Asyacım k.validen bişey deyince güzellikle "annecim bende senin kızın sayılırım bu zor zamanda desteğini herkesten çok bekliyorum" de ve topu ona at..ben burdayım abla olmaz olaydım...kv bugün çocuğumuzun olmadığını öğrendi bilmeyen kalmicak yaniisinir hastası oldum bugün resmenn
Sağol amazon kardeşim..Menün,spor,su mükemmel canım takımdaşım :)
Heh heh nasılda bilirim....Defnemmm kiz tamda aynen.dedim simdi defneye 4 dilim yedin yazdim ama oda puacayi gorur o yuzden ye dedi der dedim.ki dedinnnn oyyyy tatliseyyy seni seviyommm kiz
Asyammm ogrendigi iyi olmusss bosver bisey derlerse cildir haci yanlarinda benim.problemim bi sizmisiniz de kiz yaniii
Kıız hiç bir mesajı göremedimkiiiikız bizi adamdan saymıyon mu abliş biz burdayız yaa
yok yemedim canım bişeyKizzzz defne bense burdayim yaaaa
İyi aksamlarrrrr canin.yemek isterse yeme tamam miii optum seni guzellik.
Tatlım alnını çörekotu yağı ile ov hemen keser başağrısını...İyi akşamlar
11.00 3 yk az kaşarlı omlet
14:00 4,5 çatal borek
Yarım yaglı sutle su karısık mıstık çay
16:00 ananaslı actıvya
19:00 2 bardak ayran
Oglen borek yedım o yuzden aksam ayran ıcıcem
Su 2 lt
Spor yok hala hafıf bas agrım var bıse yıyesımde yokaklımdan cok yemek gelıp gecıyor ama canım yemek yemek ıstemıyor
Yatmadan once karısık bıtkı çayı içerim
Kız ne tatlı menü yazıyon öyle.. Afiyet olsun..Canlar bugünkü menüm :)
Sabah bir bardak ılık limonlu suyumu içtim.Şifa olsun bana :)
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bir kase yoğurda birer kaşık ruşeym ve yulaf ezmesi ekledim
5-6 dal kıvırcık
1 küçük portakal
2. Öğünüm
3 yumurta kırılmış karnıbaharlı omlet (nefis olmuştu) 2 tabak yedim.doydum mu doydum çok şükür.
Anaaam okurken acıktımMenümmm
3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.
2 fincan şekersiz nescafe.
Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.
Kurabiye batmadı bana ya gayet iyi.bende verim
Sabah: 1 fincan kahve ceyrek simit
Oglen : 2 bardak cay,2 dilim peynir ,4 zeytın,yarım kase yoğurt
Ara:1 fıncan cay, 1 Elmalı kurabiye, az üzüm ve cevız
Aksam: 1 tabak salata 1 kase yoğurt
Acıkırsam elma yerım.
Valla bravo..Menüm
Kahvaltı 2 dilim çavdar ekmeği. 1 yumurta
1 kk peynir 6 zeytin, 3 dilim kuru domates, tere, roka
Ogle 1 bardak süt 1 elma
Akşam 1 buyük kase haşlanmış karnabahar ve bîrüksel lahanadını yogurtlaması
Spor yok
Su 2 litre
Tatlım bu menülerle kilo alman imkansız ödemdir o..kızlar geç olsada kilomu yazayım,sonra menümü vereyim
bugün 53.3 çıktım cumaya göre 1.4 kilo artıdayımsebebini anlayamadım.
menüm
sabah 9:30 3 dilim tam buğday ekmeği
2 kibrit kutusu kadar peynir
2 tane zeytin
5 tane yaprak sarması
12:30 bir muz
15:30 bir elma
16:30 3 kaşık pilav ve salata
2 tane de ikisi bir arada kahve içtim su 1.5 litre ancak olmuştur.yatana kadar 2 -2.5 litre olur
spor yarım saat yürüyüş
Anacım doymadım dün niyeyse..su spor çok güzel cnm banada ekmek biraz fazla geldi
Kız bu ne ölecen açlıktan..Ceza menüm gelsin
Öğle _yoğurt
Akşam _baharatlı yoğurt
Su 2.5 lt olur
Bende ev işi alışveriş falan yaptım gerçekten yoruldum
Anlatmak istediğin sürece buradayız biliyorsun bacım..Yok tatlım Ben artılara alışığım
Bide pazar +2 dim. Bugün tartılmadım daha fazlayımdır
Bişeye biraz canım sıkıldı
Mükemmel bir günü kolayla mahvetmişsin tatlım ya..İyi geceler kizlar birturlu giremedim menumu paylasmak icn şu siralar acayip bir yoğunluk var
Sabah
07:30 karsk bitki cayi
07:45
B.peynir
2kuck yesil zeytin
Domates , salatalık
1c.k kaymak recel
2bardak sekersiz cay
2dlm ekmek
1h.yumurta
10:30
Tarcnli tek sekerli turk kahvesi
12:30
6yk ispanak
1kase yogurt
13:40
1kase yogurt cig pirasalı
20:00
4yk kuru
2yk et kavurma
1bardak kola
2.5litre su
inş özlemmm inşallahhBaya agır ceza olmus
Üzülmeyın allah aşkına herkesz konusur onemlı olan zor zamanda sana destek olması bunuda kendı evladına yapamıyosa onun ayıbı benım kardesım hemen cocuk yapmadı annem agzını acıp sormadı bıle nıye yapmıyosunuz hazır olduklarında oldu herseyın bır zamanı var buda srnın sınavın hayırlısıyla olucak srnınde bebeklerın
eşim geçen kendi söylüyor ki abla annemde akıl yok senle geçinmesi o kadar kolayki hemen unutuveriyosun yaptıklarını diyor ama annem fena diyor adam.dün iyiliklede konuşmayı denedim abla anlamıyor ki kadın gerçi kavgaya dökmedim işi ama içimdekileri döktüm yani.şimdi gidip bütün akrabalara duyurursun diyorum şakayla karışık yok söylemem demiyor duyarlar diyorAsyacım k.validen bişey deyince güzellikle "annecim bende senin kızın sayılırım bu zor zamanda desteğini herkesten çok bekliyorum" de ve topu ona at..
Amaaaaa eşinin yanında....
Senin k.v fena çünkü eşinle beraberken onun desteğinin senin için ne kadar önemli olduğunu söyle...
Ve her zaman (gerçek olmasada ) yanlızken eşine anneni çok seviyorum vs. cümleleri kur...
Sağol amazon kardeşim..
Heh heh nasılda bilirim....
evet gülüm bugün daha iyiyim,üzülsem ki ne geçicek elime sanki.takmamaya gayret göstericem..Allaha sığınıyorumGunaydin asya nasilsin? Topladin.mi kafani?
İnş guzel bır sonuc alırsın bende yarın ayran yumurta yapıyım dıyorum
Hadi bakalım hayırlısı ama az yemişin cnm
patates günün inşallah bol eksiler getirir kuzum spor güzel
Anaaam okurken acıktım
Allah allah ya benimki benimle beraber ağlar böyle bişey olsa..eşim geçen kendi söylüyor ki abla annemde akıl yok senle geçinmesi o kadar kolayki hemen unutuveriyosun yaptıklarını diyor ama annem fena diyor adam.dün iyiliklede konuşmayı denedim abla anlamıyor ki kadın gerçi kavgaya dökmedim işi ama içimdekileri döktüm yani.şimdi gidip bütün akrabalara duyurursun diyorum şakayla karışık yok söylemem demiyor duyarlar diyor
dün ikimizde çok üzgündük öyle moralsiz sarılıp uyuduk.Allah görüyor abla ya.rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesinAllah allah ya benimki benimle beraber ağlar böyle bişey olsa..
Ne diyeceğimi bilemedim..
öyle damarıma bastı öyle bastı ki krize soktu beni resmen her gelişinde bilmem kim asyanın çocuğu olmuyor mu kendimi yapmıyor diye soruyor diye laf gezip durdu bugün öyle bir şekil sordu ki patladım ya dayanamadım.ama altındada kalmadım kocamında benimde kimse umurumuzda değil biz kendi evimize bakıyoruz dışardaki insanlar ne derse desin umrumuzda bile değil dedim ya daha çok şey söyledim ama o gittikten sonrada çokkkkk ağladımmgörümcemde bilet kesmiş haftaya geliyormuş o da az dalga geçmedi kilomla pislik
Anaaaam maşallah bendemi yapsamki??Kızlar patates gününden sonra düne göre -900 oldu.
Aslında gece midemden dolayı birkaç ceviz ve 1 kuru kayısı yemeseydim 1 kiloyu geçerdi.
Ama olsun bir haftada -400 verdiğimi düşünürsek bu sonuç harika :)
Kıyamam ya..dün ikimizde çok üzgündük öyle moralsiz sarılıp uyuduk.Allah görüyor abla ya.rabbim kimseyi kimsenin eline düşürmesin
Anaaaam maşallah bendemi yapsamki??
Vayyyy reyhannnnn tebrikler kizzzzz
Sen hangi takimdaydin
kız benle ne dalga geçtilerdi.nişanda kuafördeyiz eltim dediki dini nikahı ne zaman kıyacaksınız bilmiyorum dedim dedi inş uğursuz gelir sana dedi niye dedim zayıflarsın biraz yoksa bir çocuktan sonra leğen gibi çıkar göbeğin dediOy kuzum sinir harbi yaşatmış kadın sana resmen.
Görümceler başa bela zaten hiç takma.
İnsan kınadığı, dalga geçtiği şey yaşamadan ölmezmiş.
Benim görümcem de dalga geçti zamanında.
Şuan benden daha kilolu olma yolunda ilerliyor.
Evde bile korsesiz gezemiyor.
Oh olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?