kız öyle tabi bende öyleyim ondan güldüm ya zaten.bişey duyduğumda hemen zararı olur mu diye araştırıyorumNapalım kız el mahkum :))
dün sana yazdım da gözünden kaçmış heralde gülüm 2 öğün sağlam beslenin diyor,ben 6 öğünle veremiyorum zuhal abla her zaman diyor ya kendimize uyan beslenme şekli uygulayın diye çok haklı 6 öğünle olacak iş değil gibi okudum baya dün leptin hormonunu çalıştırmak lazım.sen kaç aydır uyguluyorsun bu şekil gülüm onu sordum dünKaratay candır gerisi heyecandır :)
Geçmiş olsun fazla almamışsın tatlım..Günaydın kızlar ve ben geldim oğlumun dıkisleri aldırdık doktor bi dikiş atmış eline saglik kusursuza yakin iz çok az kalır dedi. Artık tekrar diyet başlasın bana kilo bildirimi mi yapıp araniza katiliyorum buradan ayrılırken tam kaçtım hatırlamıyorum ama profile yazmisim izine çıkarken 65.700 musum
Bugün 66.700
kız öyle tabi bende öyleyim ondan güldüm ya zaten.bişey duyduğumda hemen zararı olur mu diye araştırıyorum
Evet abla daha fazla olur gibime gelmişti ama daha cok kilo yapan değil de süt yapan şeyler yiyince çok olmamış + bide yüksek tempoda bi dönem olduğundan galiba iyi oldu ama çok bi kayıpla gelmedim araniza ama çok özledim sizi ya tanımadan da bazen seviliyomus bunu anladimGeçmiş olsun fazla almamışsın tatlım..
İyiki geldin canım bizde seni ozledik.Evet abla daha fazla olur gibime gelmişti ama daha cok kilo yapan değil de süt yapan şeyler yiyince çok olmamış + bide yüksek tempoda bi dönem olduğundan galiba iyi oldu ama çok bi kayıpla gelmedim araniza ama çok özledim sizi ya tanımadan da bazen seviliyomus bunu anladim
Canımm kusura bakma telefonum biraz tuhaf mesajı görmedim.QUOTE="asya_01, post: 45391790, member: 687778"]dün sana yazdım da gözünden kaçmış heralde gülüm 2 öğün sağlam beslenin diyor,ben 6 öğünle veremiyorum zuhal abla her zaman diyor ya kendimize uyan beslenme şekli uygulayın diye çok haklı 6 öğünle olacak iş değil gibi okudum baya dün leptin hormonunu çalıştırmak lazım.sen kaç aydır uyguluyorsun bu şekil gülüm onu sordum dün
bugün kahvaltımı aynen öyle yaptım merak ediyorum vucudumm tepki verecekmi vermicek mi diye.inş bana uyan diyet şekli budur da emeğim boşa gitmez[/QUOTE]Canımm kusura bakma telefonum biraz tuhaf mesajı görmedim.
Benim bu ayın 18 inde 3. Ayım dolacak.Canım ikinci öğününü de 3.5_4 gibi yaparsan pek acıkmıyorsun birde kahvaltıda yumurta yediğin gün peynir yeme.Peynir yediğin gün lor peyniri yersen mükeemel olur.Her sabah mutlaka 2 ceviz kır ye canım.Çğ badem bulursan ondanda 3 tane yiyebilirsin.İstediğin gün paslaşırız tatlım.
Ablam hosbuldum amin inşallah Rabbim bi daha göstermesinHusneeeeee hosgeldinnnnn kizzzzz.
G.olsun yeniden. Allah bidaha gostermesin.
Kiz ben bi hafta ssonu +1.5 kg aldim cok iyisin masallah.
Asya karatayi bir dene bakalım bende merak ediyorum gerçekten sen dene sonuca gore bende alırım kitabini[/QUOTE]A
bugün kahvaltımı aynen öyle yaptım merak ediyorum vucudumm tepki verecekmi vermicek mi diye.inş bana uyan diyet şekli budur da emeğim boşa gitmez
inş işe yarar gülüm benim yiğenim de başladı diyete hatta kitabı ondan aldım hala mutlaka oku dedi..zaten karbon ağırlıklı beslenmiyordum ama denicem tam karatayın söylediği şekil 2 haftaya belli olur sonuç ama tam anlamıyla uygulamam lazımAsya karatayi bir dene bakalım bende merak ediyorum gerçekten sen dene sonuca gore bende alırım kitabini
Kiz emel negzel 7ere donmusken nie aliosun bi daha. Siskinliktr belki ya bi iki gnde o kdr kilo alinmaz bnce mantiga ters:)Husneeeeee hosgeldinnnnn kizzzzz.
G.olsun yeniden. Allah bidaha gostermesin.
Kiz ben bi hafta ssonu +1.5 kg aldim cok iyisin masallah.
Cnm ben evvelden karatayi denemistm. Ilk denedigm hafta iki kilo gtmsti ki zatn duzenli besleniyordum yani cok uiyip de brden az yemeye baslamamistm. Bn devam ettiremeyecegmi dsndgm icn zmn sonra braktm. Birakmayan bi arkds hamilelik oncesi arti dogum snrasi kilolarini cabucak verip citir oldu su an[/QUOTE]inş işe yarar gülüm benim yiğenim de başladı diyete hatta kitabı ondan aldım hala mutlaka oku dedi..zaten karbon ağırlıklı beslenmiyordum ama denicem tam karatayın söylediği şekil 2 haftaya belli olur sonuç ama tam anlamıyla uygulamam lazımirademe ciddi anlamda sahip olmam lazım
Agzini hayra ac bacim. sonuc hafta sonu icn guzel:)Cuma kilom: 104.6
Bugün: 104.5
Fark: -100
Hafta sonu canım çok sıkkındı çok dengesiz menüler yaptım.
Kaçamaklı değil ama dengesiz.
Ben +1 kilo falan bekliyordum şaşırdım.
Agzini hayra ac bacim. sonuc hafta sonu icn guzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?