💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su 05:20
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
07:00
2 yumurta
2 ceviz
5-6 dal kıvırcık
2. Öğünüm
14:00
yarım haşlanmış tavuk göğsü
2 dal taze soğan Şifa olsun bana :)
4 ceviz
yarım ayva
1 büyük çay bardağı sade türk kahvesi 2.5 lt civarı su
az önce bir fincan 9' lu çay .Çok şükür.

Canlar bana moral veren herkese çok teşekkür ederim.Bu hafta elimden geleni yaptığıma inanıyorum.O yüzden içim rahat önümüzdeki cuma inşallah eksi olacak.Inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı kilolarımıza gelip ömür boyu koruruz :)

Defnecim bu zerafete ne denir canisi.

Ayyyy mugemmmm sen benim menumu gorunce bakma. Ben sabah kacamak yapip aksam yemiyorum bu hafta -700 gitmis adam akilli yapsam 1. 5giderdi
Defnecim bu zerafete ne denir canisi.

Ayyyy mugemmmm sen benim menumu gorunce bakma. Ben sabah kacamak yapip aksam yemiyorum bu hafta -700 gitmis adam akilli yapsam 1. 5giderdi
Maşallah canım benim

Artı olmadıgı surece sıkıntı yok bence senın menulerın hep cok guzel dısıplınlı

muska77 Defnecim harikasın..Dişini sıktın detoxu tam yaptın,emeğinin karşılığını aldın güzelim.Maşallah resimlerini gördüm tam bir çıtır olmuşsun bir önceki resimlere göre daha ince olmuşsun.Senin adını çok çok sevindim.

Önümüzdeki Cuma güzel eksileri inşallah.

Mefkurem canım nasılsın ben kaç aydır kilo veremiyorum yerimde sayıyorum kafayı yiyeceğim cuma zayıflama takımından ve diğer gruplardan ayrıldım sanki kendimi kastım anlayamadım bir türlü

Sende çok güzel vermişin cnm Demekki sende azimlisin
Teşekkür ederim cnm ama azim bir gelip bir kayboluyor bu ara yine gitti ara ki bulasin aylardır aynı kilolarda sürünüyorum motive olamıyorum hedefe az kaldı aslında eee bu yaşta manken gibi olmaya da gerek yok yeter bana ama işte

Hoşgeldin bitanem

Tatlım tam olarak menülerini bilemiyorum
Istersen burda paylaşım yap bakalım

Bide Dr kontrollerini yaptırdınmı
Insilün direnci için ilaç kullanıyomuydun
Kansızlık d, b 12 gibi eksikliklerde kilo vermeye Engel

Birazdan işe gidecem yarın uzun uzun konuşuruz cnm

Yok yok yetmez güzelim en azından boyuna inmeye çalış
Istersen burda devam et
Yorulup sıkıldıkça birbirimize güç veriyoruz

Güzel menu kopya Çekicem bu menülerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…