günaydın gülüm ne oldu peki böyle?ışıksız gürültüsüz ortamda sağlam uyku gerek sana özlem.şimdi nasılsın peki canımBenım 24 saattır basım agrıyor
evet dün kimsecikler yoktuHoşgeldin kuzum özlettin kendini tabikibugünde çok az kişi girmiş
İnsaİnsallah canım haber veririm
Ayyy ne dedikız merak ettim.kızlar merhabalar özlediniz mi beni yaaben sizi özledimm 2 gün müsade ettim kendime kızlar karbona yüklenmeddim meraklanmayınn bugün alışveriş yaptım ayakkabı falan aldım birkaç bişeyler baktım öyle tulumlar beğendim ki böylee kaldım...eşime bişeyler oluyor ki anlatamam ya öyle kıskançlıklar yapıyor ama tatlı kıskançlıklar,anlatamam yaa etrafımda dönüyorrr biraz önce bişeyler söyledi içimden dedimki ahtım olsun ki eğer ben de 60 lara kadar inmessemm ya zayıflamak ne güzel bişeymiş eşimden böyle şeyler duydum ya ölsemde gam yemem daha daha da zayıflayınca kimbilir neler olur daha
Boşver benim gibi simitle bitirmemişsin yaKızlar kusura bakmayın gelemedim benimde pek keyfim yok
Bugün patates yapayım dedim ama akşam midem bulandı biraz ekmek Peynir yoğurt yedim. Bugünüm boşa gitmiş oldu
Su da 2 lt yi geçmiştir
Güzel haberler alın inşallah canım.Günaydın hanimlarrr hiç uyuyamadm ya annem başka bir Dr a gitcek inşallah güzel şeyler duyariz
Kız neler götürdün?Kilommm
Cuma 77.7
Bugun79.2
Fark +1.5
Mefkurem Ablam bu 5 günde 5 kilo diyetinin 5. gününde yumurta, süt, yoğurt seçim sizin demiş. Güne neyle başlarsanız öyle devam edin demiş. Atıyorum 2 haşlanmış yumurtanın yanında 1 bardak süt içilebilir mi? Yoksa yumurtaysa sadece yumurta, sütse sadece süt mü tüketilmeli?
anladım kuzum.Allah şifa versin
Kızlar kusura bakmayın gelemedim benimde pek keyfim yok
Bugün patates yapayım dedim ama akşam midem bulandı biraz ekmek Peynir yoğurt yedim. Bugünüm boşa gitmiş oldu
Su da 2 lt yi geçmiştir
Kilommm
Cuma 77.7
Bugun79.2
Fark +1.5
Bu arada
Cuma 69
Bugün 68,6
Tatlım ben anlamıyorum zaten menülerin gayet iyi sporada başladın niye gitmiyor???Tebrikler ablacım. Benim 1 haftada zar zor verdiğimi sen sadece hafta sonunda vermişsin.
Böyle şaşırmaya can kurban mavişimCuma kilom: 104.6
Bugün: 104.5
Fark: -100
Hafta sonu canım çok sıkkındı çok dengesiz menüler yaptım.
Kaçamaklı değil ama dengesiz.
Ben +1 kilo falan bekliyordum şaşırdım.
Tatlım ben anlamıyorum zaten menülerin gayet iyi sporada başladın niye gitmiyor???
Böyle şaşırmaya can kurban mavişim
Verdiğini geri aldın emelim..Manti katmer makarna pide ekmek
+1.5 gelmesi normal
Bravo defne reyhannn - ler gelmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?