💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sabahtı hastaneye yürüyerek gittim gün boyu hareketliydi abla akşam eşim çiğ fıstık getirmişti 1 avuçtan biraz fazlaydı yedim açlık krizi tuttu

Evet biraz öyle yapmaya çalıştım ama tam olmadı.

merhaba kızlar yeni geldim hastaneden dr d kontrol hapı verdi ila. kist yapmış ilaç bitince adet olucaksın 2. günü gel dedi
Doktor bana da aynisını demişti. Ilacın 3. Günü hastalik basladı ama ben 2. Gün gidemedim. Bakalım geçen ay çok stresliydim bu ay stresim pek yok belki zamanında olur.

Kizlar merhaba nasilsiniz? Ben bugun diyeti gumlettim

Ogle toplanti vardi 6 dan bu.saate kadar da ev isi yaptim bacagim elim zaten pertti iyice aciyooo yoruldum cokkk yarin.gorusurz opuldunuz :)
Dikkat et kuzum kendine temzlik her zmn yapilir can sagligi cok daha onemlii. Diyet esimsin kiiz sen napptinnn:))

Dunku gbi uyuyakalmadan sahane menumu de paylasiym bi annonce:))

Sabah
Bi muz
Iki ceviz

Oglen
Bes hurma

Aksam
Tavuk sote
Iki kalin dilim kabak
10 tane kdr patates kizartmasi
Uc lokma ekmek
Vee yarim ince dilim pasta

Tahmin edecegnz uzere ene bindogm gnu kutlamasi:) bu sefer arkdsmla disardaydik. Sabah bsey yiyemedigm icn deli gbi acikmstm. Iknci menu olrk ne soylesem die dusunuodum o derece actim:)) yalnz sote cok bahartli ve cok tuzluydu. Sanirm yemekten snra 3 tane soda ictm. Insallah tartiyi cok etkilemez. Sayin yrtkili Mefkurem ne dersin? Sodadan baska bsey kesmedi o susuzlugu

Teyzem de yapio tabi ya bide ben yarın cuma olduğunu unutmusum Günlerim saati

Benim menüm gelsinn hastaneye ac gittim tahlil vercem diyerek eve geldikten sonra
11:00 2 haşlanmış yumurta

15:00 tavuk haşlanmış
4 kaşık pilav

19:00 nohut
Yoğurt

Su 2 olur
Mugecim guzel olms bence. Yarn o sabitlikten kurtulcaksin insallah

Kuzum tuzlu şeyler ödem yapar
Ama akşam kızartma pizzada yemişin

( misafirler beni maffediyo duruyolar illa persembe gunu geliyolar ( sizde 1 bucuk saat spor aletine binsem kurtarirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…