Afiyet olsun canım. Günaydın sanada.Gunaydın kervanına bende eklenıyım..
Herkese kocaman gunaydın musmutlu gunlerınız olsuunn..
Tartı oncesı bol bol eksılerınız olsun yarına kadar
Bu arada ben bugun pırınc lapası fılan duusnuyodum sozde..
Sanırım normal menu yapıcam kahvaltımı baya saglam yaptım cunku
Valla hergun saat 7h30 da kalkip, cocuklari okula birakiyorum,eve gelip geri yatiyorum
Tabi onlarda özlüyodur
Ama yazın daha güzel oluyor sizin bahçe
Küsmedimki kirildim sadece.Ozlemmmm avatarin cokk hooosss
Kocanla baristin mi
Iyim abla egzersize abandim 2 gundur kontrolume az kaldi bakalim n3 dicek doktor heyecanliyim.Nasılsın bitanecik
Moralin düzeldimi biraz
Kız bu soğukta koyde ne yapıcan Tatlıcım
Herşey yolundamı cnm
Iyim kuzum sagol siz nasilSin yoktum bayadirGünaydın canım daha iyisindir umarım.
Iyim cnm sen nasilsin kaćaktin bu aralarGunaydin tatlim nasilsin :)
İyiyim şükür ya.Iyim kuzum sagol siz nasilSin yoktum bayadir
Kontrol du ama muayene olmadan cktin çok yavaş ilerliodu öğle arasına kalivaktm skldm cktm önümüzdeki ay giderimGünaydın.
Kontrol mu?
Sen bilirsin tabi.Kontrol du ama muayene olmadan cktin çok yavaş ilerliodu öğle arasına kalivaktm skldm cktm önümüzdeki ay giderim
Genel bir kontroldu ablacim ya ben 1 yıl ewel oğlanı sütten kestim ama hala sknca sutum gelio e bide artık bebek planları yapmaya başladık ben detaylı bir muayene olcaktm ama nasib olmadı :+)Nasılsın bitanecik
Moralin düzeldimi biraz
Kız bu soğukta koyde ne yapıcan Tatlıcım
Herşey yolundamı cnm
Yok ablacim migde için diil bu kadın hastaliklariSen bilirsin tabi.
Umarım daha iyi olur miden.
Bi sorunmu var?Yok ablacim migde için diil bu kadın hastaliklari
Yok elhamdülillah işte oğlanı sütten kestim 1 yıl evvel ama sknca halaaa sutum gelio 6 ay evvel gitmistimm ultrason çekildi süt hormonu na bakıldı normal ckti ama hala.sknca sut gelio bir ona baktircaktm tekrar bide artık eşimin israrlrni biliosunuz 2. Çocuk konusunda daha artık oyalamaya bıraktım bende korunmayı bıraktı ama geçen ay olmadı bu ay bir giddim genel bir muayene olayım dedim ama olmamadmBi sorunmu var?
Haa iyi tek öyle olsun. Bidahakine olursun.Yok elhamdülillah işte oğlanı sütten kestim 1 yıl evvel ama sknca halaaa sutum gelio 6 ay evvel gitmistimm ultrason çekildi süt hormonu na bakıldı normal ckti ama hala.sknca sut gelio bir ona baktircaktm tekrar bide artık eşimin israrlrni biliosunuz 2. Çocuk konusunda daha artık oyalamaya bıraktım bende korunmayı bıraktı ama geçen ay olmadı bu ay bir giddim genel bir muayene olayım dedim ama olmamadm
Nasib yaaa artık kader kısmet peki sence sütumun kesilmemesi normalmi yaHaa iyi tek öyle olsun. Bidahakine olursun.
Ne bilim. Hiç duymadiydim daha önce böyle bisey.Nasib yaaa artık kader kısmet peki sence sütumun kesilmemesi normalmi ya
Bende duymadım ya 1 yilNe bilim. Hiç duymadiydim daha önce böyle bisey.
Ben hiç öyle denemedim cnmSımdı benım bunyem pek alıskın degıl daha once hıc yapmadıgım bısey bu lapa tarıfı de..
Ayran asıda aynı sekılde.. Acaba oglen ve aksam olarak ıkı ogunde lapa yapsam olurmu gunu kurtarmak adına.?
Kahvaltımı yaptım ama donusu yokmu bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?