💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

storeperde masallah sana pek guzelsin öyle cok fazlanda yok az kilo versen sevgilin kıskançlık krizinden birinden cikip diğerine giricek

Tesekkur ederımmm resımlerı baya bı oluyo yukleyelı.. Az once bende baktım da suan bıle farkedıyo baya.. O fotograflarda 78-80 arasındaydm. Sımdı 73-74

kızlar ben menümü vereyim
sabah
1 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
1 domates
1 salatalık
yeşil biber
yeşil çay

ara
yarım bardak kefir

öğlen
salata
4 yk yoğurt
ara
yeşil çay
10 badem

akşam
tavuk ızgara
salata
su 2 lt
spor 2 saat çarşıya yürüyerek gidip geldim tempolu
yatana kadar da bişey yemem kızlar bugünü de böylece kapattımm

Menun cok guzel benim sana sole bi onerim olcak naçizane bebek istiyodun yanilmiyosam folik asit kullaniuomusun kapsul şeklinde

gayet ıyı canım menun.. sporunda suyunda gayet guzel olmus..

Bnm menum
Sabah
Kreplerim
Bi bardak sut

Ara
Yarim mandalina

Ogle
Kabak biner kavurmstm ama haberi alnca istahm kacti tbiki mideme fln kramp girdi ztn bi kasik yemistm olece braktim

Aksam
4-5 kasik barbunya
Girinda tavuk bi kac dilim de patates

canım Allah sızlere uzun omur versın..

mennde gayet guzel olmus saatlerınıde yazsan daha ıyı olucak.. aksam patates olmasada olurms sadece

Menü mü bildiriyorum
Sabah :2 dilim ekmek d
omates. salata
Zeytin ..az peynir
Sucuklu yumurta

Öğle :yarım simit ve karper peynir
İkindi:misafirlikteydim anlattım anlamadılar1 dilim pasta ve küçük bir kase kısır
Akşam :1 küçük kase kurufasulye
2 lt su tamamlanacak
1 saat eliptik
50 mekik olmadı değil mi bugun arkadaşlar

sabah ekmek yazmıssn ama beyaz ekmek mı canım? sucuk cok fazla tercıh etmıyoruz ama sabah yemmıssn zaten..

oglen de sımıt olmams canım..

ahh o kadın oturmaları yokmu.. kısır neyse de pasta olmams

aksam guzel suyunda sporunda guzel canım.

Bırde saatlerıyle bırlıkte yazarsan daha ıyı olur canım

sucuk çok az 2 parça eşimin teyzesine 1 yıldır ilk defa gittim mahlesef kadın çok ısrar etti ..biraz açtım dayanamadım daha neler vardı ağzımı sürmedim:)sabah yediğim ekmek çavdar ekmeği 15 günde inşallah 2 kilo verebilirim bana tavsiye edeceğiniz detoks programı var mı acaba ayrıca aranızda olmaktan çok mutlu oldum inşallah bu gurup hiç dağılmaz

canım sımdı gorebılrısn resımlerımı..
Yaşın küçük sanırım öyle görünüyorsun fiziğin çok güzel bana oranla boyunda uzun duruyor güzel birisin rabbim kalbine göre versin kaç kilodan kaça indin ve ne kadar sürede ve boyun kaç ayrıca ulaşmak istediğin hedef nedir acaba ☺merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…