Buna seviniyimmi üzülryimmi bilemedim tatlımMefkurem abla gercekten senın motıvasyonun hepımızı cok etkılıyo gordugun gıbı.
Bende sıze soz verıyorum elımden geldıgınce dıkkat edıcem artık yaza cok az kaldı.
Beyaz tsırtler strech pantolonlar..
Bunları gıymek varken yıne sıyahları tercıh etmıcegımız son kıs olucak ınsallah..
@EMELinEMELi canım sende gercekten once bı aynaya bak. Kendıne yazık etme daha fazla kılo almanın bı sınırı yokkı.
Istesek hepımız 150 kılo oluruz.Zaten almaya musaıt bı yapımız oldugu ıcın bu cabalarımız.
Ama ıstesek fazlalıklarla yasamak zorunda degılız bunu ogrendık ve zamanında bılıncsızce yedıklerımızın telafısını yapmaya calısıyoruz.
Daha fazla gec olmaması ıcın bıgun dahı erteleme bence.
Çok kötü değil cnmBende verıym menumu..
Sabah ac karnına 3 kasık pekmez
9.15
bı tane yesıl elma
9.30
bı kutu kakaolu sut(rutın kahvaltı yapmak ıstemedım bugun)
oglen 1 gıbı
cok mınık bı dılım katmer(sanırm bı katmerın 1/20sı kadar bıseydı)arasında bıraz peynır
ıspanak yemegı(yumurtalı)
dunden kalan mısır corbası yogurtlu
aksam 5 gıbı
3 tane kofte(fırında)
cok az kuskus
bol salata
suyum da bardakla olcuyorum su sıralar. 11 bardak oldu toplam 2lıtreyı gecıyo yanı
Bence güzel mügem akşam salatada olabilirdiMenümü vereyim
10:00 Menemen
1 TK tahin-pekmez
2dlm ekmek
13:30 1 bardak süt
1 muz
15:30 karnabaharın
Yoğurt
19:00 4 köfte
Ayran
Su 2 olmuştur
Sabah doymamanın sebebi çeşit yok cnmiyi akşamlar kızlarr menümü paylaşıp geçmişe bakayım
sabah 11.00
3 dilim tam buğday ekmeği
biraz tereyağ
4-5 zeytin
ara 15.00
1 elma
1 avuç kuru üzüm
akşam 18.00
2 kepçe şehriye çorbası
Tatlım kilonu koruyosun ya daha Nr olsunValla şu sırılarda hiç azmim yok canımyazın daha azimliydim
Çok teşekkür ederim bitanemÇoooooook tebrik ederim canımcımçok güzel bir haber emeklerinin karşılığını aldın
Rica ederim tatlım
Akşam niye salata Yoğurt falan yoktu cnmKizlar menumu paylasiym hemen snra ati am oluorum uykusuzluktan
Sabah
Peynir domates salatalik
Iki ymrta
Uc ceviz
Bi cay bardagi taze siklms karisk metve suyu
Aksam
Firin tavuk
6 kasik bezelye
Cayin yaninda da 1 avuc findik ve 5-6 tane igde
ayy süper o zaman bebiş olabilirrrpcos ta genelde olmuyor yumurtlama..sen adet günün 1 gün dahi geçse yap test
canım sabah ıkı haslama fazla sankı gercı baska bısey yememıssın ama oglende ıkı haslama yumurta olmus.
Canım dur bir hele yahu bekle bakalım 2 gün daha çok hissediosan kan testi yaptır
100 gram 100 gram dır tatlım tebrik ederim
canım menün güzel ama 4 yumurta biraz fazla olmuş sanki
Günaydın şeker nasılsınGunaydinnnnn
Iyim abla sabah egzersiziGünaydın şeker nasılsın
Sen nasilsin gonder yaptum yanlislikla.bacagim eridi iyice ya.bacaktan incelmek isteyen arkadaslar yatin 15 gun tamamdirGünaydın şeker nasılsın
Günaydınnnnn canlar
Az kalorili bol hareketli bi haftasonu diliyorum
Bugün nasılız bakalım, benim şükür motivasyonda enerjide yerinde
X xDerinMavix
Kız Reyhan nihayet 4 ay sonra listeye girmeyi becerebildim
Valla öyle oldu tatlımAblişim geç olsun güç olmasın bea, gerçi biraz güç oldu senin ama sonunda oldu
Sen bunlara takılma tatlımSen nasilsin gonder yaptum yanlislikla.bacagim eridi iyice ya.bacaktan incelmek isteyen arkadaslar yatin 15 gun tamamdir
X xDerinMavix canım 2-2 seklınde 4 yumurta hanı ust uste oldugu ıcın fazla geldı.
Ekmek olmaması tabıkı ekstra bı alkıs hakedıyo
Gunaydın bu arada herkese..
Sabah 69.9u gordumm
Insallah pazartesı de aynı bıldırımı yapabılırım, haftasonu malum..
Kız hani mesela 5 günde 5 kilo diyetinde de yumurta günü var mesela.
O gün de sadece yumurta yeniyor.
O yüzden yumurtada sorun görmüyorum ben çok :)
Gene artiyimmBuna seviniyimmi üzülryimmi bilemedim tatlım
Öyleyse inşallah benim motivasyonum düşmez
Çok kötü değil cnm
Hazır Kakao içmeyip evde yapsan daha iyi olur
Bence güzel mügem akşam salatada olabilirdi
Sabah doymamanın sebebi çeşit yok cnm
Tatlım kilonu koruyosun ya daha Nr olsun
Çok teşekkür ederim bitanem
Inşallah böyle devam eder
Rica ederim tatlım
Akşam niye salata Yoğurt falan yoktu cnm
Bu arada aklında bulunsun bezelyede karbon sınıfına giriyor
Ama menün kötü değil
Yok canım dogrudur ben cok anlamıyorum zaten sızın kadar..
Ben sadece tek tıptense bı yumurta yanında yesıllık daha cok tercıh ederım hanı.
Sen oyle dıyosan oyledır
Bi de yazmayi untmsm aksam tursu yedim. Bisuru hem de. Cok guzel yapms kayinvalidem:) salata yerine o vardi sofrada:)Gene artiyimmya menum o kdr da kotu deil sanki. Nie mutemadiyen arti oluorum. Sinrlenip bisi yemicem snnda ablam bezelye knsnda haklisin tabiki. Ama bayilirim iste. Guzel seyler ndn zararli olmak zornda:)
Tebrikler bitanemX xDerinMavix canım 2-2 seklınde 4 yumurta hanı ust uste oldugu ıcın fazla geldı.
Ekmek olmaması tabıkı ekstra bı alkıs hakedıyo
Gunaydın bu arada herkese..
Sabah 69.9u gordumm
Insallah pazartesı de aynı bıldırımı yapabılırım, haftasonu malum..
Tatlım karbonu azaltmaya çalış özellikle akşamları olmaması gerekiyorGene artiyimmya menum o kdr da kotu deil sanki. Nie mutemadiyen arti oluorum. Sinrlenip bisi yemicem snnda ablam bezelye knsnda haklisin tabiki. Ama bayilirim iste. Guzel seyler ndn zararli olmak zornda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?