💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Benım stresten kaynaklı nadır erken oluyor buyuk sıkıntım yok bıde ben gıderım dun ark şok oldum butun gun hayatta rahat edenem ben olmadan bır ıkı gün once baslıyor gergınlık sınır stres bır ay olmasam gıderım kuzum benım 10 sene once agrı sancı rengım atardı goturdu annem 2 farklı doktora bıse cıkmadı bende gıderım fazla panık bırıyım belkı baskalarına gore ama hele yas 30 gecınce daha bır dıkkatlı oluyor ınsan

Keşke annen biraz ilgilenseydi gülüm ya

Kadınlar bakmıyor pek kendılerıne hele eskıler doktordam kacıyor brnımkıde sormaz ama soyleyınce varsa bır anormallık ılgılenır valla bayan olmak çok zor

Selam kızlar

Yeni eve geldim şimdi neskafemi içiyom
Bu hafta artıda olsamda acayip pozitifim
Bence uçuk değil ama cuma güzel bi eksi görecem
Bugünde sporu fazla yapmaya çalışıcam yarın az perşembe de boş gün yapıcam

Kızlar onu bunu kafsnıza takmayın sadece kilo vermeye odaklanın
Şubatın ortasına geldik zaten
Martta bittimi bahar kapımızda
Hiç oyalanmaya vakit yok

Öyle valla gülüm sen tedbirini alda..

çook haklısın özlemim mutlaka gitmelisin kız o arkadaşına ben de çok şaşırdım ne rahatmış bütün hormonlar beni eele geçirmiş durumda stres hatsafada anam nasıl mış o öyle

yoook abla yoook ne ilgilenmesi
Eskiler hep öyle ya!
Ayy ben 27 subata 64 gormek istiyorum inşallah allahım...

çook haklısın özlemim mutlaka gitmelisin kız o arkadaşına ben de çok şaşırdım ne rahatmış bütün hormonlar beni eele geçirmiş durumda stres hatsafada anam nasıl mış o öyle

Git dedım yarın gıtcek galıba kuzum bızde sans yok valla bak sımdı uzuluyosun stres yasıyosun ama ben ınanıyorum hatta senın oglun olcak bır suru teyzesı olur :)

Git dedım yarın gıtcek galıba kuzum bızde sans yok valla bak sımdı uzuluyosun stres yasıyosun ama ben ınanıyorum hatta senın oglun olcak bır suru teyzesı olur :)
ayyy özlem kız erkek önemli değilde rabbim ağzından duysun rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşş

ayyy özlem kız erkek önemli değilde rabbim ağzından duysun rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşş

Orası oyle ama içime oyle dogdu zaten hayatta her zaman herseyın hayırlısı

27sinde tam bir yıl olacak 1 yılda 50 kilo güzel olurdu

Süper olur valla hadı ıns benımde mart 1 hedefım 61 7 ayda. 16 kılo 700 gram vermıs olucam bakalım ıns 1 yıldada 21 kılo baya vermısım ya :)

öyle tabii gülümm

Amiiin..
Muhteşem. Hadi inşallah allahım.

Öyle de hoşuma gitti cümle.
Kafayı yedim diyet diye diye
Biz bu gidişle pek normal hayata dönemeyiz heralde
Kilo vermek kanımıza işlemiz bi kere

Ilerde bizde Ayyy çok kilo aldım 2 kilo vermem lazım der hava atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…