çocuğu hanı bizim çocuğumuz olmicakti diolar
Peygamber yine allah a soruo
Allah cc den cevap " hiç bir zaman olmicagini bile bile onlar istemekten hiç vaz geçemediler her gece sabaha kadar dua etmekten hiç vazgeçmezler" demis
Ayyy!biliyorum gülüm bunu ben...eşime de anlatmıştım hatta...yattı kalktı bişeyler yedi sonra konuştuk biraz dr dan hep moralsiz boynu bükük çıkıyorsun elimden bişeyde gelmiyor diyor ee sen böyle yapınca ben daha üzülüp ağlıyorum dedim tedaviyi hızlandırsın diyor bana sabret diyor ama kendi sabretmiyor
Tebrikler bacım.Kızlar kusura bakmayın anca vakit bulabildim
Bildirimimi yapayım birazdan geçmişe bakayım sizler ne yapmışsınız
Geçen hafta 76
Bugün 74.6
Fark 1.4
Reyhan kilosunu bana bildirdi
105.4 fark :0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?