İnşallah canım ya pek fenaydı o..
Kızlar boğazım çok fena ağrıyor. Ben bi doktora gideyim.
Görüşürüz gelirim yine..
Sağol canım ama oldum bile antibiyotik yazdı.Geçmiş olsun aman hasta olma cok zor
Ben ne zamandır aksamlaro hafıf ve az gecıstırdım bıse degısmedı ıns yarın artı cıkmam hala sıslık var kabızım :) bıde beb gece sınamekılı cay ıctım sabaha karsı 5 gıbı karın agrısı kusma :) ayda 1,2 ıcıyodum hoc boyle olmamıstı
Topik peynir neki?dün ki menüm
sabah
domates salata 5 topik peynir 1 dilim ekmek
ara 2si bir arada
öğle
az mercimek çorba, az ıspanak
ara 1 tane burçak çikolatalı, yarım çiğ köfte marullu
akşam
az mercimek 3 yemek kaşığı kabak yemeği bi kase yoğurt salata
ara
yarım elma yarım portakal az kuruyemiş eşim yerken tırtıkladım
malum diriliş izlerken boş oturulmuyor
yarım saat yürüyüş 10 dak egzersiz
1,5 lt su
murat beyin burgusu vardı ya abla onun topiğini yapmışlar o peynir küçük küçükSağol canım ama oldum bile antibiyotik yazdı.
Topik peynir neki?
Hay Allah!murat beyin burgusu vardı ya abla onun topiğini yapmışlar o peynir küçük küçük
sağol abla teşekkür ederim abla bu beslenme çok mu bana gitmiyor kilolar gitmiyorHay Allah!
Afiyet olsun canım.
Ara yapmadan dene bir hafta.sağol abla teşekkür ederim abla bu beslenme çok mu bana gitmiyor kilolar gitmiyor
Buda ona kapak olsungünaydın herkese millett
dün söyledimböyle kaldı kadın ne tepkide bulunucağını şaşırdı dedikoducu daha arkamdan neler demiş dün duydum eltimm söyledi,görümcem söyledi ben o kadını Allaha havale ettim nasıl can verecek acaba umrumda değil artık o gülüm herkes ettiğini bulur
Çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun diyen arkadaşlar cook sagolun antibiyotik verdi Dr.
C vitamini ve demir takviyesi gibi bisey canım bağışıklık sistemini güçlendiriyor
Yeni öğrendiğim bilgiler ışığında ara çok fazla geldi gerçekten, acikiyormusun ki bu kadar ara yapıyorsun.dün ki menüm
sabah
domates salata 5 topik peynir 1 dilim ekmek
ara 2si bir arada
öğle
az mercimek çorba, az ıspanak
ara 1 tane burçak çikolatalı, yarım çiğ köfte marullu
akşam
az mercimek 3 yemek kaşığı kabak yemeği bi kase yoğurt salata
ara
yarım elma yarım portakal az kuruyemiş eşim yerken tırtıkladım
malum diriliş izlerken boş oturulmuyor
yarım saat yürüyüş 10 dak egzersiz
1,5 lt su
tamam abla deneyeyim de şekerim düşüyor benim çok zaten düşük gözler gidiyor kafa karıncalaşıp titriyorumAra yapmadan dene bir hafta.
Çok ara yapiyorsun.
şekerim düşüyor benim çok zaten düşük gözler gidiyor kafa karıncalaşıp titriyorum o yüzden yapıyorumYeni öğrendiğim bilgiler ışığında ara çok fazla geldi gerçekten, acikiyormusun ki bu kadar ara yapıyorsun.
O zaman aksatma canım arani yap.şekerim düşüyor benim çok zaten düşük gözler gidiyor kafa karıncalaşıp titriyorum o yüzden yapıyorum
Sağol canım.Çok geçmiş olsun.
Ya bisey sorucam yaş kaçtı Defne ablami diyim defnecim mi diyim bilemedim. :)))
İstediğin kilodasin beslenmeni nasıl devam ettiriyorsun meraklar icindeyim.
Sarı leblebi yada hurma ile ya aranı o zaman hem şekerin dşmez hemde sağlıklı ve az kalori almış olursun.tamam abla deneyeyim de şekerim düşüyor benim çok zaten düşük gözler gidiyor kafa karıncalaşıp titriyorum
İçerim canım çok sağol.muska77
Defnecim çok geçmiş olsun sabah uyanınca eğer bir sağlıklı sorunun yoksa yarım limon suyu sıktığın 1 bir bardak kadar ılık su içebilirsin o da çok iyi oluyor.
çok teşekkür ederimSağol canım.
38 yaşındayım istediğin gibi hitap edebilirsin sıkıntı yok..
Normal yiyorum ama engeç 16,30 - 17,00de bitiriyorum yeme işini canım.
Sarı leblebi yada hurma ile ya aranı o zaman hem şekerin dşmez hemde sağlıklı ve az kalori almış olursun.
İçerim canım çok sağol.
Rica ederim fıstıkçok teşekkür ederim
Sağol canım ama oldum bile antibiyotik yazdı.
Topik peynir neki?
Aa hazır evdede var yiyeyim canım sağol pek sevmem ama neyse..Çok geçmiş olsun kıvı ye alerjın yoksa rn vıtamınlı oymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?