Kendine çok yüklenme cnmslm kızlar eşim çok yorgun geldi kv gile gidemedik yarına kısmet olursa gidicez keyifler nasıl benim spordan dolayı kollarım omuzum ağrıyor çok kaptırdım heralde kendimi
koşu bandım var evde canım onu kullanıyorum da abartmışım heraldeSpor slonunamı gıdıyosun
koşu bandım var evde canım onu kullanıyorum da abartmışım heralde
evet sporda yapmassak olmuyorki yapmadığım gün içim rahat etmiyor ama insanın bünyeside hergüün kaldırmıyor kiGeçmiş olsun 3 aydır spora gıdıyorum hala ara ara bacaklarım agrıyor
evet sporda yapmassak olmuyorki yapmadığım gün içim rahat etmiyor ama insanın bünyeside hergüün kaldırmıyor ki
6 lı rakamları görebilsem bir içim içimi yiyor ya bir an önce vermek istiyorum vermek içinde tüm gün aç bırakmıyorum kendimi tabi ama beslenme düzenim protein ve sebze 2 haftaya görürüz inş artık istediğimiz rakamlarııEvet kılo verırken sıkılasmak ıyı oluyor bir süre sonra ınsan sıkılıyor ben en çok uzay denen o aletten sıkıldım
O hangi aletti cnmEvet kılo verırken sıkılasmak ıyı oluyor bir süre sonra ınsan sıkılıyor ben en çok uzay denen o aletten sıkıldım
Akşam güzelde sanki içimden bi his karnıyarık kızartma diyorMenumu yazim bugun dikkat edemedim arkadaslar
Sabah yogurt
2 gibi ceyrek doner ayran
Aksam yarim karniyarik 4 kasik yumurtali pazi kavurmasi
O hangi aletti cnm
ben goremedım nedenkıFotoo ekledimmm bakinnn haydeeee
Emel şimdi baktım resimlerineResim yuklicem bi 1 dk bakinnn
Ben 6 gordum sankı 10 kılo vermıs gıbı oldum 7 lerden 6 lara ınmek kaldı 11 kılo6 lı rakamları görebilsem bir içim içimi yiyor ya bir an önce vermek istiyorum vermek içinde tüm gün aç bırakmıyorum kendimi tabi ama beslenme düzenim protein ve sebze 2 haftaya görürüz inş artık istediğimiz rakamlarıı
Yok abla şalgam:))Akşam az olmuş güzelim eğer karnını iyice doyursaydın gofret gerek kalmazdı
Arada yediğin ne anlamadım salammı
yüzün ne kadar güzel canım ben ilk defa gördüm resminii kilo verdikten sonra varya çıtır olacan çıtırrrFotoo ekledimmm bakinnn haydeeee
Tahmin ettim heraldeUzay dıye bılıyorum en cok o kılo verdırıyormus havada koşar gıbı kolları var :)
ben goremedım nedenkı
kaç kilosun canımcım şu anBen 6 gordum sankı 10 kılo vermıs gıbı oldum 7 lerden 6 lara ınmek kaldı 11 kılo
Ya hıc sormayn kendime engel olamadim ama 200 kere daha ip atladm dayanamayipBol lahana sarması derkenn?????
Sarmalar 4-5 taneyi geçmemesi lazım
Diğer öğünler iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?