Vermek şart valla benimde 2 sezeryan bakmaya kiyamazsin yani ıyyyyyy ya nefret ediyorum sezeryan göbeğimden
Günaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanıdikkat edin kendinize ugrarim
Seve seve canım ama çok sık girme imkanım yok mümkün oldukça katılırim tabi ben zaten doktor kontrolünde diyet yapıyorum ama çok bozmaya başladım motivasyonum dustu süreç uzadı inşallah buradaki destekle ben de basaririmYok yok yetmez güzelim en azından boyuna inmeye çalış
Istersen burda devam et
Yorulup sıkıldıkça birbirimize güç veriyoruz
Tatlım kahvaltına bol yeşillik yumurta ekliyebilirsin+1 vuhuuu puuuu bana. Yok 99 ü görmeden gün yuzu yok bana. Bide sezeryan dikiş yerlerim çok kızarmış acıyor acilen kurtulmam lazım bu göbekten.
2 dilim ekmek ince peynir 5 zeytin 3 duble siyah cay
Öğleden sonra zencefil zerdeçal ve tarçın li yoğurt yicem
Akşama da ıspanak yemeği var ekmeksiz ondan yerim
Bebişine geçmiş olsun tatlımGünaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanıdikkat edin kendinize ugrarim
Tatlım kahvaltına bol yeşillik yumurta ekliyebilirsin
Menün kilona göre çok az
Böyle metoyu yavaşlatırsın
Öğlen normal yemeğini yesen daha iyi
Suyunuda ihmal etme
Evet haklısın yarışma psikolojisini bende ters tepti sonuna kadar haklısın bugünden itibaren başlayacağım vitaminlere zaten beslenmeme dikkat ediyorum çok şükür şuan hayatım çok karışıkMügecim sabahı erken yediğinde öğlen 1 gibi normal yemeğini ye cnm
Acıkırsan arada yap
Menün güzel akşama salatada iyi olurmuş
Yine yine güzel fıstık
Inşallah tatlım
Biraz moralim yerine geldi
Bende nefret ediyorum da tatlım
El_mecbur
Bitanem bence önce şu vitamin eksikliği problemini halletmen lazım yoksa boşa kürek çekersin
Kimilerinde Yarışma psikolojisi ters tepepiliyor fazla stres yapıyolar ama kendimi tutmam için bende çok işe yaramıştı
Şu anda yarışmadan çıktığına göre kendini serbest bırak biraz,sadece sağlıklı beslenmeye devam et
Ama ipin ucunu koyverme cnm Yoksa şimdiye kadarki emeklerin boşa gider
Burda sohbete herzaman bekleriz
Sende pek erkenciymişin tatlım
Sanada kolay gelsin
Geçmiş olsun tatlımSeve seve canım ama çok sık girme imkanım yok mümkün oldukça katılırim tabi ben zaten doktor kontrolünde diyet yapıyorum ama çok bozmaya başladım motivasyonum dustu süreç uzadı inşallah buradaki destekle ben de basaririm
Su an çok fena gribim ve bir haftadir diyeti boslamistim güncel kilomdan fazlayım pazartesi yeni bir başlangıç yapacak kadar iyilesirsem kaldığım yerden devam
Tatlım aç kalarak kilo verilmezkiBu sıkıcı ya abla zaten sıfır yemek de olsa gitmiyo o lanet şey bnde yeşil siyah form caylara yüklenip en azından odem atmaya çalışıyorum. Bu ara fark ettim su içmiyormusum ben sürekli çay kahve tuketiyomusum meğer. iki litre alkali su yaptim onu bitiremeyince anladım. Dikkat etmeye çalışıyorum
Benimde iki sezeryan.Vermek şart valla benimde 2 sezeryan bakmaya kiyamazsin yani ıyyyyyy ya nefret ediyorum sezeryan göbeğimden
Geçmiş olsun canım benim.Günaydın hanımlar benim bey biraz rahatsız yanı dün dışarda yediği biseyden zehirlenmiş yatio evde bugün hasta bakıcı modundayim yanıdikkat edin kendinize ugrarim
Pazartesi koyucsm inşallah canım.Canim bravo sana çok büyük bir başarı çok zarif ve ince görünüyorsunöncesi sonrası şeklinde foto koysan çok daha çarpıcı olacaktır nacizane görüşüm
Teşekkürler tatlım
Allah kolaylık versin cnmEvet haklısın yarışma psikolojisini bende ters tepti sonuna kadar haklısın bugünden itibaren başlayacağım vitaminlere zaten beslenmeme dikkat ediyorum çok şükür şuan hayatım çok karışık
Aynen canım bende öyle yapıcamAllah kolaylık versin cnm
Streste çok büyük engel
Sen vitamin işini hallet kilo konusunda beynini rahat bırak biraz
benimde yakmam lazım ama o kadar halsizlik var ki popomu kaldıracak halim yok
yok kız zayıflamışsın falan diye hiçbişey demediAsyaaa noldu gorumcen.sokkk oldu muu
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onu.ya benim adet günüm normalde bugün oldum olacam galiba diyorum ama belim varya öyle bir ağrıyor mahfetti beniiiBende dicektim bebek.onu egitmistir olgunlastrmstr diye oylede olmus
Kaynanan acayip valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?