Tatlım bunu sürekli kullanmak iyi değilAktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.
Ozlem bu aclik otuymus kabizlik icin yazmis arkadasin biri
Sağol cnm Bende iyiyimIyim abla egzersize abandim 2 gundur kontrolume az kaldi bakalim n3 dicek doktor heyecanliyim.
Sen nasilsin
Aktarda. Öğlen saatlerinde form çayıma 10&15 adet atıyorum. Bu şekilde çayımı 10dk demliyorum. 10dk.fazla bekletirsen tadı kötü oluyor, içemezsin. Gece yarısına doğru da 1 bardak daha hazırlayıp içiyorum. İlk haftalar gaz yaptı.şimdi iyiyim. Günde 4-5 oluyor. Şimdiye dek işe yarayan en iyi yöntem oldu bu. Bir de 2-3 hafta kullandıktan sonra her idrarında yağların gittiğini apacık görüyorsun canım.
Ozlem bu aclik otuymus kabizlik icin yazmis arkadasin biri
Nasib yaaa artık kader kısmet peki sence sütumun kesilmemesi normalmi ya
Olcturum canım ya normal seviyelerde cktiNeyden bahsediyosun kız goji mi?
Prolaktinin yüksekse gelebilir kuzum.
Tmm cnm nasıl istersen
Keşke okadar beklemişken girseydin Dr cnmOlcturum canım ya normal seviyelerde ckti
bi arkadas cocugu 4 yasına gelince karpuz yemiş.o da obda süt yaparmış.neyse işte isıkınca süt gelmiş . anlatmıştıYok elhamdülillah işte oğlanı sütten kestim 1 yıl evvel ama sknca halaaa sutum gelio 6 ay evvel gitmistimm ultrason çekildi süt hormonu na bakıldı normal ckti ama hala.sknca sut gelio bir ona baktircaktm tekrar bide artık eşimin israrlrni biliosunuz 2. Çocuk konusunda daha artık oyalamaya bıraktım bende korunmayı bıraktı ama geçen ay olmadı bu ay bir giddim genel bir muayene olayım dedim ama olmamadm
Kız senin sesin niye çıkmıyorb
bi arkadas cocugu 4 yasına gelince karpuz yemiş.o da obda süt yaparmış.neyse işte isıkınca süt gelmiş . anlatmıştı
Oooo kaçağa bak...b
bi arkadas cocugu 4 yasına gelince karpuz yemiş.o da obda süt yaparmış.neyse işte isıkınca süt gelmiş . anlatmıştı
Hadi hayırlısı asyammerhaba kızlar yeni geldim hastaneden dr d kontrol hapı verdi ila. kist yapmış ilaç bitince adet olucaksın 2. günü gel dedi
Hadi inşallah asyam.merhaba kızlar yeni geldim hastaneden dr d kontrol hapı verdi ila. kist yapmış ilaç bitince adet olucaksın 2. günü gel dedi
Evime geldim ama raporluyum bu hafta işe başlamadım abla.benim oğlan hastaydı ya.on6 kontole götürdük.fırsatım olmadı..şu öksürük kesilmedi bi.siz napyosunuzKız senin sesin niye çıkmıyor
Evine dönmedinmi
se lamOooo kaçağa bak...
Çok geçmiş olsun canım...Evime geldim ama raporluyum bu hafta işe başlamadım abla.benim oğlan hastaydı ya.on6 kontole götürdük.fırsatım olmadı..şu öksürük kesilmedi bi.siz napyosunuz
İyiyim çok şükür.. Seninde bebiş hastaymış allah şifa versin.se lamnasılsın defne
Biz aynı cnmEvime geldim ama raporluyum bu hafta işe başlamadım abla.benim oğlan hastaydı ya.on6 kontole götürdük.fırsatım olmadı..şu öksürük kesilmedi bi.siz napyosunuz
Keşke okadar beklemişken girseydin Dr cnm[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?