💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Afiyet olsun canım. Günaydın sanada.
İyi dileklerin senide bulsun.

Valla hergun saat 7h30 da kalkip, cocuklari okula birakiyorum,eve gelip geri yatiyorum

Anam tekrar nasıl uyuyabiliyorsun?
Ben de 8'de kalkıp eşime kahvaltı hazırlıyorum.
Onu kaldırana kadar uykum kaçıyor daha da uyuyamıyorum.

Tabi onlarda özlüyodur
Ama yazın daha güzel oluyor sizin bahçe

Oy ablam yazın muhteşem oluyor gerçekten.
Bak özledim yazı şimdi

Aktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.

Ozlem bu aclik otuymus kabizlik icin yazmis arkadasin biri

Nasılsın bitanecik
Moralin düzeldimi biraz

Kız bu soğukta koyde ne yapıcan Tatlıcım

Herşey yolundamı cnm
Genel bir kontroldu ablacim ya ben 1 yıl ewel oğlanı sütten kestim ama hala sknca sutum gelio e bide artık bebek planları yapmaya başladık ben detaylı bir muayene olcaktm ama nasib olmadı :+)

Yok elhamdülillah işte oğlanı sütten kestim 1 yıl evvel ama sknca halaaa sutum gelio 6 ay evvel gitmistimm ultrason çekildi süt hormonu na bakıldı normal ckti ama hala.sknca sut gelio bir ona baktircaktm tekrar bide artık eşimin israrlrni biliosunuz 2. Çocuk konusunda daha artık oyalamaya bıraktım bende korunmayı bıraktı ama geçen ay olmadı bu ay bir giddim genel bir muayene olayım dedim ama olmamadm

Haa iyi tek öyle olsun. Bidahakine olursun.

Ben hiç öyle denemedim cnm

Eğer ayran aşı yaparsan onda zaten sabah normal kahvaltı yapılıyor
Istersen onu yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…