Bn de tarcini her seye katarimm bayilirm aromasina:) her seye cok cok yakisiyo. Canm tarcnli kahve cekti smdi iyi mievet evet.. bı cay kasıgı(tepeleme degıl sadece aroma ıcın) tarcın.. bı cay kasıgı seker bı tatlı kasıgı kahve ve ıcecıegn fıncan olcusuyle sut.. ınanılmaz bı tat ben kolay kolay sevmem bıseyı.. dene kesınlıkle
Bn ndn goremiommmcanım bu arada benımde albumum var benı gormek ıstersen senı de etıketlıym.. yalnız benım oyle 3-5 degıl 20 tane resmım var
Allah rahmet eylesin canım.Enistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
Basın sagolsun canim benim mekani cennet olsunEnistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
68.9 um allahin izniyleşu anki kilo kaçtı canım senin hatırlayamadım
Basiniz sagolsun cnm allah rahmet eylesinEnistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
Başınız sağolsun cnmEnistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
Allah rahmet eylesin basnz sagolsun cnmEnistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
başın sağolsun canım insanoğlu böyle işte kiminin başı bile ağrımazken vefat ediyor mekanı cennet olsunEnistemin annesii vefat etmiscok severdim ya cok kotuyum kizlar hasta degildi bisey degildi, hala inanamiorum
68.9 um allahin izniyle
Bazn hele de ekmek citir citirsa hakim olmak zor en guzeli goz onnden kaldrmak ya da eve hc almamak:))
Saolasin kuzum. Her sy allahtan iste. Ama insan yakistramio olumu iste.
Tm cnm iste kafa dagitiorz napalim. Bakayim resmlerne guzellikBBD canım bılıyorm havanda degılsnde actm suan resımlerımı sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?