- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
İyiyim canım. Önce sınavım vardı, ardından dayım vefat etti 2 haftaya yakın yoktum. Memlekete gittim geldim. Senden ne haber.Bir kasiktan bisey olmaz. Tadına Bakmışsın.
A-aaa merhaba naber?
Takipmi ediliyom kız?
Anam deli kızım gelmiş gezenti sekiz topigi dokuz ediyor.
Bende aylardır 69 diye sayıklıyomnapiim kesmiyo bi topik :))) bei bu 67 delirtti :))
Hoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden
Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan
Uçuğun uzerine krem gibi bal surun.Stres mi var canım. Ben de geçen streslidim. Sabah bi kalktım dudağım patlamış, yastıkta damla damla kan. Dudağım kıpkırmızı şişmiş durumdaydı.
Teveccuhunuz efem...Sağolasın cnm Ama ben muska kadar değilim
Son aylarda çok şımardım
Çok şükür geçen haftadan beri anca kendimi toparladım
Beni dinle ve ogleyi azıcık artır.napiim kesmiyo bi topik :))) bei bu 67 delirtti :))
Başın sağolsun canım.İyiyim canım. Önce sınavım vardı, ardından dayım vefat etti 2 haftaya yakın yoktum. Memlekete gittim geldim. Senden ne haber.
diyet diyet diye nicesine sarıldıım benim sadık diyetimm karataaaydıııır karataaaydıııır :))) kovır yaptııım :))
Bende aylardır 69 diye sayıklıyom
Ama benim kendi hatam yoksa çoktan 65 e düştüydüm
guzeeel. Karatayami dönüyon?
Stres mi var canım. Ben de geçen streslidim. Sabah bi kalktım dudağım patlamış, yastıkta damla damla kan. Dudağım kıpkırmızı şişmiş durumdaydı.
Uçuğun uzerine krem gibi bal surun.
Teveccuhunuz efem...
Dön bakalım. Bi daha dene.kısmen karatay yapıyom zaten ee döneyim bari dedim...
Bal yaralara çok iyi gelir.Evet stres vardı canım biraz.
Benim strese bakmıyor gerçi canı sıkıldıkça çıkıyor
Nasıl patlamış kız uçuk çıkıp o mu patlamış
Geçmiş olsun.
Balı ilk defa duydum abla deneyeyim.
Dön bakalım. Bi daha dene.
Kovmazlar burasıda bizimilişkimize bir şans daha vereyim dimi.... kız kendi topiğimize gidelim kovcaklar şimdi bizi :)))
Bal yaralara çok iyi gelir.
Ağız içinde çıkarsa da karbonat.
YaniTabi bal doğalsa değil mi?
Balın doğalını bulabilsek...
Ne yapmadınki dene yaramazlıklar yaptın bakiim....
Olurmu güzelim biz misafirperver bi grubuzilişkimize bir şans daha vereyim dimi.... kız kendi topiğimize gidelim kovcaklar şimdi bizi :)))
AynenKovmazlar burasıda bizim
Alt dudağımda 4- 5 uçuk çıkmış patlamış, kanı üzerinde kanamıştı. Sabah aynaya bakınca şaşırdım kaldım. Ama çok stres içindeydim o gün. Allaha şükür bitti stresim.Evet stres vardı canım biraz.
Benim strese bakmıyor gerçi canı sıkıldıkça çıkıyor
Nasıl patlamış kız uçuk çıkıp o mu patlamış
Geçmiş olsun.
Balı ilk defa duydum abla deneyeyim.
Alt dudağımda 4- 5 uçuk çıkmış patlamış, kanı üzerinde kanamıştı. Sabah aynaya bakınca şaşırdım kaldım. Ama çok stres içindeydim o gün. Allaha şükür bitti stresim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?