Emzirirken protein sorun olmaz bence ya.Ya sixi cok ozluorm ama hala islerm tam yokunda deil kostrmalar btmio. Dun de yegnmn dogm gnu vardi pastasndan yedim itiraf ediorum:) kilom da sabit 77.6. Ptesi 77.4tu.
Mefkurem abla menulermi yazamasam da dkkt ediorum genelde iyi menulerm oluo (dun haric) sence su kilo verme isini hizlandrmak icn bi kac gnluk biseyler yapsam ne yapablrm? Emzirdigm icin karar veremiyorum. Mesela saf protein uygun olr mu bi kac gun?
Sormaohhh iyi yapmışın abla,kız eniştede varya tam günün de getirmiş haaiçine mi doğmuş ne
sağol tatlımilaç almayı dene arada gülüm,zuhal abla söylemişti kuru inciri akşam 1 bardak suda beklet sabah suyu iç inciride ye iyi geliyormuş
1 büyük bardak süt içtim abla midem hiiçç bişey almıyorKiyamam ya geçmiş olsun nane limon iç ıhlamur da iyi gelir.
Sorma
Adama nasıl baktiysam artık tamam sen sabah ye dedi
Yazık ya..
geçmiş olsun canım yakızlar günaydın herkese,ben sabaha kadar 3 kez istifra ettimbütün kemiklerim ağrıyor midem kötü uykusuzum kemiklerimin ağrısından yatacak halde değilim
Bağışıklık dusuyor hep ondan.1 büyük bardak süt içtim abla midem hiiçç bişey almıyorsabaha kadar dayak yedim sanki
nane limon falan içtiğim gibi çıkarırım yinegeçmiş olsun canım yadikkat et kendine ya
bal limon taze zencefil karıştır iç . daha fazla hasta olmadan. nane limon iç
eşimde sabaha kadar böyle söylendi abla ot yiye yiye mideni mahfettin diyorrBağışıklık dusuyor hep ondan.
boğaz ağrın yada kuru öksürüğün var mınane limon falan içtiğim gibi çıkarırım yineben kendimi bildim bileli bu kadar kötü olmamıştım
yok öksürüğüm falan yok midem hiç bişey almıyor ne yesem çıkarıyorum bide başım da dahil her yerim dökülüyorrboğaz ağrın yada kuru öksürüğün var mı
bi çay kaşığına limon sık onu iç mide asidini dengeler
Asya bol limonlu zeytin ye siyah zeytin.eşimde sabaha kadar böyle söylendi abla ot yiye yiye mideni mahfettin diyorr
tamam ablişim yemeye çalışırımAsya bol limonlu zeytin ye siyah zeytin.
Acayip iyi gelir mideye..
Şifa olsun inşallah canım.tamam ablişim yemeye çalışırım
Gecmis olsun canimkızlar günaydın herkese,ben sabaha kadar 3 kez istifra ettimbütün kemiklerim ağrıyor midem kötü uykusuzum kemiklerimin ağrısından yatacak halde değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?