- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Miktar olarak demedim kuzu :)Bence az bile cnm Kız 5 hamsi nedirki insanın dişinin kavuğuna sığmaz
Tabiki olmamış cnm
gülüm sen bu beslenme şekliyle ne kadardır devam ediyorsunMiktar olarak demedim kuzu :)
hamsi,ayran,elma,tavuk köfte pek birbirlerine uymadılar da ondan yazdım:)
ayyy nerelerdesinizz kızlarr yaa
Günaydın kızlar.
Geri almıyor olsam razıyım az gitmesine.
Ama en ufak bir kaçamakta misliyle alıyorum.
Dun ben dısarı cıktım aksam basım fecı agrımaya basladı suan bıle zor kaldırdım basımı gozlerıme kadar agrıyor dun menu veremedım kusura bakmayın bugundr pek gıremem menu vermeye calsıırım
ayyy nerelerdesinizz kızlarr yaa
Harika bir menü her zamanki gibi canımCanlar bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım
2yumurta
3 ceviz
tere,maydanozz,turp yaprağı
2. Menüm
2 bardak ayran
1 elma
5 adet hamsi
1 tavuk köfte ( biraz karışık bir menü oldu :)
su 2.5 lt olur.Çok şükür.
Sabah ve öğlen istemeyerek de olsa bir şeyler yemeye çalışsaydın keşke kuzum.Akşam karışık olmuş yarın daha sağlıklı beslenmeye çalış canımBende garıp menumu verıyım
Sabah ogle yok
18:40 1 kadınbudu kofte.1 pılıc kofte.1 tost,1 bardak ayran 2 tane cıg kofte
Mutfakta bunları buldum yedım
Su 1,5 lt 2 yapmaya calısırım
Harika bir menü her zamanki gibi canımsuyu da iyi içmişsin spor da çok güzel
Sabah ve öğlen istemeyerek de olsa bir şeyler yemeye çalışsaydın keşke kuzum.Akşam karışık olmuş yarın daha sağlıklı beslenmeye çalış canım
Valla denedım ama sınızut ceken bılır bas agrısı yuze vuruyor kulaklara kadar mıgde bulantısı yemek yemek kolay degıl bulantıdan bıse yrmek ne mumkun valla bunlar vardı mıkro dalgada ısıttım tost ayran zor bela yaptım yarın ıns daha ıyı olurum en azından kardesım evde bıseler hazırlar bana suyu zor bela 2 yaptım
Anlıyorum canım hiç sinüzit olmadım ama çok kötü bir şey olduğunu biliyorum Tekrar geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?