💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

kötü şeyler aklına getirme canım inşallah olumsuz sonuç çıkmaz

eşine hamurişi yemenin sağlıklı bir şey olmadığını söyle kuzum,bugün böyle yediğin için üzme kendini hafta içinde telafi edersin

arkadaşına Allah şifalar versin kuzum,sen dinlen biraz ama cıs yeme

menümü vereyim ben de

öğlen 12:00 1.5 dilim tam buğday ekmeği
3 kibrit kutusu kadar peynir

ara 00 bir activia
2 kuru kayısı
akşam 19:00 bir dolu tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
su 2 litre olmuştur
spor yarım saat yürüyüş

İleri bir yaşta olsam zarar verebilirmiş ama bu yaşta bir şey olmaz dedi doktor olan kuzenim Kendisi de boyle 14 kilo vermiş ama ilk beş günden sonra akdeniz diyeti gibi yapmış- direkt saf proteine yonelmedim ben de- normal koy yoğurdu peynir falan yiyorum- hazır diyet ürünler aladım- pazartesi sebze yemeye başlayacağım- üc kilo gitti bile- vücudumdaki şişlik gitti resmen

menüm
sabah bir kase yoğurt- bir kaşık yulaf kepeği
5o dakika bantta yürüyüş
oğlen fırında kofte- 2kornişon
akşam bir kase yoğurt- yarım kaşık yulaf kepeği- bir bardak süt-türk kahvesi-peynir

Boyle liste gibi yazdı ama dukanda bir diyet listesi yok- istediğiniz zaman yiyebiliyorsunuz- yeter ki protein olsun- dort gün sonra da sebze yemeye başlanıyor

Gecmiş olsun- inşallah tedavisi olan bir şeydir- kayınvalidem de kolon kanseriydi şimdi sapasağlam iyileşti- hepimizin yılda bir goğüs ultrasounduyla baktırması lazım aslında- inşallah bir an once atlatır da iyileşir

Mefkurem zuhal abla evet ben abarttigim ogun sonrasi yemiyorum degil ya 2- 3kasik yogurt yada 1 sb ayran.tuketiyorum.

Dun yedim bugun +700 gelmis bile esim de biliyor saglikli beslenme kurallarini ama sanirim bana bisey olmasindann korkuyor tepkisi.o yuzden

Neyse pazartesi daha guzel bi haftayla devam.edecegim.

Tatlım dedimya öğünü az yoğurt yada ayranla geçiştiriyon
Az yeme ama sağlıklı beslenmeden ödün verme
Artıyıda kafana takma ben yemediğim halde senden fazlayım
Artık hafta başı artı olmaya alıştım

Canlar Günaydın geldim çok şükür:)
Dün arada sizleri okudum.Misafirlerim için hazırlıklar yapmam gerekiyord..Dün gece 2 ye kadar hoş sohbet ve ikramlarla geçti ama ben yedim mi yoooo :)Maşallah bana 2. Öğünüm akşam 8 de oldu ama salatayla geçiştirdim.Çok şükür.
Dünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş

Tabi herkesin seçimleri kendini ilgilendirir cnm
Ben sadece doğru bildiğim şeyleri hatırlatıyorum yapıp yapmamak sana kalmış
Daha geçen ay başka takımda 27 yaşında dukan yapan bi kız rahatsızlanmış börekleri de Protein birikmesi olmuş
Hangi diyet yapılırsa yapılsın ilk 1-2 hafta daha çok ödem atıldığı için tartı eksi gösterir
Haftada 1-2gün vücudu şaşırtmak için pro yapılabilir
Diğer bi konuda dukan yapanların normal beslenmeye geçince çok çabuk geri almaları sonrasındada vermek için daha zorlanmaları
Biz ilerdede uygulayabileceğimiz beslenme şeklini uygulamaya çalışıyoruz genel olarak

Ben uzun süredir diyette olduğum için ve son 2-3 kilom kaldı hedefime o yüzden çok zorlanıyorum arada detoks yapıyorum
Ama 1 seneyi geçkindir hep normal sağlıklı beslenme uyguladım

Günaydın kızlar.

Geri almıyor olsam razıyım az gitmesine.
Ama en ufak bir kaçamakta misliyle alıyorum.
Troid ilacını kullanıyosun dimi cnm

Tatlım aile Dr na gitsende derdini iyice anlatsan
Çünkü bu verememenin bi sebebi olması lazım

Maşallah tatlım
Zaten senden de yedim demeni beklemezdim
Çok istikrarlı gidiyosun nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…