💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bir kasiktan bisey olmaz. Tadına Bakmışsın.

A-aaa merhaba naber?

Takipmi ediliyom kız?

Anam deli kızım gelmiş gezenti sekiz topigi dokuz ediyor.
İyiyim canım. Önce sınavım vardı, ardından dayım vefat etti 2 haftaya yakın yoktum. Memlekete gittim geldim. Senden ne haber.

Hoffff kızlar ya.
Yine dudağımda uçuk çıktı.
Ne yapsam kurtulamıyorum bu lanet şeyden

Sonunda dudağımı kestirip yeni dudak diktirecem yerine.
Başka türlü kurtulamicam bu mikroptan

Stres mi var canım. Ben de geçen streslidim. Sabah bi kalktım dudağım patlamış, yastıkta damla damla kan. Dudağım kıpkırmızı şişmiş durumdaydı.
Uçuğun uzerine krem gibi bal surun.
Sağolasın cnm Ama ben muska kadar değilim
Son aylarda çok şımardım
Çok şükür geçen haftadan beri anca kendimi toparladım
Teveccuhunuz efem...

Stres mi var canım. Ben de geçen streslidim. Sabah bi kalktım dudağım patlamış, yastıkta damla damla kan. Dudağım kıpkırmızı şişmiş durumdaydı.

Evet stres vardı canım biraz.
Benim strese bakmıyor gerçi canı sıkıldıkça çıkıyor

Nasıl patlamış kız uçuk çıkıp o mu patlamış
Geçmiş olsun.

Uçuğun uzerine krem gibi bal surun.

Teveccuhunuz efem...

Balı ilk defa duydum abla deneyeyim.

herkese selamlar kızlar

öncelikle 27 yaşında, 3 senelik evli 1buçuk yaşında bir erkek bebek annesi bir bayanım...89 kilo ile başladığım diyet yolculuğuma 59 kilo ile devam etmekteyim, yolculuğum önce 57 sonra da nasipse 55de sabitlenicek... yaklaşık 8-9 ayda verdim kilocuklarımı :)

öncelikle buraya başarı hikayemi yazmak benim için bir hayaldi... Diyetime başlamadan öncede anne ve bebek bölümünde bulunurdum, yaa dedim şöyle aşağılarda ne var , diyet bölümü ve başarı hikayeleri dikkatimi çekti, ilk okuduğum aydasu'nun başarı öyküsüydü çok etkilenmiştim, banu eralpin başarı öyküsü de aynı şekilde, bi solukta diğerlerini de okudum, ve o gün başladım, ben hep kilolu sınıfındaydım zaten, tartıyla hiç mi hiç aram yoktu evlenirken bile kaç kilo olduğumu bilmiyorum ama 80-81 civarında olduğumu sanıyorum, şimdi tartıyla kanka olduk artık

anlatır hep ortaokulda bile, resim öğretmenim bir seferinde anneme, darkolive hep şişman öğrencilerle arkadaşlık yapıyor, ve çok sıkılgan, bir an önce bu durumunu üzerinden atması lazım demiş, bunun üzerine beni tiyatro kulübüne almıştı öğretmenim, final oyununda başrolde bir sokak kedisini canlandırmıştım artıkları yiyeyiye tıknaz olmuş bir kedi , ama gene de zayıflamama yetmemişti, lisede de aynı, beden dersi herkes için rahatlatıcı bir ders olmuştur, ama benim için resmen işkenceydi, hep rezil oluyordum çünkü, takla atamazdım, birdirbir de atlayamazdım, ağlayarakspor salondan çıktığımı bilirim, bazıları gülerek bazılarının acıyarak arkamdan baktığını bilirim, okul eşofmanları aynı olurdu hep en büyüğü bile dar gelirdi bacaklarım birbirine sürter yara olurdu pişik olurdu, annemle ağlaşa ağlaşa pudra yağ sürerdik...

belkide aileye inat yapılıyor bunlar annem yeme kızım dedikçe, sanki herşeyin acısını çıkarır gibi daha fazla yiyordum o zamanlar, babam dalga geçerdi hep, pehlivan olcak bunlar diye, güler dalga geçerdi özellikle yemeyelim, utanalım diye, en büyük topluluğu seçerdi ne yazık ki... 3 kız kardeşiz hepimiz kiloluyuz ne yazık ki, üniversitede biraz toparlamıştım etrafıma bakarak giyim tarzı kişiklik oturuyor ne de olsa gene de 70-75 civarlarında olduğumu sanıyorum... okul bitti iş derken eşimle tanıştım evlendik evlendiğimde sanırım 80 civarındaydım, sonra biraz dikkat etmiştim, 1. senenin sonunda hamile olduğumu öğrendim, ve tam 77 kilo ile başladım hamileliğime, hiç üzülmüyordum çünkü kendimi çok güzel buluyordum, benim basen bacak sorunum var, ama kendime uygun kıyafetlerle çok iyi kamufle ediyordum kilolarımı, bana göre...

ama genede kocaa bir basenim vardı işte, kendimi kandırmışım, neyse, 95 kilo ile tamamlarım hamileliğimi doğumdan çıktığımda 86 kiloydum, olamazdı 3-4 kez inip çıktım tartıya, daha çok gider diye düşünüyordum doğumda, ama olmadı bildiğin 86 kiloydum işte, beni tanıyanlar bilir aslaa ve aslaa ölümüne battı balık yan gider diyerek yemek yemem, dikkat edebildiğim kadar ederim ama akşamları çayın yanında gofret pedibör büsküvi delisiydim emzirirken duymuştum birinden, canıma minnet süt yapıyor bu diye diye 1 günde 1 paket bitiyordu, sütüm oldu ama bende bildiğin süt ineği olmuştum :)))) en büyük zevkim çünkü, ee şimdi olsa gene yerim, çok seviyorum çünkü, ama artık yemiyorum 1 tanesi 50kolari civarında çünkü, ne gerek var değil mi :)) 3 kilo daha almışım hiç farketmeden emzirme dönemimde...

19 aralıkta başladım diyetime demeyelim sağlıklı beslenme diyelim, birçok kilo veren arkadaş gibi, birkaç ay tatil dönemlerinde dikkat etmedim, eşim mersin silifkeli benim, ara ara oraya tatile gittim bayramlar yaz tatilleri, derken diyetim uzadı biraz, ama gene de hedefime ulaştım sayılır, neler yaptığımı tabiki anlatıcam ama,

çok can sıkıcı şişmanlık, adeta mutsuz bir insan oluyorsun, dışarı çıkmak istemiyorsun, çıktığında kkendi içinde bulunduğun 40küsur beden elbise veya pantolondan kurtulup 38 bedenlerde hayal ediyorsun kendini, en azından ben öyleydim, XL alınan kilotlu çoraplar giyer giymez kaçıyor, tayt giymek bir hayal, indirimlerden hiç birşey bulamıyorsun, bi ton para ödeyerek mağazada senin beğendiğin değil, sana iyi gelen bişiy almak zorunda kalıyorsun ve o da ne tarzım nede şık bişiy oluyor, mağzadan beğendiğim bişeyi almak şu anda pahabiçilmez bir zevk benim için, ee şimdiye kadar hepp bedenime göre bişiy bulduğumda seviniyordum çünkü, 44beden civarı giyiyordum, doğumdan sonra 48-46 oldum şimdi 38-40 giyiyorum elbiseler 38-M oluyor genelde bu muazzam bir zevk, şimdi dışarı çıktığımda nerde bir şişman görsem bişiylrer, anlatasım geliyor, gerçekten zor değil yaa sadece doğru beslenin asla aç kalmayın, bu çok ama çok çabuk caymanızı sağlar, bi süre sonra bıkarsınız verdiklerinizi de geri alırsınız bunu hiç kimse istemez, kilo verdiren ilaçlardan bahsetmiyorum bile, sakın demeyin o an verirsiniz sonradan çıkar kokusu, gerek yok zaten veriliyor istenince...

çalışma hayatını da bahane etmeyin hiç gerçekten biraz akşam yemeğinize dikkat etmek yeşil çay ve bol su 1 ay deneyin yaa bir ay hayatınızda ne kaybedersiniz... geç mi geliyorsunuz eve, hemen bi lahana haşlayın bi karnıbahar bi pırasayı azıcık zeytin yağında çevir kır üstüne bir yumurta, yada domates salatalıktan sıkıldın mı sabah öğle farketmez bir kaşık lora yağ koymadan 1 yumurta kırın biraz maydonoz mükemmel olur, böyle çeşitlendirebilirsiniz kendinize özel diyet yemeklerinii... bayıla bayıla da yiyin garii... :)))

şu anda ben 63 kiloyum, şu anda ilk hedefim 59, sonrasında duruma göre 55de sabitlemek istiyorum, asla veremem diye korkmuyorum, ne de olsa acelem yok, beni kovalayanda yok, aynı şeyleri yaparak biraz sporla verrim, geçen gün arkadaşlarım geldi ailesiyle, oturur oturmaz dedi ki , 'kızım sen gene biraz daha mı verdin? ' dedi, 'yok ya dedim 2 kilo filan verdim çok vermedim' dedim... allahım ya diyor sen alıştın tabii, ne olcak insanlar, o 2 kiloyu vermek için nasıl uğraşıp, veremiyor biliyormusun diyor, şöyle bir durup düşündüm, evet yaa ben 26 kilo verdim, tam 26 kilo, oğlum 1buçuk yaşında şu anda, ve 12 kilo civarında, 1 saat biyere taşıyamıyorum, yoruluyorum, ama ben oğlumun 2 katından daha fazla ağırlığı üzerimde taşıyordum, hiç kolay değil, kendinize bu işkenceyi çektirmeyin, şimdi adet düzenim bile değişti 10 gün kadar gecikirdi hep evlenmeden önce bile, ama şimdi 3-4 aydır zamanında geliyor...

Alıntı

Alt dudağımda 4- 5 uçuk çıkmış patlamış, kanı üzerinde kanamıştı. Sabah aynaya bakınca şaşırdım kaldım. Ama çok stres içindeydim o gün. Allaha şükür bitti stresim.

tahlil sonucumu aldım kızlar gebelik yokmuş vitaminler falan iyiymiş ama gebelik negatif deyince ister istemezz çokk üzüldümmdr la konuştuk biraz çok ağladım psikolojim bozuldu benim ya iyice toplayamıyorum kendimi offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…