Oooo bi sportif kızımız daha geldi deseneDiger tarafta yazıyodum ne kadar spor yaptıgımı belkı gormussundur bugun gıtmedım gıttıfımde burdada yazıcam bakalım arkadaşların yorumu ne olcak
Kızzz 38 beden olduysa sen olduğun kilodan daha incesin o zamanBılıyorum gızel bır duygu şu açıdan ben kıloluyken kendıme bıse almak ıstemıyorum lastıklı esortman mecbur kldıkca ustume bıse aldım hala eskı kıyafetlerım dolapta bazen denıyorum tabıkı olmuyor ama kıloluyken sadece mecburı gıyınıyorum alısverıse cıkıp moral sıfır elı bos donuyorum gecen 38 gomlek aldım oda ıade cekım vardı almam lazımdı denemedım kotu olmamak ıcın eve bır geldım aaaaa oldu hemde ıyı sıkmadı alt bedende ınat etmese ah ahhh
artık suratlarına bakmıyroum soru bıle sormuyorumOzlemmm yani sen.super spor yapiyonnn
Ona az diyen.hoca uzayli sanirim
Bugün pek sağlıklı olmamış cnm
Neyse sonraki günler ayrıntılı konuşuruz
hemen verıyım ölculerumıKızzz 38 beden olduysa sen olduğun kilodan daha incesin o zaman
Daha bana olmuyor
Insallah ablacim 4 sene sonra yeniden tartida 89.9 bile beni ucurur mutluluktanKilolar azaldıkça bi kaç Kilo bile çok farkedecek cnm
Sen de çok iyi gidiyorsun
Yakında 8 lere düşersin
Ayyy benimde annem geldi dun koyden sasirdi tu tu masallah bayaBi arkadasla yuruyuse gittik 1 haftadir gorusmemeisyik suzulmussun dedi hemen fark etmis dedi ayyy cok mutlu oldum
Vermissin dediAyyy benimde annem geldi dun koyden sasirdi tu tu masallah baya
Baya bi incelmişin güzelim3 ay ve 4 gun ıncekı ölculerım verıyorum
Basen 115 şuan 110
Omuz 102 şuan 102
Gögüs 100 şuan 95
Bel 88 şuan 81
Bel 2 101 şuan 92
Bacak 64 şuan biri 64 digerı 62 dedı :)
Omuz 34 şuan 30
3 agustos 2 kasım arası :)
Eee heralde farkeder sonuçta kaç Kilo gittiAyyy benimde annem geldi dun koyden sasirdi tu tu masallah baya
Bugün düne göre çok güzel Feyzambenita_ask canım hosgeldn Feyza bende..
Menumu verıyım bakalmm..
sabah 9 gıbı ıkı tane ıncır bı fıncan yesılcay bıraz cevız
10 gıbı bı tane haslanms yumurta zeytın peynır domates bı fıncan ıkısı bır arada
2 gıbı bı kase yogurt bıtane haslanms mısır
6 gıbı yarım tabak fasulye bıraz erıste bolca salata
Bugün düne göre çok güzel Feyzam
Akşam erişte fazla değilse kötü değil
Mısırıda sık yemiyosun zaten
Bi tanesni ablmn arkadasi aldi onda klcak. Annmler de dondu bgn kucugu de bn alcam dio. Glba bu gece terfi edicem:) ama yarn sbh gne bnle bicirim iki cocklu olrk devam:))Birgulum.nasilsin guzelimmm? Uc cocukluluktan tek e indin mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?