💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

ben de biraz karışık yedim özellikle dün ama bu kadar beklemiyordum kuzum su şişkinliğidir ikimizinkide bence ,10 bin kalori fazladan almadık çünkü ben vücudumu ölçerek anlıyorum bu durumda basenden ve bacaklardan incelme var

Nice sağlıklı mutlu yıllara canım

ben burdayım abla olmaz olaydım...kv bugün çocuğumuzun olmadığını öğrendi bilmeyen kalmicak yaniisinir hastası oldum bugün resmenn
Nerden öğrendi kuzum,yıpratma kendini her şey olacağına varır,ben inanıyorum ki senin çok tatlış bir çocuğun olacak

Hoşgeldin cnm güzel bi başlangıç

boşver Emelim
Iyi kötü götürüyoz işte

Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
su spor çok güzel cnm banada ekmek biraz fazla geldi

En azından 1 poğaçayla kalmışın Diğerleri güzel cnm

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Kimse yok ya neyse
Benim bugün koşturmacaydı cnm
bilemedim Özlemim toplamda fazla olmamış az yemişin ama börekde olmamış

omlet yaparken karnıbaharı haşlıyomusun cnm

Menünde çok güzel

Menümmm

3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.

2 fincan şekersiz nescafe.

Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.
Hadi bakalım hayırlısı ama az yemişin cnm

Geçmiş doğum günün kutlu olsun cnm

Menünde güzel

geçmiş olsun canım
Sağol bitanem
Sabah hem ekmek hem sarma fazla olmuş gibi cnm

Mefkurem ablam neredesin? Hersey yolunda mi?
Teşekkür ederim bitanem bugün biraz iş güç yaptım gelemedim

Mefkurem canımcım sebebini bilmiyorum ama artı 2 kilo için üzüyorsan üzme kendini
vücut stress yapıyordur ondandır o banada bir doktor söylemişti çok zayıflamıştım bir iğne vurulması gerekmişti vücutta neredeyse 10 kilo su birikti görenler inanamadı 1 hafta içinde o kadar kilo aldığıma onun içinde idrar söktürücü iğne yaptılar vücut su tutuyordur kısacası sen onu cumaya kadar fazlasıyla verirsin

Yok tatlım Ben artılara alışığım
Bide pazar +2 dim. Bugün tartılmadım daha fazlayımdır

Bişeye biraz canım sıkıldı

aminnnn...inşallahhh gülüm eşiminde benimde moralimiz sıfır

Nerden öğrendi kuzum,yıpratma kendini her şey olacağına varır,ben inanıyorum ki senin çok tatlış bir çocuğun olacak
ben eczaneye gitmiştim annemi sıkıştırmış bende geldim baktım ki kaynıyor bir iki defa zarf attı bana en son bir kelime söyledi patladım bende evet benim çocuğum olmuyor ayıp mı diye başladımya millette ne kv var ya arkadaş gibi Allahım bana na da öyle bir kv nasip etseydin rabbim dedim...ya ne kadar çok isterdim ya kadının her yerinden fitne akıyor yaa

sporun güzel canım menün de öyle ama sabah poğaça yerine tam buğday ekmeği gibi bir şey yeseydin daha doyurucu ve daha sağlıklı olurdu
Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
defnecim menün güzel sporun harika

menün gayet iyi kuzum ama öğlen ekmekle birlikte poğaça olmamış
menün hafif olmuş canım bu arada tekrar geçmiş olsun
yorum yapmaya bile gerek yok canım harika bir menü harika spor
Menümmm

3 öğün 2'şer adet küçük boy haşlanmış patates
Patateslere sadece zerdeçal ekledim.

2 fincan şekersiz nescafe.

Su: 2.5 lt.
Spor: 20 dk eliptik, 100 twister.
patates günün inşallah bol eksiler getirir kuzum spor güzel
elmalı kurabiyeyi bile görmüyorum o kadar hafif bir menü ki canım
senin menünde dengeli olmuş canım

haklısın canım benim kayınvalidem de eşimi kışkırtır dururdu ben evdeyken eşimi bir odaya çeker gizli gizli konuşurlardı.evlendiğimde 60-62 kilo arasıydım doğumdan sonra kilo aldım demiştim bana sen kızken de şişmandın dedi

imrenirim böyle iyi kv ye ben ya eşim her zaman söyler annem işini bilmiyor senle anlaşması çok basit hemen ayak uydurursun annem sana iyi davransa der.ama yok nerdeeee kadın dedikodu makinası.bugün ne güzel başlamıştım güne viledayla evi silerken dans ediyordum müzik son ses geldi keyfimin içine ettieşimde bende sanki evden cenaze çıkmış gibiyiz

üzmeyin kendinizi yaptığı dedikodular senin sevap hanene yazılır kuzum

Allaha havale ediyorum...başkada hiç bişey demiyorum gülümm...ne konuşurlarsa konuşsunlar

Evet böyle işte üzme kendini Asyam bu hayatta hiçbir şey için üzülmeye değmez zamanla anlıyorsun. Kayınvalidende yaşlanacak belki de sana muhtaç kalacak yani gün olur devran döner mantığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…