- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Evet canım ne koyduysam yiyorum. Püf noktası şekersiz ve sıcak yemek.Sihirli elma senın formulu denıyorum fazladan ıncır koydum canım sen pısen kayısıyı yıyırmusun
Ben yanlış görmüşüm heralde 4.sanmıştım7.guruba cagirdilar
Nerelerdesin cnm görünmüyosunEvet canım ne koyduysam yiyorum. Püf noktası şekersiz ve sıcak yemek.
1 hafta evde yoktum ev almış başini gitmiş. 2 gundür temizlik yapıyorum. Ama buralardayım ablacım.Nerelerdesin cnm görünmüyosun
Evet canım ne koyduysam yiyorum. Püf noktası şekersiz ve sıcak yemek.
Mümkünse sabah aç karnina yap ye. Çok iyi geliyor. Ben bazen cezvede bile yapıyorum hızlıca.Dun surup ıctım baktım tık yok senın formulude yaptım :) sadece fazladan ıncır koydum su az koydum galıba 2 kupa cıktı yedım meyvelerı bugun yıne yapcam
Mümkünse sabah aç karnina yap ye. Çok iyi geliyor. Ben bazen cezvede bile yapıyorum hızlıca.
Olur. Sabah hemen pişirirsin. Zaten annem yaparken geceden kayısıyı suya koyardı.Hımm sabah yapıyım oxaman geceden hazırlasam suda kalsalar sabah erken pısırsem olurmu tadıda guzel degısıklık oluyor keyıfle ıctım normalde karanfıl sevmem ama guzeldı
Iyi yaptın cnmbaktım muska buraya da yetiyo bende geliim dedim :))
siz neler yapıyonuz diye bakmaya geldim :)) ondan spor öğreniyom, bundan menü öğreniyom.... kapıyorum bir şeyler.... iyice sapıttım diyet diyet dolaşıyorum :)))
Onun için kremler oluyor ya cnmHoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden
Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan
Iyi yaptın cnm
Bizde aynı şekilde yatıyoz kalkıyoz kilo vermekle kafayı bozduk
Bende 1 senedir başka bişey düşünemez oldum
Bir kasiktan bisey olmaz. Tadına Bakmışsın.Salatalik ve 1 kase yogurtumu yedim 1 kasik nohut aldim
A-aaa merhaba naber?1 hafta evde yoktum ev almış başini gitmiş. 2 gundür temizlik yapıyorum. Ama buralardayım ablacım.
Takipmi ediliyom kız?
Anam deli kızım gelmiş gezenti sekiz topigi dokuz ediyor.baktım muska buraya da yetiyo bende geliim dedim :))
siz neler yapıyonuz diye bakmaya geldim :)) ondan spor öğreniyom, bundan menü öğreniyom.... kapıyorum bir şeyler.... iyice sapıttım diyet diyet dolaşıyorum :)))
Stres mi var canım. Ben de geçen streslidim. Sabah bi kalktım dudağım patlamış, yastıkta damla damla kan. Dudağım kıpkırmızı şişmiş durumdaydı.Hoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden
Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan
Sağolasın cnm Ama ben muska kadar değilimsen maşallahmuska77 ile süper vermişsiniz siz.... helal olsun valla.....
Onun için kremler oluyor ya cnm
Bişeye mi canını sıktın
Bir kasiktan bisey olmaz. Tadına Bakmışsın.
A-aaa merhaba naber?
Takipmi ediliyom kız?
Anam deli kızım gelmiş gezenti sekiz topigi dokuz ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?