💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Vermek şart valla benimde 2 sezeryan bakmaya kiyamazsin yani ıyyyyyy ya nefret ediyorum sezeryan göbeğimden

Günaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanı dikkat edin kendinize ugrarim

Hahhoo ben ikinizi de cevap yazdım sonra gördüm ya bunu. Öğrencem bi ara

Yok yok yetmez güzelim en azından boyuna inmeye çalış
Istersen burda devam et
Yorulup sıkıldıkça birbirimize güç veriyoruz
Seve seve canım ama çok sık girme imkanım yok mümkün oldukça katılırim tabi ben zaten doktor kontrolünde diyet yapıyorum ama çok bozmaya başladım motivasyonum dustu süreç uzadı inşallah buradaki destekle ben de basaririm
Su an çok fena gribim ve bir haftadir diyeti boslamistim güncel kilomdan fazlayım pazartesi yeni bir başlangıç yapacak kadar iyilesirsem kaldığım yerden devam

Tatlım kahvaltına bol yeşillik yumurta ekliyebilirsin
Menün kilona göre çok az
Böyle metoyu yavaşlatırsın
Öğlen normal yemeğini yesen daha iyi
Suyunuda ihmal etme

Tatlım kahvaltına bol yeşillik yumurta ekliyebilirsin
Menün kilona göre çok az
Böyle metoyu yavaşlatırsın
Öğlen normal yemeğini yesen daha iyi
Suyunuda ihmal etme

Bu sıkıcı ya abla zaten sıfır yemek de olsa gitmiyo o lanet şey bnde yeşil siyah form caylara yüklenip en azından odem atmaya çalışıyorum. Bu ara fark ettim su içmiyormusum ben sürekli çay kahve tuketiyomusum meğer. iki litre alkali su yaptim onu bitiremeyince anladım. Dikkat etmeye çalışıyorum

Evet haklısın yarışma psikolojisini bende ters tepti sonuna kadar haklısın bugünden itibaren başlayacağım vitaminlere zaten beslenmeme dikkat ediyorum çok şükür şuan hayatım çok karışık

Geçmiş olsun tatlım
Insan baya bi kilo verince rehavete kapılıyor bu hepimizde oldu
Ama kilo verdikçe şimdiki kilonu beğenmeyeceksin
Yaza birazdaha ince girmeyi istemezmisin

Tatlım aç kalarak kilo verilmezki
Vücudun yağ yakmak için doğru enerjiye ihtiyacı var
Çayın kahvenin fazlasıda iyi değil
Bide Form çayların fazlası bağırsak tembelliği yapar haftada 2-3 taneyi geçmemeye çalış
Metonun hızlanıp vücudun temşzlenmesi için su şart
Susuz kilo verilmez cnm

Vermek şart valla benimde 2 sezeryan bakmaya kiyamazsin yani ıyyyyyy ya nefret ediyorum sezeryan göbeğimden
Benimde iki sezeryan.
Gidiyor merak etme.

Günaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanı dikkat edin kendinize ugrarim
Geçmiş olsun canım benim.
Canim bravo sana çok büyük bir başarı çok zarif ve ince görünüyorsun öncesi sonrası şeklinde foto koysan çok daha çarpıcı olacaktır nacizane görüşüm
Pazartesi koyucsm inşallah canım.
muska77 canım hayırlı olsun kaptan olmuşsun
Teşekkürler tatlım

Evet haklısın yarışma psikolojisini bende ters tepti sonuna kadar haklısın bugünden itibaren başlayacağım vitaminlere zaten beslenmeme dikkat ediyorum çok şükür şuan hayatım çok karışık
Allah kolaylık versin cnm
Streste çok büyük engel
Sen vitamin işini hallet kilo konusunda beynini rahat bırak biraz

Slm. Nasilsiniz canlar.

Kizlarrrr menum kabus kabus (muge okuma) temizlik.yaptim 5 saat surmus sonra acikmisin.ama farkedemedim esim yapti evde yedim valla

MENUM

07.15 ilik limonlu su

KAHVALTİ 07.30 1.5 ç.ekmegi 2 yk kabakli omlet 10 patates kizartma 3 biber kizartma simit buyuklugu pide ekmek

SAAT 11.00 tek sekerli t.kahvesi

OGLE 16.00 2 lahmacun 2 hamburger 2 sb ayran

Su 1.5

kızlar napıyosunuz nasılsınız ben bugün görümcemi ağırladım eltimide çağarmıştım kv de geldi baya koşuşturmaca ile geçti yoruldum bugün menü vermicem cıss vardıama yarın tam gaz devam bugün adet günüm normalde her yerimide şiş hissediyorum yoruldum ama güzel geçtiği için yorgunluk gözüme gelmiyor pek

Asyaaa noldu gorumcen.sokkk oldu muu
yok kız zayıflamışsın falan diye hiçbişey demedihalbuki en son gördüğünde 85 civarıydım.ama bizim ilgi alanımız farklıydı gülüm eltimle kaynaştık baya görümcemde çok inanılmaz değişmiş çocuğu olunca sanki o kız gitmiş başkası gelmiş öyle aklı başında olmuş ki.kv hakkında konuşuyorduk kaynım kızmış bağırmış buna ne istiyon bu kadınlardan sen niye dedikodularını yapıyon diye önce inkar etmiş kv sonrada demişki ohh iyi yapıyom canım sağolsun demişşok oldum bunuda söyleyen eltim meğer bu bana gelip eltimi eltime gidip beni kesiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…