💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet canım ama bugün gözüm doymuyor hala daha hem gözüm hem de karnım aç artıda olunca moralim de bozuldu birazcık

E Evet Zuhalcim haşlıyorum süzdükten sonra minik minik ufaltıp teflon tavada 1 yemek kaşığı yağda soteleyip ayrı bir kasede çırptığım yumurtaların içine koyup karıştırıyorum.Sonra tekrar teflon tavaya döküp iki tarafı pembeleşince tabağa alıyorum.Tadı kızarmış karnıbahara benziyor.

Son düzenleme:
Sağol canım benim.Çok güzel motive ediyorsun :)

Ceza menüm gelsin

Öğle _yoğurt

Akşam _baharatlı yoğurt

Su 2.5 lt olur

Bende ev işi alışveriş falan yaptım gerçekten yoruldum

Baya agır ceza olmus

Üzülmeyın allah aşkına herkesz konusur onemlı olan zor zamanda sana destek olması bunuda kendı evladına yapamıyosa onun ayıbı benım kardesım hemen cocuk yapmadı annem agzını acıp sormadı bıle nıye yapmıyosunuz hazır olduklarında oldu herseyın bır zamanı var buda srnın sınavın hayırlısıyla olucak srnınde bebeklerın

Canım doymaya çalışıyorum diyim..Arada gözüm dönmüyor değil herşeyi yemek istiyorum ama sonra zayıflayacağım kilo,görünüm aklıma geliyor hemen fermuarı çekiyorum :

Canım çok sağoll
hemen karnabaharını al canım doyurucu oluyor.Bende senin yaptığın üçlüden omlet yapacağım.Ama haftaya inşallah bu hafta omlet limitim doldu :)

Canım Menün çok güzel fakat sabahları ekmek yerine yumurta,ceviz yersen nasıl olur .Gerçi kilon çok çok iyi.. sen kendi bünyeni iyi bilirsin canım.

Canım çok sağoll
hemen karnabaharını al canım doyurucu oluyor.Bende senin yaptığın üçlüden omlet yapacağım.Ama haftaya inşallah bu hafta omlet limitim doldu :)

Ben cok yedım 3 lu bıraz ara verdım ama çarşamba pazardan alırım ıns sende begenırsın
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum

İyi geceler canım

Teş ederim cnm Bende deneyim bi gün

İyi geceler kizlar birturlu giremedim menumu paylasmak icn şu siralar acayip bir yoğunluk var
Sabah
07:30 karsk bitki cayi
07:45
B.peynir
2kuck yesil zeytin
Domates , salatalık
1c.k kaymak recel
2bardak sekersiz cay
2dlm ekmek
1h.yumurta

10:30
Tarcnli tek sekerli turk kahvesi

12:30
6yk ispanak
1kase yogurt

13:40
1kase yogurt cig pirasalı

20:00
4yk kuru
2yk et kavurma
1bardak kola

2.5litre su

Menün süper cnm

Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş

Menümmm

3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.

2 fincan şekersiz nescafe.

Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.

Kızlar menuleriniz genek olarak çok guzel yaa ben de hala dana gibi iyiyoeum bugun farkettimki midem genislemis yine doymuyoruuuuuum :-(
Gozden kacrdklar arkadaslar kusura bakmasn lutfen telefonn ekran kzk 1 saatte zor yazym valla yaaa :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…