- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 40
Benimkide elma pekmezi offf dun aksam 1 lokma attim agzima cok severim ama ekmeksiz olmuyoHeh heh dün benimde annem geldi çok zayifladigim için bana reçel yapmış.gelde yeme anne reçeli..
Hay maşallah o ne spor kız.
Aaa neredindesin istanbulunYurtdisindan katilan arkadaslar yarismamiza hosgeldiniz
Bende istanbuldan katiliyorum
Tavuk hindi yumurta allahın Zayıflamak isteyenlere lütfu valla.Bende bugünden menü yazmaya başlıyom
Akşam geç yediğim için sabah canım istemedi
Sonrasındada belki artılara faydası olur diye Pro yapmak istedim
9. 00- 3 ceviz, peynir
14.00 -hindi sote, ayran
18.00 hindi sote, ayran
Su 2 lt olur
Faydalı o canım fazla kaçırmadan ye, afiyet olsun.ara sira oluyor di mi...
Bebek var diye wvde yogurt yapiyorum.sutu kaynatinca kaymagjnu aldırıyor esim cok seviyor.ben de ondan alistkm.hem faydali dogal falan diye
Nerdeee?Fotoo ekledimmm bakinnn haydeeee
IsTanbul da her sey mumkun canim malum baya kalabalik kabusOzlemm o nasil ozel.kizzz ben hic sira beklemem ki hayatta devlete gitmedim :)
Artik devlet iyi diyolar da bilemedim. Goster bizede haber verrr hemii
Şu bacak arasinda olusan boslugu begenen sapik arkadas kimdi aramizdaEvet bel ınceldı 88 den 3 ayda 81 e ama bacakalr maşallah dıruyor :)gercı sızdede oldumı bılmıyorım benım bacakların arkası tumsek tumsektı sımdı sıkı ve duz ama olcude durum aynı
Pestil dediginz mi acabaNormalde yiyorum bu gunluk bole oldu bastik (pekmez ve unla yapilip beze serilip kurutuluyor )
Mugeee geldiginde goruselimmm olur muu?[/QUOTE
Buçuk kim abla56 buçuğu geçmemem lazım canım
Thigh gap diolar eet bn begeniorum ozlemŞu bacak arasinda olusan boslugu begenen sapik arkadas kimdi aramizda
Birgulmuydu yaw onu hatirliyorum sanki bnmde inceliyo sanki baldirdar tayt giyince guzel oluyo
Bnm de dersim basen ya en son onlar gdioKiz eksi eksidirne guzel bak + cikcam diodun emel senin gotolardada baya fark etmis ya bende bi 80 e insem bende bi Basen var puh dusman basina
bugün sen de benim gibi pek dikkat etmemişsin canımmenün harika canım her zamanki gibi
sabah tan akşama kadar iyi dayanmışsın canım ama akşam patates ve hamur ikiside karbon olmuş
bugün menün gayet iyi canım ben de dün sana derken bugün çiğköfteyi kendim götürdüm :)
gofret ve fındık ezmesi dışında menün gayet iyi canım
[QUOTE ="helennur03, post: 43398490, member: 713511"]Merhaba arkadaşlar bugunki menum akşam pekte iyi gtmesede
Sabah
1 yumurta,2 tb ekmek,1tat.k.tahnpekmez,domatesalatalik,3zeytin,1çy b. Şekersiz çay
Ara ıncir badem
Oglen 2 tane yagsiz gevrek
Ara 1 kucuk havuç normal boyda armut
Aksam(((
Biraz salata, bol lahana sarmasi
2ltre su 500 kez ip atlama şimdide yesil çay vakti
Hosgeldin canmBen emine yeni katildim
Hafizami seveyimThigh gap diolar eet bn begeniorum ozlemabarti olmaynca cok gzl druo bnce
Bn de devlete randevu aldgmda hmn griordm vaktnde oceri ozelde randevu saati gelir gecer bkle ki alcaklarHerkese gunaydin hastanede yim ozele geldim cd mi falan gostermeye ama onumde 25 kisi var.devlet babanin gozunu sevim ozele gelip mutlu ayrildigim olmadi ya
Bnm dersim bacak ve basen oldgu icn dkktmi ckio herhal canm:)Hafizami seveyim
Bak bak adinida biliyo deli ya :-(
Ben yine anlamadım
Kuzm resim varsa profilmde bn goremiorum izle bni de:)Bende walla yaaa aynen nerde yasiyirdun sen ???
Esime sordm yukleyeblr mym die hala dusunuo canmKizzz birgul hanim fotoooo nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?