- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Selamlarrrrrr fıstıklar
Bende kısa süreliğine ayrıldığım 6 larıma geri döndüm çok şükür
Husna benide çok lezzetli bi kahvaltı bekliyor
muska77
Defneeeee süpersin cnm harikasın maşallah
Ohh hem listeye girecen hemde mezun olacan
durulavinya
Tatlım yarın eksi olmazsan niye diye sorma
Ama inşallah olursun
Evet cnm Akşam akşam hem börek hem tatlı yenirmiabla börekten mi
etmez abla zaten kabızlık var dayanamadım ama üstüne 1 saat yürüdümEvet cnm Akşam akşam hem börek hem tatlı yenirmi
Tabiki senin bünyeni bilmiyorum
Belki tölere edebilir
En azından bugünü hafif geçirmeye çalış
Mısırı çıkar cnmetmez abla zaten kabızlık var dayanamadım ama üstüne 1 saat yürüdüm
bugünde hafif bi dersen orta halli gidiyor ama en azından akşam ton balıklı mısırlı salata ve yoğurt düşünüyorum inşallah
sağol özlem.dün kardeşlerinden bahsetmişsin ya erkek kardeişine çok güldüm.eşine diyemiyor da sana diyor :)Gecmıs olsun bu sene cocuklar cok hasta oldu bu kış onlara yaramadı kararlıysan ıns basarırsın
imşallah abla sabah tartıda ki rakam da beni kendime getirdi.sık sık tartılmam lazım sanırım.Yeni başlangıçlara merhaba o zaman cnm
Ama kararlı ol çünkü taviz tavizi getiriyor
Çocuklarda hasta ola ola büyüyor cnm herkesin başında
tamam abla ona da dikkat ederim.Mısırı çıkar cnm
Onun gi si yüksek ve şekerli
ş
sağol özlem.dün kardeşlerinden bahsetmişsin ya erkek kardeişine çok güldüm.eşine diyemiyor da sana diyor :)
imşallah abla sabah tartıda ki rakam da beni kendime getirdi.sık sık tartılmam lazım sanırım.
tamam abla ona da dikkat ederim.
her akşam değişik su yapıyorum kendime. sırayla kayısılı su incirli su tarçınlı su limonlu su yapıyorum ama yine de tık yok
tamam sağol inşallah işe yarar ya artık umutsuz vaka olmak istemiyorum müsil mi alsam ne diye düşünüyorumKabuzlık ıcın dımı yapıyosun bak burda bır ark bana bıse onerdı ıse yaradı tabı arada yapmak lazım benımde alısıyor hemen tepkı vermıyor yarım elma bır ıkı kayısı bır ıkı ıncır 3,5 kuru uzum 2 tane kaanfıl cubuk tarcın kaynatıyom yumusuyolar suyu ıcıp ıncır kayısı sıcakken yıyıp suyuda sıcakken cay gıbı ıcıyom ıse yaradı
tamam sağol inşallah işe yarar ya artık umutsuz vaka olmak istemiyorum müsil mi alsam ne diye düşünüyorum
Sağol tatlım. İyi oldu ya yeter artık.Selamlarrrrrr fıstıklar
Bende kısa süreliğine ayrıldığım 6 larıma geri döndüm çok şükür
Husna benide çok lezzetli bi kahvaltı bekliyor
muska77
Defneeeee süpersin cnm harikasın maşallah
Ohh hem listeye girecen hemde mezun olacan
durulavinya
Tatlım yarın eksi olmazsan niye diye sorma
Ama inşallah olursun
Geçenkinde benimde o kadar gitti ama kahvaltı yapmıştım.Ben yapmıstım 1 gun dayanabılmıstım :) 1200 vermıstım cok zor bence onu yemek :)))
Bu kış herkes böyle canancim geçmiş olsun.selam kızlar
dün emek verip cevap yazanlarq teşekkür ederim.ancak savah okuyabildim.ama iyi oldu güne kararlı başladım.inşallah dikkat edicem. bismillah deyip tekrar başlıyorum.
çocupu doktora götürdüm yi e öksürük.allahım biz mi çok hasta oluyoruz yoksa çocuklarla kış böyle mi geçiyor
Sağol tatlım. İyi oldu ya yeter artık.
Geçenkinde benimde o kadar gitti ama kahvaltı yapmıştım.
Bunda sabahta bu çorbayı içtim.
Bu kış herkes böyle canancim geçmiş olsun.
amin canım insbende aynı kaderdeyim
inşallah hepimizin bir an önce bebişleri olur :)
Teşekkür ederim cnm tabi sen izinde olduğun için yoktunMefkurem 3 aylık listede 2.sin tebrikler arkadaşım
Niye gittin cnm hastaneyeselam kızlar daha kahvaltımı yapamadım hastahaneden yeni geldim suan turk kahvemi içiyorum az sekerli
İvet beni almamislarTeşekkür ederim cnm tabi sen izinde olduğun için yoktun
1.liği bizim takımdan şeydaya kaptırdım
Ama yaş farkı var ve onun metosu çok iyi çalışıyor
Bide aylardır yerimde saymamında etkisi var
Bebek için aşılama yaptiriyorum canım bu ay kontrol vardı o yüzden gittimNiye gittin cnm hastaneye
Ne dedi Dr?Bebek için aşılama yaptiriyorum canım bu ay kontrol vardı o yüzden gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?