💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kabizsin borek valla baya cesursun :) kabizken misir yeme acayip rahatsiz ediyor bence salata corba sivi seyler tuket

selam kızlar daha kahvaltımı yapamadım hastahaneden yeni geldim suan turk kahvemi içiyorum az sekerli

Afiyet olsun kardesim yapsa bende icicem bekliyorum :)

Teşekkür ederim cnm tabi sen izinde olduğun için yoktun
1.liği bizim takımdan şeydaya kaptırdım
Ama yaş farkı var ve onun metosu çok iyi çalışıyor
Bide aylardır yerimde saymamında etkisi var

2 ci olmakta basari tebrik ederim abla

Canım kendini hiç üzme ama biraz sabırlı ol.. Insülin direncin var anladığım kadarıyla o seni çok zorluyor ama sen pes etmeden programını devam ettirmelisin.Hemen bugün devam et hiçbirşey olmamış gibi.Fırsatın varsa hergün mutlaka yürü canım.Allah kolaylık versin.

QUOTE="AYSHE9388, post: 45541502, member: 571947"]Valla yetmiş ucde takılı kaldım ve artmaya başladım yapsam iyi olacak[/QUOTE]
Canım hoşgeldin.Ben Ayşe aralıkta 84 le başladım şu an 69.5 kg mım ama yarın 68 olabilirim çünkü 1 haftadır tartılmıyorum.Başaracağına inan ve asla burayı bırakma sık sık katılım sağlaman motivasyonunu arttırır.

Canim bende ayni hakdeyim ne gozum ne karnim doyuyor
Canım hemen silkelen,toparlan bunca emek verip başar sağlayan sen pes etmemelisin.. Iki öğün iyidir iyidir..Menün ,sporun, suyun süper canım Acılı salam olmasa menün.sporun güzel canım

QUOTE="AYSHE9388, post: 45541502, member: 571947"]Valla yetmiş ucde takılı kaldım ve artmaya başladım yapsam iyi olacak
Canım hoşgeldin.Ben Ayşe aralıkta 84 le başladım şu an 69.5 kg mım ama yarın 68 olabilirim çünkü 1 haftadır tartılmıyorum.Başaracağına inan ve asla burayı bırakma sık sık katılım sağlaman motivasyonunu arttırır.[/QUOTE]
Kız beni geçmede kaç olursan ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…