diyet başarı öylüleri diyecektimm ama başarı öylüleri yazılıyor zatrn burada.Kiz canan neyi deneyimmm
AnAnnem çarşamba biyopsi yapilcak işte onun sonucuna gore bakicak Dr inşallah iyi huyludur sonuç onun dışında iyiym canım sen nasılsınEkim85 mugecim nasilsin konusamadik epeydir. Annecigin.iyi mi menun dde az gibi ama.tarti oncesine yakismis canim.
@muska77 menu coooooook hafif hani menu canisi :)
benita_ask ozlemcim.sen.nasilsin iyi misin?
Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah :-(Herkese iyi akşamlar. Sizi takip ediyorum ama yazamıyorum çünkü tamamen boşladım. Çok yoğun çalışıyorum ve çok bunaldım. Eşimin annesinin hastalığı nüksetti. Lenf kanseri maalesefÇok üzüldük. Her şeyi boş verdim resmen
Canım kendini hiç üzme ama biraz sabırlı ol.. Insülin direncin var anladığım kadarıyla o seni çok zorluyor ama sen pes etmeden programını devam ettirmelisin.Hemen bugün devam et hiçbirşey olmamış gibi.Fırsatın varsa hergün mutlaka yürü canım.Allah kolaylık versin.
İyi mugecim nolsun ayni.kosturrr kostur bazen.sacma salak zzamanlar bilemedim hayat bazen cok.sacma
Insallah valla migdeme acliktan kramp girdi bi sabah olsa da yemek yesem diye bekliyorum aramizda cok yas yok isminle hitap etmemde bi sikinti olur mubiraz önce yazdım ama gitmemiş hayret.neyse.
hüsna yarın daha iyi olacak inşallah.bu arada 31 yaşındayım.
Aman tanrim dedimKizzzz husna bende 30 yasindayim bana da abla demene gerek yok
bi dene bakalım emel inşallah ondandır.
olabilir yani
NNicunnnnnnAman tanrim dedim
Aklimda 35 kalmis nerden kaldi onu da anlamadimNNicunnnnnn
ay yok deme hüsna . senin yaşın kaçtıKizzzz husna bende 30 yasindayim bana da abla demene gerek yok
böyle yaş komplekslş kadınlar gibi demişim:)) hiç dert etmem kardeşim 1 yaş küçük benden bütün arkadaşları abla der.küçükten öyle büyüdük yani.ama burda gerek yok canım :)ay yok deme hüsna . senin yaşın kaçtı
Ben 24 yasindayimay yok deme hüsna . senin yaşın kaçtı
Tamam o zaman benim de kardesimle aramda 1 yas var ayni sekilde abla diyolar bana biraz benim konumumdan dolayi galiba evli 2 cocuklu bu abladir diyolar teyze demesinler de ablaya razi oluyorumböyle yaş komplekslş kadınlar gibi demişim:)) hiç dert etmem kardeşim 1 yaş küçük benden bütün arkadaşları abla der.küçükten öyle büyüdük yani.ama burda gerek yok canım :)
İyi akşamlarrrrr
Valla bu çocuk beni çok yordu bugün
Doğru dürüst uyumadı
Yemeği bile zor yaptım
Hiç kendi başına durmaz bide oturmıcan sürekli kucakta evin içinde dolaştık durduk
Sırtım koptu resmen
Kızlar menüleri okudum
canan çok kötü değil cnm Ama daha iyi olabilir
Emel güzel menüler bekliyoruz cnm
Husna bu lapayı yiyince insan nerdeyse pilavdan soğuyor tatlım
Ben bi kere 2 gün yapmıştım ama nasıl gel sen bana sor
Geriye kalan menüler güzel
Defne zaten rekor kıracak heralde
Bana gelirsek malum lapa yaptım
Yarın eksi olurum ama inşallah beni mutlu edecek bişey olur
Kendi özeleştirimi yapacak olursam son 2-3 haftayı çok sağlıksız geçirdim Ama artık normal menülerle artı çıktığım için mecbur kaldım Bi süre vücudumu normal beslenmeye alıştırmak istiyorum. Hem vücut olarak hemde psikolojik çok yıprandım
Hadi bakalım yarın son bildirimim nasıl olacak
Kızlar resim koyacam demiştim ama çocuklar fırsat olmadı
Çektim ama koyamadım
Şimdi deneyim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?