💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

A
Ekim85 mugecim nasilsin konusamadik epeydir. Annecigin.iyi mi menun dde az gibi ama.tarti oncesine yakismis canim.

@muska77 menu coooooook hafif hani menu canisi :)

benita_ask ozlemcim.sen.nasilsin iyi misin?
AnAnnem çarşamba biyopsi yapilcak işte onun sonucuna gore bakicak Dr inşallah iyi huyludur sonuç onun dışında iyiym canım sen nasılsın

Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah :-(

İnşallah çok teşekkür ederim. Vaz geçmiştim tartil görünce bitir diyodum da dayandım tartilmadim tartlmicam. O bana #direninsulin yapıyor bnde ona #sıkıyosadiren dicem. bugün değil yarın değil öbür gün ne farkeder ayda hiç değilse 10 değil de 5 kilo vermiş olurum az mı

İyi mugecim nolsun ayni.kosturrr kostur bazen.sacma salak zzamanlar bilemedim hayat bazen cok.sacma

Tey teyyy hayat hep çok saçma. Ölmek için yaşıyoruz vesselam. Bak simcuk aklıma geldi toprakla kurtlar yicek zaten bu yağları fazla zorlamasak mi. Hani grev kıran olur ya kendi kendimin diyetini kırıyorum şu an Mefkurem ablam duymasın

ay yok deme hüsna . senin yaşın kaçtı
böyle yaş komplekslş kadınlar gibi demişim:)) hiç dert etmem kardeşim 1 yaş küçük benden bütün arkadaşları abla der.küçükten öyle büyüdük yani.ama burda gerek yok canım :)

böyle yaş komplekslş kadınlar gibi demişim:)) hiç dert etmem kardeşim 1 yaş küçük benden bütün arkadaşları abla der.küçükten öyle büyüdük yani.ama burda gerek yok canım :)
Tamam o zaman benim de kardesimle aramda 1 yas var ayni sekilde abla diyolar bana biraz benim konumumdan dolayi galiba evli 2 cocuklu bu abladir diyolar teyze demesinler de ablaya razi oluyorum

İyi akşamlarrrrr

Valla bu çocuk beni çok yordu bugün
Doğru dürüst uyumadı
Yemeği bile zor yaptım
Hiç kendi başına durmaz bide oturmıcan sürekli kucakta evin içinde dolaştık durduk
Sırtım koptu resmen

Kızlar menüleri okudum
canan çok kötü değil cnm Ama daha iyi olabilir

Emel güzel menüler bekliyoruz cnm

Husna bu lapayı yiyince insan nerdeyse pilavdan soğuyor tatlım
Ben bi kere 2 gün yapmıştım ama nasıl gel sen bana sor

Geriye kalan menüler güzel
Defne zaten rekor kıracak heralde

Bana gelirsek malum lapa yaptım
Yarın eksi olurum ama inşallah beni mutlu edecek bişey olur

Kendi özeleştirimi yapacak olursam son 2-3 haftayı çok sağlıksız geçirdim Ama artık normal menülerle artı çıktığım için mecbur kaldım Bi süre vücudumu normal beslenmeye alıştırmak istiyorum. Hem vücut olarak hemde psikolojik çok yıprandım

Hadi bakalım yarın son bildirimim nasıl olacak

Kızlar resim koyacam demiştim ama çocuklar fırsat olmadı
Çektim ama koyamadım
Şimdi deneyim bakalım

Abla ben yarın ve cumartesı esnek yapıp sonra 5 de 5 tam yapıcam yuruyus cogaltcam yarın sankı cok bıse fark etmıycek gecen ben tam yapamamıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…