💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet ablacim. Bugun yedim. Yarina yapayim dedim. Biz esimle iki ogun yiyoruz. Sabah 11 aksam 6 7 arasi.
birde 3 gibi kahve aramiz var. Nasil yapayim. Bugun ki yediklerim hizlica gitsin diye
O zaman yarını sıfır karbonla geçir cnm hiç ekmek yada başka bişey yeme
Sabah ekmeksiz normal kahvaltı
Akşamda tavuklu salata Yoğurt olabilir

Az evvel ezan.okundu valla asya ve muge icin.hayirli dogumlar ozlem sana hayirli es reyhan ve durulavinya ya bebis istedim.icimden.gelerek :)

Mefkurem abla g.olsun.tez zamanda sifalar.

benita_ask ozlemmm ben.varimmmm ya kizzzz

T tatlitambak hic iyi gitmiyor canim ben.iki gunsur sapittim dun gece 10 da bir pide ekmek goturdum.bugunde cozuttum sabah 79 dum yarin.sabah daha feci cikar

Kayseri guzel canim gel bekleriz sen ogretmen miydin? Ne tayini ?

Sağol cnm Bende gir çık yoruldum
Bebek daha iyi ama öksürükten uyuyamıyor
Anneside fena değil emzirdiği için ilaç almıyor
Inşallah bikaç güne daha iyi olurlar
Hastalık cok zor ya bız zor atlattık hala kuru oksuruk var Allah şıfa versın bebegede annesınede sanada kolay gelsın hasta bakmak çok yorucu

@EMELinEMELi kız emel senle aynı ılde olmak çok tehlıkelı sen benı bıle yoldan çıkarırsın :))))

Canim hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Artık kendine dikkat et ve tadını cikar.

Bugün
Sabah 8
geceden suya koyduğum 2 gün kurusu
1 bardak y.y. süt
10:30
1 kk Pernir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı ev yapımı pekmez
Domates tere maydanoz
Ispanaklı yumurta
1 dilim çavdar ekm.
13:30
2 kepçe yeşil mercimek corbasi

Aksam 19 da
4 köfte
1 kase yoğurt

2 mil leslie 45 dk yuruyus
10 bardak su daha içerim içtikce içesim geliyor.

Guldurdun kiz beni.

Günlerdir gelemiyorum 300 den fazla mesaj olmuş daha sonra oturup olucam hepsini tek tek. Pazartesi günü 99.7 gördüm tartıda. İkili rakamlar nihayet. Milat ! Fakat girecek moral kalmayınca o sevincim bile yarım kaldı pazardan beri. Büyük kızım 13 yaşında olan evde sanki düşman gibi en son ağzına ne geliyorsa saydı senden nefret ediyorum da dahil. Günlerdir onun kavgası vardi evde. Babasıyla o bi cephe bn tek başına ayrı cephe. İsyan bayrağını çektim bundan sonra karışmıyorum izin alacaksa derdi varsa babasına gidicek. Çok yoruldum ben evde kötü polis olmaktan. İki gündür gözlerim şiş geziyorum bide huyudur vucudumun ne zaman ben üzülsem stres olsam sabahına bir grip başlar kafam kalkmaz yerinden. Kiloya sevindim cuma için merak ediyorum nolcak ama moral olarak çok kötüyüm. Hepinizi öpüyorum umarım herkes iyidir

Tatlım bizler böyle değildik, şimdiki çocukların ergenliğide bi tuhaf geçiyor
Ama kötülükle hiç bişey yoluna girmez
En azından sen iyilikle konuşmaya çalış
Onu anladığını hak verdiğini diğer taraftaki çekincelerini söyle
Bencede bi baba otoriterisi olması lazım

Canım benim ya çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Hiç sıkma canını. Benim büyüğe bu ölü doğum olucak dediler şimdi 13 yaşında ergen ergen canıma okuyo. Allah nefes verdiyse gerisi hikaye.. Ama senin moralin ve dinlenmen çok önemli

Sağol cnm Bende gir çık yoruldum
Bebek daha iyi ama öksürükten uyuyamıyor
Anneside fena değil emzirdiği için ilaç almıyor
Inşallah bikaç güne daha iyi olurlar

Ablacim emzirirken hasta olmak çok kötü oluyo ben bol bol kış çayı içerdim hem sütüne fayda hem bebeğin karın ağrılarına da iyi geliyo

Önümüzdeki ay inşallah senin için dua zinciri yapalım

Kızlar her hangi biriniz için böyle bi ihtiyaç hasıl olduğunda mutlaka haberdar edin adımı anın mesaj atın ben göreyim onu. Bende katılırım zevkle

Ah ablam sıkıntı o ya . O hep iyi olucak hayır diyen olmucak ben alcam o sorumluluğu. Kızın bana dediği lafları ben anneme dicem hortumla yerdim dayak. Dudaklarımı yiye yiye tamam annecim diye diye konuşmaya çalıştım ama anladım ki sırf benle olmuyo o iş babada alacak sorumluluk ondan buluyor yüzü. Şaşırdım be abla ne dicegimi ne yapacağımı şaşırdım. Kocadan görsem hayattan görsem böyle muamele dimdik dururum afallamam beni ezemezsin artık derim ama evlat... çok koydu be

Üzme kendini gecicek hepsi artık çocuklar hep böyle yalnızca seninki değil. Biraz kendini soyutla uzaktan izle babasıyla takılsin er geç hatasını anlar diye düşünüyorum.

Üzme kendini gecicek hepsi artık çocuklar hep böyle yalnızca seninki değil. Biraz kendini sayutla uzaktan izle babasıyla takılsin er geç hatasını anlar diye düşünüyorum.

İnşallah. Çok zormuş evlatla imtihan. Bide 13 yaşında daha . Şimdi duzeltemezsem sonra napariz

Çok iyi anlıyorum cnm
Daha dün altını temizlrdiğin Çocuğun lafları bıçak gibi geliyor insana
Ama inan bu geçici bi durum
En önemlisi bu zamanda aileden soğutmamak çocuğu
Onun sevdiği şeyleri beraberce yapsanız
Birlikte kaliteli zaman geçirseniz

Bugün hiçbişey olmamış gibi davrandım hava güzeldi kardeşini parka götürmek istedi yolladım. Yaptığım yemeği yemek istemedi makarna dedi kalktım yaptım matematik ten notunu yükseltmiş motive ettim. Abla bunlar hiçbirşeye doymuyorlar. Hep daha fazlası hep daha iyisi. Bide adam kullanıyorlar ki sorma kaynanamlar la birbirimize dusurcek. Hep gidiyo kötülüyor onlarda çocuğun yanında bana laf söylüyo bagirmicakmisim kizmicakmisim zaten dayak yemedi bugüne kadar ben konuşmazsam yeri geldi anlatmazsam bu çocuk nasıl bilecek eğriyi doğruyu. Kaliteli zaman derken benden ne bekliyor çözemiyorum. İşten çıkıyorum küçüğü bakicisindan alıp yatakları evi toplayıp yemeğe koşuyorum babası geliyo varsa ödevlerine yardım ediyorum o arada ufaklık ayak altında geziyo. İki yıldır böyle acaba kardeşini mi kıskanıyo diyorum hep anlatıyorum. Sen benim ilk göz ağrımsin seni daha çok seviyorum ama şu anda onun şefkate daha çok ihtiyacı var diyorum. Almıyor kafam artık. Somut bi örnek verir misin Abla hani napayım mesela

Bence eşin annesigille konuşması lazım cnm
Çocukla sizin arasına girmesinler
Hatta pozitif yönde yönlendirmeleri lazım
Onlar anne baba bişey söylüyolarsa senin iyiliğin için söylüyolar vs.gibi

Mesela hafta sonları arada çocuğu bırakıp ana kız günü yapabilirsiniz
Yada bazı akşamlar çocuk yattıktan sonra
Babayla beraber üçünüz oyun oynıyabilirsiniz
Bunun gibi

Çok. Sağol ablacım aslında sinemaya falan çok giderdik alış veriş yapardık anne kız ama çocuk olduğundan beri o tarz bişeye hiç fırsat bulamadım en kısa zamanda yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…