Füsun Süpersin.. Boyun kilon çok çok iyi..tabi hala kontrolü elden bırakmıyorsun. İdeal kiloma gelince inşallah senin gibi yaparım :)menümü paylaşayım
sabah 10.15
1.5 dilim tbe
çok az peynir
az acıko
çok az zeytinyağ
8 tane zeytin
öğlen 14.00
7 kıymalı sarma
16.00
5 tane kestane kebap
18.00
1 küçük kase mercimek çorbası
bugün biraz abarttım yemeyi
AYSHE9388 aramıza hoşgeldin canım ben Füsun 42 yaşındayım
@EMELinEMELi herkes zaten gerekli şeyleri söylemiş cnm ben ekstra bir şey söyleme gereği duymuyorum. Sen ne yapman gerektiğini biliyorsun zaten hedefine ulaşmak için biraz daha çabala gör nasıl gidecek kilolar
@deep_fat Bugünü takma canım yarın telafi edeceğine inanıyorum hepimizin ara sıra abarttığı günler oldu
Mefkurem muska77 ikinizi de tebrik ederim canlarım hedefe çok az kaldı
Canım çok geçmiş olsun.Evet artık bır ben bır baş agrısı yasıyoz allahtan hafıf bıraz sınırsrl galıba
Bu cuma 68 olacaksın canım içime doğuyor :) bu hafta çok emek verdin tatlımYarın 68 olmaz ama totem yapalım cuma olsun cnm
Ne olur ne olurrrrrr
Canım çok geçmiş olsun.
Bu cuma 68 olacaksın canım içime doğuyor :) bu hafta çok emek verdin tatlım
Amin inşallahbende aynı kaderdeyim
inşallah hepimizin bir an önce bebişleri olur :)
Ay maşallah bir günde süper düşüş..Mezun olacaksın ama burayı lütfen bırakma Defnecim.Seninle fotoğraflarını görebilir miyim acaba? çok merak ediyorum.Günaydın günaydın günaydıııın Çok mutluyum harikayım muhteşemim
Ayran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
Şimdi bakabilirsin canım.Amin inşallah
Ay maşallah bir günde süper düşüş..Mezun olacaksın ama burayı lütfen bırakma Defnecim.Seninle fotoğraflarını görebilir miyim acaba? çok merak ediyorum.
zuhal abla resim attın mııTeşekkür ederim cnm tabi sen izinde olduğun için yoktun
1.liği bizim takımdan şeydaya kaptırdım
Ama yaş farkı var ve onun metosu çok iyi çalışıyor
Bide aylardır yerimde saymamında etkisi var
inşallah tutar gülüm bebeğin tutunur sanaaUç yumurta olmuş Canm ama ignelere devam uç gün daha sonra çatlama iğnesi pazartesiden aşılama inş tutar tutar
Menü süper,spor süper maşallahHemen...
4 kaşık bulgur, 4 kaşık nohut, 4 kaşık yeşil mercimek haşla süz..
Yarım kilo yogurda kat azıcık bişey sulandır.
Üç öğün birer tabak yedim 4 litre su 2 fincan yeşilçay 2 fincan form çayı içtim
2 saat 45 dk tempolu yürüdüm..
Afiyet olsun :) gelecek eksileri düşün tatlım.Gunaydinnn
Bugun lapa gunu yapicam kahvaltimi hazirladim nasil da istah acici duruyo
Amin amin Canm herkesin isteyen herkeze versin Rabbiminşallah tutar gülüm bebeğin tutunur sanaakucağımız boş kalmasın inş
Geçmiş olsun bebişine.Slm kizlar p.tesiden beri menu paylasamadm misafirlerim vardi ev temizligi pazar alışverişi bebiste cok uykusuz birakti beni agzi burnu hep akiyo yavrumun birde ust disleri cikiyo biryandanda sipariş yetistirme telaşı inşallah bugun paylasicam menumu
amiiinnn gülüm inşallahhAmin amin Canm herkesin isteyen herkeze versin Rabbim
Geçmiş olsun canım kuzucuğuna.selam kızlar
dün emek verip cevap yazanlarq teşekkür ederim.ancak savah okuyabildim.ama iyi oldu güne kararlı başladım.inşallah dikkat edicem. bismillah deyip tekrar başlıyorum.
çocupu doktora götürdüm yi e öksürük.allahım biz mi çok hasta oluyoruz yoksa çocuklarla kış böyle mi geçiyor
Canım hayırlısıyla sağlıklı bir bebişin olsun :)Uç yumurta olmuş Canm ama ignelere devam uç gün daha sonra çatlama iğnesi pazartesiden aşılama inş tutar tutar
Süpeerr yarın tartı ağlayacak :)Menüm
7,45
2 bardak tuzsuz ayran
13,45
2 bardak tuzsuz ayran
16,30
2 bardak tuzsuz ayran
Su 3,5 litre
Spor
45+45+55 dk yürüyüş..
Şimdi bakabilirsin canım.
Defnecim maşallahh çok güzel kilo vermişsin.Fiziğin mükemmel olmuş,fıstık olmuşsun.Emeğin çaban çook..Devamı gelsin inşallah..Şimdi bakabilirsin canım.
İnsalllahhhhUç yumurta olmuş Canm ama ignelere devam uç gün daha sonra çatlama iğnesi pazartesiden aşılama inş tutar tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?