İnsalllah canım sagolCanım benim ya çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Hiç sıkma canını. Benim büyüğe bu ölü doğum olucak dediler şimdi 13 yaşında ergen ergen canıma okuyo. Allah nefes verdiyse gerisi hikaye.. Ama senin moralin ve dinlenmen çok önemli
Ablacim emzirirken hasta olmak çok kötü oluyo ben bol bol kış çayı içerdim hem sütüne fayda hem bebeğin karın ağrılarına da iyi geliyo
Kızlar her hangi biriniz için böyle bi ihtiyaç hasıl olduğunda mutlaka haberdar edin adımı anın mesaj atın ben göreyim onu. Bende katılırım zevkle
günaydın herkese millettOlsun asyacim kucagina alinca tummm acilarin gececek.
Kv den.gelince yaz haciiii noldugunu?
Mefkurem ablaaaammm nerdesinnnn ozledim seniii
Beis ve annesi iyi mi? Sen de yoruldun.epey sen.nasilsin?
@benita_ask ozlemmm kayseriye gelin gelirsin insallahhhh :) hakkinsa hayirlisi.olsun.
Allahhhhimmmm bugun herkesin salih dualarini kabul et. AMİN.
Az evvel ezan.okundu valla asya ve muge icin.hayirli dogumlar ozlem sana hayirli es reyhan ve durulavinya ya bebis istedim.icimden.gelerek :)
Mefkurem abla g.olsun.tez zamanda sifalar.
@benita_ask ozlemmm ben.varimmmm ya kizzzz
T tatlitambak hic iyi gitmiyor canim ben.iki gunsur sapittim dun gece 10 da bir pide ekmek goturdum.bugunde cozuttum sabah 79 dum yarin.sabah daha feci cikar
Kayseri guzel canim gel bekleriz sen ogretmen miydin? Ne tayini ?
işte daha çok yeni ya hareketli biriyim normalde tez canlıyım fırlayıveriyom yerimden sakin hareket etmekte lazım aslında.alışırım inşallahCanım benim ya çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Hiç sıkma canını. Benim büyüğe bu ölü doğum olucak dediler şimdi 13 yaşında ergen ergen canıma okuyo. Allah nefes verdiyse gerisi hikaye.. Ama senin moralin ve dinlenmen çok önemli
Ablacim emzirirken hasta olmak çok kötü oluyo ben bol bol kış çayı içerdim hem sütüne fayda hem bebeğin karın ağrılarına da iyi geliyo
Kızlar her hangi biriniz için böyle bi ihtiyaç hasıl olduğunda mutlaka haberdar edin adımı anın mesaj atın ben göreyim onu. Bende katılırım zevkle
Ne zamandır kaçamak yoktu canım bişeycik olmaz.Bugünkü menüm
sabah acelem vardı yürüyüş yapamadım
kahvaltım
06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 küçük portakal
2. Menüm
14:00
1 tabak taze bakla yemeği
1 kase yoğurt
1 bardak yoğurt suyu
4 çatal tahin helvası bu nerden çıktı anlayamadım ama canım çekti yedim.Suçluyum hakime hanım :)
bundan sonra bol bol şu,yeşil çay..
Çok güzel asyam.kızlar menüm
sabah öğle bir oldu
1 haş yum
domates,salatalık,çay,1 kk az daha fazla beyaz peynir
ara
1 küçük kurabiye,şekersiz çay
akşam
1 şiş tavuk kıyma
salata
3 yk yoğurt
su 3 lt
Canım küçk bir tavsiye akşam öğününü en fazla 2 çeşit ye bide öyle dene olmazzmıSabah ıncırlı actıvya
14;40 2 kepce tavuk çorbası
15:00 1 kase çilek,1 fincan karışık bitki çayı
Tek şekerlı damla sakızlı kahve
18:00 2 kepce tavuk çorba,fırında yarım patates,yarım kabak,1 baget ,3 yk domates soslu bulgur pilavı,1 bardak ayran
Su 2,5 lt
Bu arada dun 12 gıbı cok az makarna yedım kardesımın bası agrıyodu gec yedı yemegı makarna ıstedı yaptım bıraz yedım ama 4,5 kasıktı :))))
Çk güzel menü.Bugün
Sabah 8
geceden suya koyduğum 2 gün kurusu
1 bardak y.y. süt
10:30
1 kk Pernir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı ev yapımı pekmez
Domates tere maydanoz
Ispanaklı yumurta
1 dilim çavdar ekm.
13:30
2 kepçe yeşil mercimek corbasi
Aksam 19 da
4 köfte
1 kase yoğurt
2 mil leslie 45 dk yuruyus
10 bardak su daha içerim içtikce içesim geliyor.
Kız ters olmş kötü polis baba olacak sen dert ortağı olucan.Günlerdir gelemiyorum 300 den fazla mesaj olmuş daha sonra oturup olucam hepsini tek tek. Pazartesi günü 99.7 gördüm tartıda. İkili rakamlar nihayet. Milat ! Fakat girecek moral kalmayınca o sevincim bile yarım kaldı pazardan beri. Büyük kızım 13 yaşında olan evde sanki düşman gibi en son ağzına ne geliyorsa saydı senden nefret ediyorum da dahil. Günlerdir onun kavgası vardi evde. Babasıyla o bi cephe bn tek başına ayrı cephe. İsyan bayrağını çektim bundan sonra karışmıyorum izin alacaksa derdi varsa babasına gidicek. Çok yoruldum ben evde kötü polis olmaktan. İki gündür gözlerim şiş geziyorum bide huyudur vucudumun ne zaman ben üzülsem stres olsam sabahına bir grip başlar kafam kalkmaz yerinden. Kiloya sevindim cuma için merak ediyorum nolcak ama moral olarak çok kötüyüm. Hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir
Linki yazayım aşağıya canım.muska77 defne ya ben senin şu başarı öyküsü bulamadım ben bu siteyi pek bilemiyorum maalesef buraya kopyalayamazmisin yada bana tarif et lütfen okumak istiyorum
Bana uyar kuzum :)Önümüzdeki ay inşallah senin için dua zinciri yapalım
Zencefile alerjim var canım.
Ama ıhlamur vve hibiskus içiyorum boyuna.
Gecmis olsun ablam.Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Az evvel ezan.okundu valla asya ve muge icin.hayirli dogumlar ozlem sana hayirli es reyhan ve durulavinya ya bebis istedim.icimden.gelerek :)
Mefkurem abla g.olsun.tez zamanda sifalar.
@benita_ask ozlemmm ben.varimmmm ya kizzzz
T tatlitambak hic iyi gitmiyor canim ben.iki gunsur sapittim dun gece 10 da bir pide ekmek goturdum.bugunde cozuttum sabah 79 dum yarin.sabah daha feci cikar
Kayseri guzel canim gel bekleriz sen ogretmen miydin? Ne tayini ?
Geçmiş olsun canımKızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
C vitamini ve demir takviyesi gibi bisey canım bağışıklık sistemini güçlendiriyorcanım bu hibiskus çayının faydalarını gördün mü aç mı tok mu içiyordun biraz bahseder misin
Geçmiş olsun diyen arkadaşlar cook sagolun antibiyotik verdi Dr.
C vitamini ve demir takviyesi gibi bisey canım bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Ben o konuda bir faydasını görmedim.zayıflamaya etkisi nedir bu anlamda bir fayda gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?