💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnnn.
Gecen hafta 68.5 tum sanirim
Bu hafta 69.5.
Yuruyene kadar 70 i bulcam gibi gorunuyo
Bence yinede çok iyi cnm
Az hareketlenmeye başlayınca çabucacık gider
Yinede tedbiri elden bırakmamaya çalış

Kizlar kilomu bildirip cikayim aksam gorusuruz
gecen hafya sanirim 54.1 dim

bugun 52.7 yim
-1.4 olmusum
Füsunum yine bizleri çatlatmaya devam ediyon kız valla maşallah

Kizlar bisey sorcam 1 haftadir gogsum aciyodu.
Bugun bi baktim bildigin baya sut geliyo bende hic olmazdi neyin nesidir ya.hastaneye hasta gitmisitim zaten ya cok sasirdim@mefkurem
Ilaçlardan hormon dengesizliği olmuş olabilir cnm

Benimde aklima o geldi cnm ya 15 gunxur igne vurunuyorum.
Ama hamile falan olsam kotu olur okadar ilacin ustune
Öyle bi risk varmı
Selam kızlar benım gec saate kaldı kusura bakmayın

Geçen cuma 62,500

Bu cuma 63,00

+ 500 ;(
Sen dünden beri nerdesin güzellik

Yinede bak pazartesi den beri 1 kilo gitmiş

----5.şubat ---11 şubat ---

Mefkurem _____73/72/1/%1.37

Storeperde ____ 70.3/69.6/0.7/%1.0

Dunyadamisafir _68.3/69.5/+1.2

EMELinEMELi __ 80.8/78.8/2/%2.48

BBD ___________ 78.4/78.7/+0.3

Ekim85 _______ 97.2 kilosu sabit

Asya_01 ________ 69 /70/+1

Muska77 _______70.8

Benita_ask _____62.5/63/+0.5

xDerinmavix______105.2 bildirim yapmadı

Mimoza1974 _____55.2/52.7/2.5/%4.53

Sihirli elma _______86.6

Ayse_MM _________69.7

BU HAFTA DERECEYE GİREN

________GÜZELLERRRRR _________

1.___mimoza1974 __________%4.53

2.___EMELinEMELi _________%2.48

3.____mefkurem ____________%1.37

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...

Defne, Sema nur, emine
Kızlar Geçen hafta cuma bildiriminiz olmadığı için sadece Bugünkü kiloları yazdım

Füsun senin geçen hafta kilon 55.2 mit cnm
Sen yanlış hatırlamışın

Evet arada dalgalanma oluyor yarından ıtıbaren sılkelenıp daha duzene gırmem lazım cumaya guzel bır - ıstıyorum bacaklarım sıkılastırmam lazım yagmurda ıslanmayı sevmıyorum yagmasa bol bol yurucem ama

evet gülüm havalar çok soğuk bende bant var ama oda buzz gibi donmaktan yürüyemiyorum bu kış 3 kez hastalandım grip hiç geçmedi desem yeridir havalar ısınsa sporu rahat yapardık ya kışın gerçekten çokk zor kilo veriliyorrr

Botlarla yuruyemem serı ve tempolu o yuzden evde yapıyroum bıseler yagmur yokken cıkıyorum ama yaza dogru daha ıyı olucak kesınlıkle

Botlarla yuruyemem serı ve tempolu o yuzden evde yapıyroum bıseler yagmur yokken cıkıyorum ama yaza dogru daha ıyı olucak kesınlıkle
şu kış şartlarında alanda kısıtlı evde kapalı kalmak zorunda kalıyoruz avm ye gidebiliyoruz orasıda yedirmek için savaşır halde insanlarlaazıcık ısınsaydı havalar bizde toplasak kendimizi

şu kış şartlarında alanda kısıtlı evde kapalı kalmak zorunda kalıyoruz avm ye gidebiliyoruz orasıda yedirmek için savaşır halde insanlarlaazıcık ısınsaydı havalar bizde toplasak kendimizi

Aynen kat kat gıyınıyoruz salonda cok ıyıydı ama uyelıgım bıttı sımdı bu ara yaptıramam bakalım kısmet hava duzelsın bıraz 1 km otede var yurume yerı gıder bol bol yururum

Aynen kat kat gıyınıyoruz salonda cok ıyıydı ama uyelıgım bıttı sımdı bu ara yaptıramam bakalım kısmet hava duzelsın bıraz 1 km otede var yurume yerı gıder bol bol yururum
kalın giyinmekten spor moduna giremiyor ki insan mübarekkardan adam gibi dolanıyoruzbu şubattan çok umutluydum ama kelek yaptı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…