- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
maşallah abla nazar değmesin ben senin fotoğraflarını görmüyorum ama azmine hayran kaldımEVEEET SIKI DURUUUN SIRA BENDEEEEE.....Eki Görüntüle 1792984
Supersinnnn wallaaa masalllahhhEVEEET SIKI DURUUUN SIRA BENDEEEEE.....Eki Görüntüle 1792984
Artık görebilirsin...Teşekkürler canım.maşallah abla nazar değmesin ben senin fotoğraflarını görmüyorum ama azmine hayran kaldım
Sağolasın bacıııım.Supersinnnn wallaaa masalllahhh
Sanada tebrikler canım...Bende yapiyim bildirimimi
Geçen cuma 98.7
Bugün 98.5
-200
daha iyi olacak abşa söz.İyi akşamlarrrrr
Valla bu çocuk beni çok yordu bugün
Doğru dürüst uyumadı
Yemeği bile zor yaptım
Hiç kendi başına durmaz bide oturmıcan sürekli kucakta evin içinde dolaştık durduk
Sırtım koptu resmen
Kızlar menüleri okudum
canan çok kötü değil cnm Ama daha iyi olabilir
Emel güzel menüler bekliyoruz cnm
Husna bu lapayı yiyince insan nerdeyse pilavdan soğuyor tatlım
Ben bi kere 2 gün yapmıştım ama nasıl gel sen bana sor
Geriye kalan menüler güzel
Defne zaten rekor kıracak heralde
Bana gelirsek malum lapa yaptım
Yarın eksi olurum ama inşallah beni mutlu edecek bişey olur
Kendi özeleştirimi yapacak olursam son 2-3 haftayı çok sağlıksız geçirdim Ama artık normal menülerle artı çıktığım için mecbur kaldım Bi süre vücudumu normal beslenmeye alıştırmak istiyorum. Hem vücut olarak hemde psikolojik çok yıprandım
Hadi bakalım yarın son bildirimim nasıl olacak
Kızlar resim koyacam demiştim ama çocuklar fırsat olmadı
Çektim ama koyamadım
Şimdi deneyim bakalım
EVEEET SIKI DURUUUN SIRA BENDEEEEE.....Eki Görüntüle 1792984
Sağol canım burası hepimize iyi geliyor sizlerede nasip olsun öncesi sonrası yapmak inşallah.muska77 maşallah abla ya hayran kaldım darısı hepimizin başına olsun
burası benim için iyi oldu kaçamaklarımı bile yapmıyorum önceden çok yapardım o yüzden düzen yoktu burada herkesi görünce bende yapmamaya başladım. yapsamda hemen ertesi gün telafi yapmaya başladım bu formu siteyi çok sevdim
Sağol fıstığım..çoooooook tebrik ederim süpersin
evet canım haftaya güzel olacak inşallah.Canan olsun.bak ikimizde.yeni.baslsdik hadi bismillah.
Muge -200 de iyi canim ama bu haftahadi.bi -1 i gorelim.
Belkıde dıger gunlerı duzgun yapamadım dıye oyle oldu corba balkabagı corbasımı yapsam dıyetısyen tarıfı var elımde yada kerevız corbası ananas olur bugun alcaktım ama begenmedım baska markete bakarım denemekte fayda var yuruyusle desteklerım
Foto bayıldım heryer olculu daha sıkı gorunuyosun tebrık edıyorum :)
Mefkurem ablacim daha ne olsun yaaa bacakların falan IP ince olmuş bence harikasın masalllahhhh
@EMELinEMELi haklisin canım hayatın kendisi saçma aynı dakika içinde hem cok üzülüp hem çok mutlu olabiliyoruz :-(
Sen de iyisin bak az dikkat Ersen çok güzel kilo veriyosun benim gibi diilsin yanı topla kendini şekerim
Ve alışveriş iyi fikir azcik sık sikidim giyin 74 e düşünce bir tur daha yaparsin
Vallahide billahide benden ince görünüyorsun...
Tebrik ediyorumda böyle babannemi olur ya
Maşallah bir daha hiç kilo alma inşallah
daha iyi olacak abşa söz.
fotolara baktım yaaa süper çıtır olmuşsun sen abla gayet sıkı fit duruyorsun maşallah.inanılmaz.
Evet artık sıkılaşma zamanı dimi arkadaşım...Çok teşekkür ederim canlarım
O zaman oy birliğiyle yeter diyebilirim
Amin şimdi sıkılaşıp bakım yapma zamanımuska77
Defnemmmm tek kelimeyle harikasınnnnn
Çok güzel bi gol atarak bitirdin cnm
Gerçekten azmettin ve başardın
Hadi hayırlı olsun
Oda olur inşallah camnım.,muska77 abla ben çok kaçamak yapıyordum önceden ama bu böyle iyi oldu evde eşimden azcık trip yiyorum ama gece meyva yemiyorum diye inşallah gider ya bi de kabızlık var ya onun sıkıntısı heralde belki daha çok gider ama bacaklarım inceldi şükür göbüş gidip yerine de bebiş gelse
zaten öyle yapıyorum abla saat 10 ve 2 yada 4 gibi meyva süt yada kuruyemiş öyle yemeye çalışıyorumOda olur inşallah camnım.,
Olana kadar meyveni sabahla öğle arasında ye..
Eşinede ben yedim dersin..
olSun beybi trip kilo yapmıyor :)muska77 abla ben çok kaçamak yapıyordum önceden ama bu böyle iyi oldu evde eşimden azcık trip yiyorum ama gece meyva yemiyorum diye inşallah gider ya bi de kabızlık var ya onun sıkıntısı heralde belki daha çok gider ama bacaklarım inceldi şükür göbüş gidip yerine de bebiş gelse
Aynen fıstıkEvet artık sıkılaşma zamanı dimi arkadaşım...
Amin şimdi sıkılaşıp bakım yapma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?