Tatlım kendini hazırlayarak git dr a.tahlil sonucumu aldım kızlar gebelik yokmuş vitaminler falan iyiymiş ama gebelik negatif deyince ister istemezz çokk üzüldümmdr la konuştuk biraz çok ağladım psikolojim bozuldu benim ya iyice toplayamıyorum kendimi offff
tahlil sonucumu aldım kızlar gebelik yokmuş vitaminler falan iyiymiş ama gebelik negatif deyince ister istemezz çokk üzüldümmdr la konuştuk biraz çok ağladım psikolojim bozuldu benim ya iyice toplayamıyorum kendimi offff
neler neler okuyorum ablaa çok yıpranıyorum çokk gebelik olmaadığını bile bile gittim dra ama yinede ağladım...Tatlım kendini hazırlayarak git dr a.
Kendine yazık ediyorsun böyle..
Kısmet ne zamansa o zaman olacak.. Allah seni böyle imtihan ediyor.
Sabret ve herşeye rağmen şükret.
Hz Eyübün hayatını okumanı tavsiye ederim.
Canım hiç anlamadığım bir konu bu.neler neler okuyorum ablaa çok yıpranıyorum çokk gebelik olmaadığını bile bile gittim dra ama yinede ağladım...çok doğru diyorsun bu benim imtihanımm..kaç kadın vardırki klomen kullandığı ay adet olmamış ya abla kaç kadın
Canım ne olur üzülme aglayınca ne degısıyor üzülüyosun streste yapıyosun bak ıyı drmıs oda olucak ıns
isyanım yok abla bak bu zamana kadar ne badire atlattım bu hastalık konularında kesinlikle isyan etmedim sadece çokk üzülüyorummCanım hiç anlamadığım bir konu bu.
Ama dediğim gibi allah herkesi bişeyle imtihan eder..
Kimini hastalıkla, kimini fakirlikle, kimini evlatla kiminide evlatsızlıkla..
Böyle bakıp şükreder ve kendini bu kadar hırpalamazsan bakarsın merhametine nail olursun.
O yeterki ol desin..
Anlıyorum tabiki üzülürsün..isyanım yok abla bak bu zamana kadar ne badire atlattım bu hastalık konularında kesinlikle isyan etmedim sadece çokk üzülüyorumm
öyle ablaaAnlıyorum tabiki üzülürsün..
Ama elinden geleni yapıyorsun zaten dr a gidiyorsun tedavi oluyorsun..
Gerisine gücün yetmez.
Sende, senin için bizde sadece dua edebiliriz.
Önce şu ağlamayı bırak rica ediyorum.öyle ablaaadet düzeni için zayıflamam gerek ee adet olmayınca gram kiloda veremiyorum ki 74 kiloda 1 aydan fazla takılı kaldım biliyorsunuzz..hangi dala elimi atsam kırılıyorr
komple duşa giriyorum abla helak ettim kendimi görüşürüz sonraÖnce şu ağlamayı bırak rica ediyorum.
Hatta kalk banyoya git bi elini yüzünü yıka ferahla..
Kendini böyle hırpalama .
Hadi asyam ..
Tamam canım allah sabır versin..komple duşa giriyorum abla helak ettim kendimi görüşürüz sonra
Tatlım sen niye hep öğlenleri cozutuyorsun?MENUM
KAHVALTİ 06.30 1 kkb.peynir 2ç.ekmegi 1 h.yumurta ¼ salatalik
09.30 2 avuc leblebi
Yarim elma
OGLE 15.30 kizlar carsida oldugumdan yemek gecikti baya kacti
4 dilim ç.ekmegi
Yagda yumurta
Peynir (bolll bol)
AKSAM yogurt yerim
Su 2 lt tamamlarim
Slm ah asyammm ahhhh uzulme nolur bende cok uzuluyorum senin icin ama kader napicaksin dua etmekten baska cozum yok canim nolursun uzmeee artik kendini.
Reyhannnn karadut yeeee bak.nasil geciyo :)
Asyacım artık bu konuda bişey demiyorum çünkü doğrunun ne olduğunu sende biliyorsuntahlil sonucumu aldım kızlar gebelik yokmuş vitaminler falan iyiymiş ama gebelik negatif deyince ister istemezz çokk üzüldümmdr la konuştuk biraz çok ağladım psikolojim bozuldu benim ya iyice toplayamıyorum kendimi offff
Emelcim sen uzun süre aç kalınca dayanamıyosunMENUM
09.30 2 avuc leblebi
Yarim elma
4 dilim ç.ekmegi
Yagda yumurta
Peynir (bolll bol)
AKSAM yogurt yerim
Su 2 lt tamamlarim
Slm ah asyammm ahhhh uzulme nolur bende cok uzuluyorum senin icin ama kader napicaksin dua etmekten baska cozum yok canim nolursun uzmeee artik kendini.
Reyhannnn karadut yeeee bak.nasil geciyo :)
Hoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden
Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan
Bal yaralara çok iyi gelir.
Ağız içinde çıkarsa da karbonat.
Alt dudağımda 4- 5 uçuk çıkmış patlamış, kanı üzerinde kanamıştı. Sabah aynaya bakınca şaşırdım kaldım. Ama çok stres içindeydim o gün. Allaha şükür bitti stresim.
isyanım yok abla bak bu zamana kadar ne badire atlattım bu hastalık konularında kesinlikle isyan etmedim sadece çokk üzülüyorumm
MENUM
09.30 2 avuc leblebi
Yarim elma
4 dilim ç.ekmegi
Yagda yumurta
Peynir (bolll bol)
AKSAM yogurt yerim
Su 2 lt tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?