- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Kizlar bisey sorcam 1 haftadir gogsum aciyodu.
Bugun bi baktim bildigin baya sut geliyo bende hic olmazdi neyin nesidir ya.hastaneye hasta gitmisitim zaten ya cok sasirdim@mefkurem
Belki kullandığın ilaçlar dengeyi bozmuş olabilir.Kizlar bisey sorcam 1 haftadir gogsum aciyodu.
Bugun bi baktim bildigin baya sut geliyo bende hic olmazdi neyin nesidir ya.hastaneye hasta gitmisitim zaten ya cok sasirdim@mefkurem
Benimde aklima o geldi cnm ya 15 gunxur igne vurunuyorum.Belki kullandığın ilaçlar dengeyi bozmuş olabilir.
hamilelik değildirr gülüm o hatta o göğsünden süt gelmesi hamileliği engelleyen biişey ama mutlaka görünmelisin dr aBenimde aklima o geldi cnm ya 15 gunxur igne vurunuyorum.
Ama hamile falan olsam kotu olur okadar ilacin ustune
Hamileyken süt gelmez diye biliyorum bacım.Benimde aklima o geldi cnm ya 15 gunxur igne vurunuyorum.
Üzülme canım arada oluyo öyleSelam kızlar benım gec saate kaldı kusura bakmayın
Geçen cuma 62,500
Bu cuma 63,00
+ 500 ;(
Üzülme canım arada oluyo öyle
Bence yinede çok iyi cnmGunaydinnnn.
Gecen hafta 68.5 tum sanirim
Bu hafta 69.5.
Yuruyene kadar 70 i bulcam gibi gorunuyo
Füsunum yine bizleri çatlatmaya devam ediyon kız valla maşallahKizlar kilomu bildirip cikayim aksam gorusuruz
gecen hafya sanirim 54.1 dim
bugun 52.7 yim
-1.4 olmusum
Ilaçlardan hormon dengesizliği olmuş olabilir cnmKizlar bisey sorcam 1 haftadir gogsum aciyodu.
Öyle bi risk varmıBenimde aklima o geldi cnm ya 15 gunxur igne vurunuyorum.
Sen dünden beri nerdesin güzellikSelam kızlar benım gec saate kaldı kusura bakmayın
Geçen cuma 62,500
Bu cuma 63,00
+ 500 ;(
Bence yinede çok iyi cnm
Az hareketlenmeye başlayınca çabucacık gider
Yinede tedbiri elden bırakmamaya çalış
Füsunum yine bizleri çatlatmaya devam ediyon kız valla maşallah
Ilaçlardan hormon dengesizliği olmuş olabilir cnm
Öyle bi risk varmı
Sen dünden beri nerdesin güzellik
Yinede bak pazartesi den beri 1 kilo gitmiş
evet gülüm havalar çok soğuk bende bant var ama oda buzz gibi donmaktan yürüyemiyorum bu kış 3 kez hastalandım grip hiç geçmedi desem yeridir havalar ısınsa sporu rahat yapardık ya kışın gerçekten çokk zor kilo veriliyorrrEvet arada dalgalanma oluyor yarından ıtıbaren sılkelenıp daha duzene gırmem lazım cumaya guzel bır - ıstıyorum bacaklarım sıkılastırmam lazım yagmurda ıslanmayı sevmıyorum yagmasa bol bol yurucem ama
evet gülüm havalar çok soğuk bende bant var ama oda buzz gibi donmaktan yürüyemiyorum bu kış 3 kez hastalandım grip hiç geçmedi desem yeridir havalar ısınsa sporu rahat yapardık ya kışın gerçekten çokk zor kilo veriliyorrr
şu kış şartlarında alanda kısıtlı evde kapalı kalmak zorunda kalıyoruz avm ye gidebiliyoruz orasıda yedirmek için savaşır halde insanlarlaBotlarla yuruyemem serı ve tempolu o yuzden evde yapıyroum bıseler yagmur yokken cıkıyorum ama yaza dogru daha ıyı olucak kesınlıkle
şu kış şartlarında alanda kısıtlı evde kapalı kalmak zorunda kalıyoruz avm ye gidebiliyoruz orasıda yedirmek için savaşır halde insanlarlaazıcık ısınsaydı havalar bizde toplasak kendimizi
kalın giyinmekten spor moduna giremiyor ki insan mübarekAynen kat kat gıyınıyoruz salonda cok ıyıydı ama uyelıgım bıttı sımdı bu ara yaptıramam bakalım kısmet hava duzelsın bıraz 1 km otede var yurume yerı gıder bol bol yururum
su harika ablacımm spor da öyle menün her zaman ki gibiMenüm
7,30
1 haş.patates/1 haş. yumurta/ peynir/ 5 cherry domates
13,30
1 haş.patates/1 haş. yumurta/1 domates
19,30
4 kaşık menemen
Su 4 litre
Spor
30+30+30=1,5 saat yürüyüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?