💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..

Geçmiş olsun aman hasta olma cok zor

Ben ne zamandır aksamlaro hafıf ve az gecıstırdım bıse degısmedı ıns yarın artı cıkmam hala sıslık var kabızım :) bıde beb gece sınamekılı cay ıctım sabaha karsı 5 gıbı karın agrısı kusma :) ayda 1,2 ıcıyodum hoc boyle olmamıstı

dün ki menüm

sabah
domates salata 5 topik peynir 1 dilim ekmek

ara 2si bir arada

öğle
az mercimek çorba, az ıspanak

ara 1 tane burçak çikolatalı, yarım çiğ köfte marullu

akşam
az mercimek 3 yemek kaşığı kabak yemeği bi kase yoğurt salata

ara
yarım elma yarım portakal az kuruyemiş eşim yerken tırtıkladım

malum diriliş izlerken boş oturulmuyor

yarım saat yürüyüş 10 dak egzersiz

1,5 lt su

Sağol canım ama oldum bile antibiyotik yazdı.
Topik peynir neki?

Buda ona kapak olsun

Geçmiş olsun diyen arkadaşlar cook sagolun antibiyotik verdi Dr.

C vitamini ve demir takviyesi gibi bisey canım bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Çok geçmiş olsun.
Ya bisey sorucam yaş kaçtı Defne ablami diyim defnecim mi diyim bilemedim. :)))
İstediğin kilodasin beslenmeni nasıl devam ettiriyorsun meraklar icindeyim.

Yeni öğrendiğim bilgiler ışığında ara çok fazla geldi gerçekten, acikiyormusun ki bu kadar ara yapıyorsun.

muska77
Defnecim çok geçmiş olsun sabah uyanınca eğer bir sağlıklı sorunun yoksa yarım limon suyu sıktığın 1 bir bardak kadar ılık su içebilirsin o da çok iyi oluyor.

Mefkurem
Zuhalcim sana güç kuvvet diliyorum.Bebiş toparlayacak inşallah senin gibi fedakar bir babaannesi var.Sırtı yere gelmez hayırlısıyla..
Bu arada haklısın benim 2. Menü biraz erken oluyor sabah Kahvaltımı erken yapınca ikincisi bu saatte oluyor .Okuldan gelince çok acıkıyorım :)

Çok geçmiş olsun.
Ya bisey sorucam yaş kaçtı Defne ablami diyim defnecim mi diyim bilemedim. :)))
İstediğin kilodasin beslenmeni nasıl devam ettiriyorsun meraklar icindeyim.
Sağol canım.
38 yaşındayım istediğin gibi hitap edebilirsin sıkıntı yok..
Normal yiyorum ama engeç 16,30 - 17,00de bitiriyorum yeme işini canım.

tamam abla deneyeyim de şekerim düşüyor benim çok zaten düşük gözler gidiyor kafa karıncalaşıp titriyorum
Sarı leblebi yada hurma ile ya aranı o zaman hem şekerin dşmez hemde sağlıklı ve az kalori almış olursun.
muska77
Defnecim çok geçmiş olsun sabah uyanınca eğer bir sağlıklı sorunun yoksa yarım limon suyu sıktığın 1 bir bardak kadar ılık su içebilirsin o da çok iyi oluyor.
İçerim canım çok sağol.

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…