💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydinnn

Emine hosgeldin. İsmim emel 30 yasindayim 1 oglum var 10 aylik kayseri de yasiyorum. 102 den an itibariyle 79.4 kg ye indim.

Kizzz muge valla cok sevindim tebrikler canim.

Canan pemez mi yedin

Fusun ablam sagolsin cansin cannnn :)

Evettttt simdi ben gecen.pazartesi aldigim 1.4 kg yi vermisim + bide 100 gr eksiye dusmusum

Ben size diyorum benim.mayam.kacamakla kg veriyor dun yedim hamur la pastayi bugun eksiyimmm

Gecen cuma 79.5
Bugun 79.4
Fark - 100 cok komik yaa - 100 neee yaw

Kiz eksi eksidir ne guzel bak + cikcam diodun emel senin gotolardada baya fark etmis ya bende bi 80 e insem bende bi Basen var puh dusman basina

Kayseride canim.

muge benim de.basen coktu da inceldi baya spor yapabilsem daha iyi olcakta az daha verwyim de salona gitmeyi dusunyorum bakayimmm biii

Kız neyi ne zaman yediğini yazsaydın bari
Örnek alalım
Peki dünkü raporu sunuyorum:
Sabah, 2dl kızarmış kepek ekmeği -1 çorba kaşığı tahin pekmez
Ogle, yumurta salatası - yoğurt
Ara, 1 minik elma
Akşam tavuklu salata
Su 2 litre
Spor 1,5 saat yürüyüş.

Kayseride canim.

muge benim de.basen coktu da inceldi baya spor yapabilsem daha iyi olcakta az daha verwyim de salona gitmeyi dusunyorum bakayimmm biii
Git tabi canim benim su an gitme ihtimalim pek yok yaa sporsuz basen zor... Kayseride unv den cok yakin bir arkadasim yasiyor insallah yanina gelmeyi planliyorum bir ara bana kalsa hemen giderimde esim vakit skntimz var

Ayyy benimde annem geldi dun koyden sasirdi tu tu masallah baya
Heh heh dün benimde annem geldi çok zayifladigim için bana reçel yapmış. gelde yeme anne reçeli..
Hay maşallah o ne spor kız.

Yurtdisindan katilan arkadaslar yarismamiza hosgeldiniz
Bende istanbuldan katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…