inşallah hayırlı sonuçlar alırsın kuzumEvet abla 6 da uyandim .
8 gibi girdim mr a sali cikcak cd yi aldim doktora sorcam cd den anlarmi diye bakalim
kötü şeyler aklına getirme canım inşallah olumsuz sonuç çıkmazBen gece hic uyumadim nerdeyse annenin de göğsünde kitle vardı dün Dr a gitti biopsi istemişler 4c DİE tanı koymuş baktım netten %50-95 kötü huyludur DİE yazıo biopsi olmadan bisey düşünemiyorum ama moralim çok bozuldu tabi ptesi başka Dr a gitcek halamin Dr una ondada yeni göğüs kanseri çıkmıştı ya saolsun Dr hemen gelsin randevu falan almasina gerek yok demiş ole işte
eşine hamurişi yemenin sağlıklı bir şey olmadığını söyle kuzum,bugün böyle yediğin için üzme kendini hafta içinde telafi edersinMENUM
KAHVALTİ 06.20 1 ç.ekmegi 1 kkb.peynir 1ck tahinpekmez ikiser catal domates salatalik 2 yk biberli yumurta
09.40 1 tek sekerli t.kahvesi
OGLE 11.30 1 tabak etli yogurtlu.manti
SAAT 15.30 1 Katmer
AKSAM 18.50 yarim.tabak salcali makarna
Su 2 olur
Kizlar mide zafiyeti gwciriyorummm o.kadar midem agridi kiii ama esimde simdi pisman gibi sanki yarin.anlariz olan.bana oldu ama insallah tartiya cok yansimaz yaaa
Offfff amannn.
arkadaşına Allah şifalar versin kuzum,sen dinlen biraz ama cıs yemeKızlar bugun en yakın arkadasım da acıl amelıyata gırdı
Fıtıgı patlamıs baya sıkıntılı zamanlar gecırıyorum bı sure gelemıcem ben merak etmeyın
Ara sıra ugramaya calısırm yıne kılo bıldırımı de yaparm
Dersler de yogunlastı beyın olarakta bu suredır cok yoruldum malum amelıyat fılan..
Bu ıznı yeme serbestlıgı ıcın degıl her gun menu yazamıcagm psıkolojıde oldugm ıcın cok fazla aktıf olamıcagm ıcın ıstıyorum sızde.
Iyı aksamlar
kolay gelsin canım iyi gecelerYarın sabah görüşürüz kızlar
İleri bir yaşta olsam zarar verebilirmiş ama bu yaşta bir şey olmaz dedi doktor olan kuzenim Kendisi de boyle 14 kilo vermiş ama ilk beş günden sonra akdeniz diyeti gibi yapmış- direkt saf proteine yonelmedim ben de- normal koy yoğurdu peynir falan yiyorum- hazır diyet ürünler aladım- pazartesi sebze yemeye başlayacağım- üc kilo gitti bile- vücudumdaki şişlik gitti resmenTatlım başlangıç içinmi dukan yapacaksın yoksa süreklimi
Çünkü uzun süreli dukan özellikle böbrek ve karaciğere zarar veriyor
Neden normal sağlıklı beslenme yapmıyosun
Yeni başladıpın için zaten çabuk verirsin
Gecmiş olsun- inşallah tedavisi olan bir şeydir- kayınvalidem de kolon kanseriydi şimdi sapasağlam iyileşti- hepimizin yılda bir goğüs ultrasounduyla baktırması lazım aslında- inşallah bir an once atlatır da iyileşirBen gece hic uyumadim nerdeyse annenin de göğsünde kitle vardı dün Dr a gitti biopsi istemişler 4c DİE tanı koymuş baktım netten %50-95 kötü huyludur DİE yazıo biopsi olmadan bisey düşünemiyorum ama moralim çok bozuldu tabi ptesi başka Dr a gitcek halamin Dr una ondada yeni göğüs kanseri çıkmıştı ya saolsun Dr hemen gelsin randevu falan almasina gerek yok demiş ole işte
anladım kuzum ağır ağır verince insan sıkılıyor ama verilen kilolar da kolay kolay alınmıyor
Tatlım dedimya öğünü az yoğurt yada ayranla geçiştiriyonMefkurem zuhal abla evet ben abarttigim ogun sonrasi yemiyorum degil ya 2- 3kasik yogurt yada 1 sb ayran.tuketiyorum.
Dun yedim bugun +700 gelmis bile esim de biliyor saglikli beslenme kurallarini ama sanirim bana bisey olmasindann korkuyor tepkisi.o yuzden
Neyse pazartesi daha guzel bi haftayla devam.edecegim.
Tabi herkesin seçimleri kendini ilgilendirir cnmİleri bir yaşta olsam zarar verebilirmiş ama bu yaşta bir şey olmaz dedi doktor olan kuzenim Kendisi de boyle 14 kilo vermiş ama ilk beş günden sonra akdeniz diyeti gibi yapmış- direkt saf proteine yonelmedim ben de- normal koy yoğurdu peynir falan yiyorum- hazır diyet ürünler aladım- pazartesi sebze yemeye başlayacağım- üc kilo gitti bile- vücudumdaki şişlik gitti resmen
menüm
sabah bir kase yoğurt- bir kaşık yulaf kepeği
5o dakika bantta yürüyüş
oğlen fırında kofte- 2kornişon
akşam bir kase yoğurt- yarım kaşık yulaf kepeği- bir bardak süt-türk kahvesi-peynir
Boyle liste gibi yazdı ama dukanda bir diyet listesi yok- istediğiniz zaman yiyebiliyorsunuz- yeter ki protein olsun- dort gün sonra da sebze yemeye başlanıyor
Troid ilacını kullanıyosun dimi cnmGünaydın kızlar.
Geri almıyor olsam razıyım az gitmesine.
Ama en ufak bir kaçamakta misliyle alıyorum.
Maşallah tatlımCanlar Günaydın geldim çok şükür:)
Dün arada sizleri okudum.Misafirlerim için hazırlıklar yapmam gerekiyord..Dün gece 2 ye kadar hoş sohbet ve ikramlarla geçti ama ben yedim mi yoooo :)Maşallah bana 2. Öğünüm akşam 8 de oldu ama salatayla geçiştirdim.Çok şükür.
Dünkü menüm
Sabah 1 bardak ılık limonlu su
1 saatlik yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?