vallahi maşallah tamam 50 kilo gitmiş ama 10 yılda gençleşmişsin inanki soldaki daha hoş çıkmış süpersin bacım ayyy çok güzel olmuşsun çok özendim....:)Kızlaar son hallerim nasıl?
Eki Görüntüle 1802464 Eki Görüntüle 1802465
Defnecim bu zerafete ne denir canisi.
Ayyyy mugemmmm sen benim menumu gorunce bakma. Ben sabah kacamak yapip aksam yemiyorum bu hafta -700 gitmis adam akilli yapsam 1. 5giderdi
Defnecim bu zerafete ne denir canisi.
Ayyyy mugemmmm sen benim menumu gorunce bakma. Ben sabah kacamak yapip aksam yemiyorum bu hafta -700 gitmis adam akilli yapsam 1. 5giderdi
Maşallah canım benimDefnecim bu zerafete ne denir canisi.
Artı olmadıgı surece sıkıntı yok bence senın menulerın hep cok guzel dısıplınlıCanlar bana moral veren herkese çok teşekkür ederim.Bu hafta elimden geleni yaptığıma inanıyorum.O yüzden içim rahat önümüzdeki cuma inşallah eksi olacak.Inşallah hepimiz sağlıklı sağlıklı kilolarımıza gelip ömür boyu koruruz :)
Sağol canım benim.Baktım gelecek haftada aynı o zaman Defne'nin Detoxunu yaparım :)Artı olmadıgı surece sıkıntı yok bence senın menulerın hep cok guzel dısıplınlı
Aynen yaa :)Valla ozaman ben 32 bedene bile düşerdim
Önümüzdeki Cuma güzel eksileri inşallah.Bende menümü yazayımda son öğünümü yiyim
Burda saat 5
Sabah _1 kalın dilim ananas
Öğle _1 orta dil ananas 2 lokma peynir
Akşam 1 dil ananas belki ayran içerim
Su 2 lt yi geçer
Suyun içine ananas koydum
Teşekkür ederim cnm ama azim bir gelip bir kayboluyor bu ara yine gitti ara ki bulasin aylardır aynı kilolarda sürünüyorum motive olamıyorum hedefe az kaldı aslında eee bu yaşta manken gibi olmaya da gerek yok yeter bana ama işteSende çok güzel vermişin cnm Demekki sende azimlisin
Hoşgeldin bitanemMefkurem canım nasılsın ben kaç aydır kilo veremiyorum yerimde sayıyorum kafayı yiyeceğim cuma zayıflama takımından ve diğer gruplardan ayrıldım sanki kendimi kastım anlayamadım bir türlü
Yok yok yetmez güzelim en azından boyuna inmeye çalışTeşekkür ederim cnm ama azim bir gelip bir kayboluyor bu ara yine gitti ara ki bulasin aylardır aynı kilolarda sürünüyorum motive olamıyorum hedefe az kaldı aslında eee bu yaşta manken gibi olmaya da gerek yok yeter bana ama işte
Güzel menu kopya Çekicem bu menülerden :)Bugünkü menüm
sabah 1 bardak limonlu ılık su 05:20
1 saatlik yürüyüş yapıldı çok şükür.
Kahvaltım
07:00
2 yumurta
2 ceviz
5-6 dal kıvırcık
2. Öğünüm
14:00
yarım haşlanmış tavuk göğsü
2 dal taze soğan Şifa olsun bana :)
4 ceviz
yarım ayva
1 büyük çay bardağı sade türk kahvesi 2.5 lt civarı su
az önce bir fincan 9' lu çay .Çok şükür.
Ütü deyince ben
Oyyy oyyyy SÜPERSİN. Hepiniz birer kahramansınız benim için takdirle ve saygıyla egiliyorum muhteşemsin gerçekten.Kızlaar son hallerim nasıl?
Eki Görüntüle 1802464 Eki Görüntüle 1802465
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?