💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kızlar merhabalar özlediniz mi beni yaaben sizi özledimm2 gün müsade ettim kendime kızlar karbona yüklenmeddim meraklanmayınnbugün alışveriş yaptım ayakkabı falan aldım birkaç bişeyler baktım öyle tulumlar beğendim ki böylee kaldım...eşime bişeyler oluyor ki anlatamam ya öyle kıskançlıklar yapıyor ama tatlı kıskançlıklar,anlatamam yaa etrafımda dönüyorrrbiraz önce bişeyler söyledi içimden dedimki ahtım olsun ki eğer ben de 60 lara kadar inmessemmya zayıflamak ne güzel bişeymiş eşimden böyle şeyler duydum ya ölsemde gam yemem daha daha da zayıflayınca kimbilir neler olur daha

Geçmiş olsun kuzum. Umarım çabucak iyileşirsin

Harika bir menü her zamanki gibi canım suyu da iyi içmişsin spor da çok güzel

Bende garıp menumu verıyım

Sabah ogle yok

18:40 1 kadınbudu kofte.1 pılıc kofte.1 tost,1 bardak ayran 2 tane cıg kofte

Mutfakta bunları buldum yedım

Su 1,5 lt 2 yapmaya calısırım
Sabah ve öğlen istemeyerek de olsa bir şeyler yemeye çalışsaydın keşke kuzum.Akşam karışık olmuş yarın daha sağlıklı beslenmeye çalış canım

Ben de menümü vereyim
Bugün geç kalktım
12.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 ince dilim pastırma
2 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
çok az zeytinyağı
biraz acıko
ara 1 activia
1 elma
1 etimek
akşam 2 kaşık yoğurtlu ıspanak yemeği
5 tane ince sarılmış sarma
bugün menüm abartılı oldu
Cuma günü yürüdükten sonra bacaklarım ve basenlerimin ölçüsü birer cm artmıştı vücudum su topladı herhalde o yüzden yürüyüş yapmadım bugün
suyum 2 litre olmuştur

Valla denedım ama sınızut ceken bılır bas agrısı yuze vuruyor kulaklara kadar mıgde bulantısı yemek yemek kolay degıl bulantıdan bıse yrmek ne mumkun valla bunlar vardı mıkro dalgada ısıttım tost ayran zor bela yaptım yarın ıns daha ıyı olurum en azından kardesım evde bıseler hazırlar bana suyu zor bela 2 yaptım

Anlıyorum canım hiç sinüzit olmadım ama çok kötü bir şey olduğunu biliyorum Tekrar geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…