Abla pizza nerdn ciktiiiii:)) o onceki gundu :) ha onu da sayiosak durum vahim tabiiKuzum tuzlu şeyler ödem yapar
Ama akşam kızartma pizzada yemişin
Bnm de persembelerle sikntim var yaa tarti gnu hehangi baska bi gn olsa sonuc daha ii olcak sanki:)) ama tabi akla kara ptesi zaten belli oluo o da ayri( misafirler beni maffediyo duruyolar illa persembe gunu geliyolar ( sizde 1 bucuk saat spor aletine binsem kurtarirmiyim
Hepsi güzel olmuş afiyet olsun.Bende verim menumu
Sabah: 1 bardak limonlu ilik su
saat 9h00: 1 fincan kahve 1 tane yulafli biskivi
10h00 : 2 bardak cay,1 yumurta ,2 zeytin, yarim avuc leblebi ve 3 ceviz
Oglen: 1 tabak yumurta patates salatasi,(dunden yumurta ve patatesim vardi) 1 kase yogurt
Ara: 1 fincan kahve 1 avuc uzum
Aksam: 260gr thon baligi salatasi yaninda 1 bardak bitki cayi
50 mekik ,15 dakika yuruyus,sonrada 30 dakika spor aletine binerim.
Su simdilik 2 lt
Canım bozma moralini..Iyı aksamlar..
Benım pek keyfım yok bugun bısey yemıyorm dıye bızımkılerle de tartıstık bıraz..
24nde amelıyat oldm 29unda regl bes gun surdu.. Aradan 10 gun fılan gectı tekrar hasta oldum canım da sıkkın bıraz..
Neyse yarın bıldırım yapıcam ınsallah hastaneye de gıyebılırm. Gorusuruz
Hııımm patates günü güzeell...Selam kızlar.
Menum
Kahvaltı saat 11.00 de
1 küçük haşlanmış patates tuzsuz baharatlı yedim
Öglen 1 bardak süt
Akşam 1 patates ve 1 yumurtadan bol yeşillikli salata yagsız tuzsuz baharatlı
Su 2 litre
Spor birazdan yürüyüşe gidiyoruz. 1 saat yururüz.
Güzel olmuş canım ..Benim menüm gelsinn hastaneye ac gittim tahlil vercem diyerek eve geldikten sonra
11:00 2 haşlanmış yumurta
15:00 tavuk haşlanmış
4 kaşık pilav
19:00 nohut
Yoğurt
Su 2 olur
Tartı öncesi pirinç lapası..Bende yazayım ama menüm yok bugün
8.00 __2 incir +2 kaysı ve suyu
2*pirinç lapası
Su 2.5 olur
Kız nettin gene..Dunku gbi uyuyakalmadan sahane menumu de paylasiym bi annonce:))
Sabah
Bi muz
Iki ceviz
Oglen
Bes hurma
Aksam
Tavuk sote
Iki kalin dilim kabak
10 tane kdr patates kizartmasi
Uc lokma ekmek
Vee yarim ince dilim pasta
Tahmin edecegnz uzere ene bindogm gnu kutlamasi:) bu sefer arkdsmla disardaydik. Sabah bsey yiyemedigm icn deli gbi acikmstm. Iknci menu olrk ne soylesem die dusunuodum o derece actim:)) yalnz sote cok bahartli ve cok tuzluydu. Sanirm yemekten snra 3 tane soda ictm. Insallah tartiyi cok etkilemez. Sayin yrtkiliMefkurem ne dersin? Sodadan baska bsey kesmedi o susuzlugu
Yok kız romatizma..G.olsun defne nede sisti ki acaba? Biseyin yok dimi?
Amaaann ben de senin kilonda olsaydım şimdi ne güzel olurdu. Çok sabır gerekiyor. İnşallah ben de yaza senin kilonda olurum..Eveeet...
Pazartesi 70,1
Dün 69,8
Bugün 70,8
Ama bu kilo değil..
Sabah uyandığımda sol kolum omuzdan armak uçlarıma kadar şişti..
Saatimi nasıl çıkardığımı bilemedim o derece sıkmış ki bilezik saatlerdendi..
Allahtan yatarken yüzüklerimi çıkarmıştım..
Ve şükrediyorum allaha sadece şiş ağrı yok..
Alma alma sonradan büyük geliyorlar..Önceki kilo 86.0
Pazartesi 86.6
Bugün 86.6Diyete devam. Başka çarem de yok zaten. Her tarafta indirim var, bir çok şey alasım var ama zayıflarım diye bekliyorum. İnşallah zayıflarım da sonradan alırım.
Amin canım saağol..Aman oda zor canim allah sifa versin.
Kayseride de varbama siddetli degil.
Yaza çok rahat olursun yeterki sabret..Amaaann ben de senin kilonda olsaydım şimdi ne güzel olurdu. Çok sabır gerekiyor. İnşallah ben de yaza senin kilonda olurum..
İnşallah. Artık eşim de inanıyor. Pazartesi o da başlayacak diyete. Bakalım inşallah beraberce veririz..Yaza çok rahat olursun yeterki sabret..
Hatta daha az bile olursun..
Aaa ne güzel beraber daha kolay olur yapması...İnşallah. Artık eşim de inanıyor. Pazartesi o da başlayacak diyete. Bakalım inşallah beraberce veririz..
Kiz benim esim yemegi yer cayi icer, tatlisini yer yatacagi zamanda bende sen le beraber dikkat ediyim der sabaha geri vazgecer :)Aaa ne güzel beraber daha kolay olur yapması...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?