💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İnsalllah canım sagol

günaydın herkese millett

dün söyledim böyle kaldı kadın ne tepkide bulunucağını şaşırdı dedikoducu daha arkamdan neler demiş dün duydum eltimm söyledi,görümcem söyledi ben o kadını Allaha havale ettim nasıl can verecek acabaumrumda değil artık o gülüm herkes ettiğini bulur

işte daha çok yeni ya hareketli biriyim normalde tez canlıyım fırlayıveriyom yerimden sakin hareket etmekte lazım aslında.alışırım inşallah

Ne zamandır kaçamak yoktu canım bişeycik olmaz.
kızlar menüm

sabah öğle bir oldu
1 haş yum
domates,salatalık,çay,1 kk az daha fazla beyaz peynir

ara
1 küçük kurabiye,şekersiz çay

akşam
1 şiş tavuk kıyma
salata
3 yk yoğurt

su 3 lt
Çok güzel asyam.
Canım küçk bir tavsiye akşam öğününü en fazla 2 çeşit ye bide öyle dene olmazzmı
Kizlar beni listeye dahil etmeyin ama ben yarindan itibaren menu paylasacagim Mefkurem ve muska77 sizlerden fikir almak istiyorum. El ativerin bana. 3 ay kaldi ve 15 kilom var

Mefkurem benim diyeceklerimin aynısını demiş canım.
Çk güzel menü.
Kız ters olmş kötü polis baba olacak sen dert ortağı olucan.
Bizim evde öyle. Bence babayla konuş önce.

muska77 defne ya ben senin şu başarı öyküsü bulamadım ben bu siteyi pek bilemiyorum maalesef buraya kopyalayamazmisin yada bana tarif et lütfen okumak istiyorum
Linki yazayım aşağıya canım.
13 ayda 54 kilo verdim!!

Allah razı olsun Rabbim sizinde gönlünüzdeki isteklerinizi versin inşallah ... çok duygulandım gözlerim doldu hatırlandığım içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…