💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

[QUaOTE="umutfakiri, post: 45542378, member: 716031"]Eksideyim abla ama su 2 hafta biraz kemerleri sıkıp 60 inmek istiyorum

Hos geldin canim ben Husna 24 yasindayim 10 kasimdan bu yana 20 kilo verdim bu gruba katildigimda 85 kiloydum simdi 65 kiloyum spor yaptim devamli elimden geldigince ilk 15 kilomda ekmegi tamamen kestim hamur isini hic yemedim gibi seker ve tatli hicbiseyi agzima surmedim hala da aliskanlik kaldi tatli aramiyorum diyetinin basinda kacamak yapmak kesinlikle iyi olmuyo insanin baslamadan hevesi kaciyo o yuzden once cok disiplinli ol kilo verdikce odul olarak istefigin bi seyi tek ogunde ye benim nacizane fikrim ve yaptiklarim bunlar[/QUOTE]
Maşallah sana Hüsnacım.Süpersin boyunda uzun.Çok iyi görünüyorsudur şimdi. Füsun Süpersin.. Boyun kilon çok çok iyi..tabi hala kontrolü elden bırakmıyorsun. İdeal kiloma gelince inşallah senin gibi yaparım :)

bende aynı kaderdeyim
inşallah hepimizin bir an önce bebişleri olur :)
Amin inşallah Ay maşallah bir günde süper düşüş..Mezun olacaksın ama burayı lütfen bırakma Defnecim.Seninle fotoğraflarını görebilir miyim acaba? çok merak ediyorum.

Menü süper,spor süper maşallah
Gunaydinnn
Bugun lapa gunu yapicam kahvaltimi hazirladim nasil da istah acici duruyo
Afiyet olsun :) gelecek eksileri düşün tatlım.

Geçmiş olsun bebişine.

Geçmiş olsun canım kuzucuğuna.

Şimdi Menümü yazayım:)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım.Çok şükür.
Kahvaltım
bol lor peyniri
1 küçük portakal
maydanoz
1 fincan 9'lu çay
2.menüm
1 kase yoğurt
2 kaşık pırasa yemeği
2 yumurtalı karnabaharlı omlet
2 dilim greyfurt
1 fincan 9 lu çay şifa olsun bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…