💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kilo alıp geldim işte napayım

Hoşbulduk tatlım özledim sizleri..
Veririz ya kiloda neymiş

Alttan almasanda onlar üste çıkar boşver en iyisi..

Hoşbulduk canım..
Evet davetsiz misafir geldi..
Bizde seni özledik fıstığım

Tabiki kilolar verilmek için var
Kilomuz olmasa verecez diye bu kadar uğraşıyor olmıcaktık
Zaman geçmezdi heralde çok sıkıcı olurdu

ne mi olacakmış etkilerii kız o nasıl bir dünyada yaşıyor özlem kilo verdirmiyor bir kere

Anlattım canım ben bıle eskıden 7 gun olırdum sımdı 5 gun oluyor bazen erken oluyorum ona bıle canım sıkılıyor dedım bakalım gıdıcsk doktora ben bıraz panık olabılırım ama gec kalmaktansa panık olmayı tercıh ederım

Günaydın şekercim..
Anam bu ay herkes erken oluyo
Okuduydum benita özlemde erken olmuş...

Persembe falan olmam lazımdı pazar gece sancıyla basladı

Benimde 15inde olmam lazımdı.. Dün gece teşrif etti.

Ya bu mevzuyu çok takıyor um gülüm çocuğu geçtim adet olunca insanın vucudu rahatlıyor sakinleşiyor..sabah sağlık ocağına gittim tahlil verdim Dr birsürü daha tahlile ekledi düşükte yapıyorsun dur haberin yoktur o kahverengi lekelenme ondan olabilir dedi gözüm ayrıldı nasıl yani dedim embriyo tutunamiyor dur dedi offers ne bileyim sıkıntılı mevzuları

Seni boş bırakmamak lazım ablis
Öyle valla asyam..
Anam bu kadın olmak ne zor şey yaw..

Evet asya kadinlar hamile olurmus cogu tutunamayip adette pihtili olarak dusururmus ama haberimiz olmazmis
Bende pıhti yok tam tersi sadece lekelenme yaşıyorum Dr bu şekilde de olabiliyor dedi ancak detaylı şekilde araştırma yapılınca bilinirmis e benim Dr sadece ultrason yapıyor

Tesk canim:) kizartma degil haslanmis ve saat 7 de yedim

Tamam stres ıyı degıl ama ben evlı olmamama ragmen panık oluyorum 30 dan sonrada degısıyor vucut dün inan şok oldum

Tamam stres ıyı degıl ama ben evlı olmamama ragmen panık oluyorum 30 dan sonrada degısıyor vucut dün inan şok oldum
kız ben o şok ları her ay yaşar oldum insanın başına gelince daha iyi anlıyor karşı tarafı özlem şu an bekarsın çaresine bak gülüm evlenince dert açmasın başına bu durumlar benim annem hiç ilgilenmezdi taa en baştan dr um dedi geç kalınmış annen elinden tutum 10 sene önce seni getirecekti dr aben hep düzensizdim halbuki ama ilgilenenim yoktueşim de ne kadar stres oluyor diyor o kadar ilaç veriyor bilmem şöyle yap böyle yap diyor bari adetini düzene koysalar rahatlasan biraz

Keşke annen biraz ilgilenseydi gülüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…