- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Bugunku yediklerimi yazsam
Sabah:1 fincan kahve 4 tane ceviz ve birazcik kuru uzum ve ceyrek elma
Oglen:sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4 ince dilim sucuk) 1 domates,yarim salatalik,1 kase ev yogurdu.
Ara ogun derken temizlik yapmistim saat 5 aciktim ve 1 kase yogurt icine yarim avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Aksam:yemek yemeyim.
Misafirim gelecek ti caya bi kac dis tarhana, yarim avuc kuru uzum,4 tane kuru kayisi ve av cumul ortasi buyuklugunde batik ve kapattim yorum bekliyorum
Kızlar ben yatar şarzım bitmek üzere şarza takıyım valla supersınız her dakıka aktıf ıyıkı tanıstık sabah gorusuruz ıyı geceler
Heralde sabahı geçiştirip kahvaltıyı öğlen yapıyon cnmBugunku yediklerimi yazsam
Sabah:1 fincan kahve 4 tane ceviz ve birazcik kuru uzum ve ceyrek elma
Oglen:sucuklu yumurta (1 yumurta ve 4 ince dilim sucuk) 1 domates,yarim salatalik,1 kase ev yogurdu.
Ara ogun derken temizlik yapmistim saat 5 aciktim ve 1 kase yogurt icine yarim avuc kuru uzum (cekirdeksiz)
Aksam:yemek yemeyim.
Misafirim gelecek ti caya bi kac dis tarhana, yarim avuc kuru uzum,4 tane kuru kayisi ve av cumul ortasi buyuklugunde batik ve kapattim yorum bekliyorum
Pardon bastik :)menün iyi gözüküyor yalnız batik ne anlamadım
Ben yine anlamadımPardon bastik :)
Normalde yiyorum bu gunluk bole oldu bastik (pekmez ve unla yapilip beze serilip kurutuluyor )Heralde sabahı geçiştirip kahvaltıyı öğlen yapıyon cnm
Biz genelde katkılı olduğu için sucuk sosis salam yemiyoruz
Menün genel olarak güzel ama hiç sıcak yemek yememisin
Akşam yediğini anlamadım, batik yazmışın
:)Ben yine anlamadım
Bende yemem o zaman verim su kilolari dimi :)Heralde sabahı geçiştirip kahvaltıyı öğlen yapıyon cnm
Biz genelde katkılı olduğu için sucuk sosis salam yemiyoruz
Menün genel olarak güzel ama hiç sıcak yemek yememisin
Akşam yediğini anlamadım, batik yazmışın
Tek pekmez olsa 1 tk yenebilirNormalde yiyorum bu gunluk bole oldu bastik (pekmez ve unla yapilip beze serilip kurutuluyor )
İyi geceler cnmkızlar hepinize iyi uykularben yatayım artık
Evet ya biliyorsunda belki siz baska adla adlandiriyorsunuz evet kalori si cok var az yedim yemesem iyi olur du ama yedim isteTek pekmez olsa 1 tk yenebilir
Ama unlu bişey olunca kaloriside artıyor
Ben hiç duymadım bunu
Yöresel bişeymi
Tesk canim iyi geceler sizin le tanistigima cok memnun oldum:)Eminem sanada iyi geceler güzelim
Kızlar tr saatiyle 2 ye kadar bildirimler yapılsın
Ben 10 da işe gidip 12 de gelicem
Orda saat 2 oluyor
Listeyi o zaman yaparım
Tartı yüzünüzü güldürsün
Fıstık olmaya 1 adım daha yaklaşın inşallah
Neyse cnm Bugün alıştırma olsun diyelimEvet ya biliyorsunda belki siz baska adla adlandiriyorsunuz evet kalori si cok var az yedim yemesem iyi olur du ama yedim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?