Inşallah tatlım Bende öyle ümit ediyorumzuhal abla bu motive yi senden hep bekliyoruzz yaa nasıl topluyorsun biziii süpersinnnn
Ama bitanecik ÖzlemimAllahimmm ben bu hallere duscek kadinmiydim
Beni adamdan saymadilar yahu
Burda her konuda ümütsizlik negatiflik yasak Asya hanımumutsuzluk öyle varki anlatamam sana gülümm ama sadece rabbime sığınıyorum..dün olmam lazımdı olmadım netten araştırdım da yum olmadığı zaman adet gecikiyormuş benim bu ay 11 mm de kaldı sanırım ondan gecikiyorum
Tmm ablaAma bitanecik Özlemim
Menü yok spor yok ne yapalım
Kız iyileşde ikimiz ağız tadıyla bi yarışalım
umutsuzluk öyle varki anlatamam sana gülümm ama sadece rabbime sığınıyorum..dün olmam lazımdı olmadım netten araştırdım da yum olmadığı zaman adet gecikiyormuş benim bu ay 11 mm de kaldı sanırım ondan gecikiyorum
Inşallah tatlım Bende öyle ümit ediyorum
Geçen de demiştim
Enerji bulaşı hastalık gibi
Kimde olursa birbirimize bulaştıralım
annelik nasıl güzel bir duygu kimbilir abla can atıyorum ama olmuyor bir türlü anne olamıyorum çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyorBurda her konuda ümütsizlik negatiflik yasak Asya hanım
dinlen gülüm uzan sürekliKızlar bugün hiç enerjim yok ya
Tansiyonum hep 12-8 olur benim dünden beri 10-6 çıkıyor.
Bu da bir şeylere odaklanmamı engelliyor
benimki hem büyümüyor büyümediği içinde çatlamıyor gülümYok kuzum umutsuzluğa kapılma.
Benim eltim kocaman kistle hamile kaldı.
Yine bir tanıdık benim gibi hem hipotiroid hem pko hastasıydı hamile kaldı.
İnşallah bizim ve tüm isteyenlerin de olacak.
Yumurta olmayınca değil de çatlamayınca gecikiyor diye biliyorum ben de.
dinlen gülüm uzan sürekli
benimki hem büyümüyor büyümediği içinde çatlamıyor gülüm
kürtajdan sonraki 6 ay boyunca sürekli kahverengi lekelenme yaşadım gülüm dr kistlerden dolayı adet olamıyorsun yum baskılıyor dedi d kontrol hapı kullandırdı o ay biraz gelde kanamam işte geçtiğimiz aydı ama onun dışında böyle yaniSinirim bozuldu kız sabahtan beri çamaşır asmak, katlamak ve balık temizlemek dışında hiçbir şey yapamadım.
Peki düzenli adet olabiliyor musun kuzum?
kürtajdan sonraki 6 ay boyunca sürekli kahverengi lekelenme yaşadım gülüm dr kistlerden dolayı adet olamıyorsun yum baskılıyor dedi d kontrol hapı kullandırdı o ay biraz gelde kanamam işte geçtiğimiz aydı ama onun dışında böyle yani
özelde birine gitmiştim o abuk subuk konuştu tüp bebek yap falan dedi bu dr dan menunun en azından sorunumu söyledi öteki sırf para kazanmak için aylarca git gel yaptırdı bana bıktım artık bu konudan gülüm ya yatarken hep aklıma geliyor istemsizz olarak yani en azından zayıflayabildim bari diyorum kendi kendime ama sanırım o da işe yaramıyorBen de adet düzensizliği için daha evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
Evlenince de devam ettim hemen çocuk istemiyorum diye.
Bırakınca baktım 1 ay oluyorum 3 ay olmuyorum progesteron içerikli bir ilaç kullanmaya başladım dr tavsiyesiyle.
En azından koruyuculuğu yok ve hamile kalırsam da tutunmayı sağlayan bir ilaç.
Bu sayede günü gününe adet oluyorum.
özelde birine gitmiştim o abuk subuk konuştu tüp bebek yap falan dedi bu dr dan menunun en azından sorunumu söyledi öteki sırf para kazanmak için aylarca git gel yaptırdı bana bıktım artık bu konudan gülüm ya yatarken hep aklıma geliyor istemsizz olarak yani en azından zayıflayabildim bari diyorum kendi kendime ama sanırım o da işe yaramıyor
Slm.
Ayyy reyhann benimde hic enerjim yokkk 3 makina camasir haloldu 3 daha var utu yemek var
Bide adanada bacagima bise oldu adim atamiyor basamiyorummm cok axiyo
Disardada kar var siddetli hemde :)
hormonlarım normalmiş gülüm sadece yum olmuyor bende...zayıflamak her anlamda faydalıdır da şu an için hani tedaviye bir katkısı olmadı daha...eşime diyorum ki bu kilomla hamile kalsam eski elbiselerimi hamilelik olarak kullanabilirimAslında kuzum kilo vermek pko'yu %95'e kadar azaltıyormuş.
Kilo verdikten sonra baktırdın mı hormonlarına?
Ne durumdalar?
Ben de bu hafta 2. test için endokrine gidicem.
Sonuçları da 19 şubatta ultrasonla beraber göstericem ve kadın hastalıkları da dahil ne var ne yoksa ortaya çıkacak.
Eğer bu ay hamile değilsem bir sonraki adetimde de kadın doğuma gidicem artık.
Çünkü ben zayıflamayı beklemek istesem de eşim artık üstelemeye başladı.
dinlene dinlene yap gülüm tatil dönüşü zaten çok yüklenmeSlm.
Ayyy reyhann benimde hic enerjim yokkk 3 makina camasir haloldu 3 daha var utu yemek var
Bide adanada bacagima bise oldu adim atamiyor basamiyorummm cok axiyo
Disardada kar var siddetli hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?