Uç yumurta olmuş Canm ama ignelere devam uç gün daha sonra çatlama iğnesi pazartesiden aşılama inş tutar tutarNe dedi Dr?
etmez abla zaten kabızlık var dayanamadım ama üstüne 1 saat yürüdüm
bugünde hafif bi dersen orta halli gidiyor ama en azından akşam ton balıklı mısırlı salata ve yoğurt düşünüyorum inşallah
Ayy hadi inşallah canım benimUç yumurta olmuş Canm ama ignelere devam uç gün daha sonra çatlama iğnesi pazartesiden aşılama inş tutar tutar
selam kızlar daha kahvaltımı yapamadım hastahaneden yeni geldim suan turk kahvemi içiyorum az sekerli
Teşekkür ederim cnm tabi sen izinde olduğun için yoktun
1.liği bizim takımdan şeydaya kaptırdım
Ama yaş farkı var ve onun metosu çok iyi çalışıyor
Bide aylardır yerimde saymamında etkisi var
teşekkür ederim ayy bi daha börek mi yok anam yokkkKabizsin borek valla baya cesursun :) kabizken misir yeme acayip rahatsiz ediyor bence salata corba sivi seyler tuket
Amin canım dualarınızı beklerimAyy hadi inşallah canım benim
Ayy canım istediğin kahve olsun gel tabi hemenAfiyet olsun kardesim yapsa bende icicem bekliyorum :)
2 ci olmakta basari tebrik ederim abla
Tabiiki allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin sizlere. Amin.Amin canım dualarınızı beklerim
Canım kendini hiç üzme ama biraz sabırlı ol.. Insülin direncin var anladığım kadarıyla o seni çok zorluyor ama sen pes etmeden programını devam ettirmelisin.Hemen bugün devam et hiçbirşey olmamış gibi.Fırsatın varsa hergün mutlaka yürü canım.Allah kolaylık versin.Warning! Help me. Ben bugün herşeyi mahvettim galiba. İki haftada 5 kilo verdim oh harika derken bugün berbatim. Ne karnım doyuyor ne gözüm. Kahvaltıda yarım ekmek yedim sözde tam buğday di ne fark eder yedim bide ucundan alayım diye başladığım un helvasını bi tabak götürdüm. Cumartesi sabahları tartiliyordum korkuyorum çünkü eskiye dönmüşse senden bi cacık olmaz zaten deyip pes etmekten. Çorbayı okudum acaba bnde mi yapsam. Ne yapmalıyım nerden çıktı bu kadar açlık. Bu arada insulin direnci zerzevatindan ilaç başlamıştı herkes de mide bulantısı yapıyor bana da bunu mu yaptı
Ayy canım istediğin kahve olsun gel tabi hemen
Canım hemen silkelen,toparlan bunca emek verip başar sağlayan sen pes etmemelisin..Canim bende ayni hakdeyim ne gozum ne karnim doyuyor
Iki öğün iyidir iyidir..Menün ,sporun, suyun süper canımBen geldımm..
Menumu verıyım uzun zaman sonra
Sabah 9.30
bı tane haslanmıs patates pul bıberle
bıraz peynır
zeytın
yesılcay
aksam 6
kucuk bı tabak bulgur pılavı
haslanmıs tavuk
bı kase yogurt
Bugun boyle ıkı ogun oldu
Spor olarak 5000 cıvarı adım attım suyumda 2.5 olur
Acılı salam olmasa menün.sporun güzel canımMenum
Sabah : 1 fincan kahve, ceyrek simit
Oglen: 2 bardak cay, 3 dilim peynir 4 zeytin. 1 activa yogurt
Ara: az ceviz uzum,
Aksam : 3 kasik bulgur pilavi. 3 kasik etli patlican yemegi. 1 bardak acili salam
Bugün aksamim fazla oldu
Spor 40 dk yuruyus ,50 mekik
Su : 1.5 litre su7
Hayırlısı olsun cnmBebek için aşılama yaptiriyorum canım bu ay kontrol vardı o yüzden gittim
Teşekkür ederim bitanem zaten fazla bi fark yokAfiyet olsun kardesim yapsa bende icicem bekliyorum :)
2 ci olmakta basari tebrik ederim abla
Canım hoşgeldin.Ben Ayşe aralıkta 84 le başladım şu an 69.5 kg mım ama yarın 68 olabilirim çünkü 1 haftadır tartılmıyorum.Başaracağına inan ve asla burayı bırakma sık sık katılım sağlaman motivasyonunu arttırır.[/QUOTE]QUOTE="AYSHE9388, post: 45541502, member: 571947"]Valla yetmiş ucde takılı kaldım ve artmaya başladım yapsam iyi olacak
Kız o acılı şalgam....Acılı salam olmasa menün.sporun güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?