AynennnnnTesk canim iyi geceler sizin le tanistigima cok memnun oldum:)
Pekmez tabağı ne arıyor ortalıkta bu saatteAyyy yenuce uyudu.10 dakikalığına dalmisim.pekmez tabagini koltuğa dokmüş kerata
Iyi geceler bende cayimi bitirem ole yatamPekmez tabağı ne arıyor ortalıkta bu saatte
De bakalımcanan hanım
Neyse ben yattım
Evetbastik epey bir kalorili olsa gerek o zaman
Hosgeldin emine masallah 29 yasinda 3 cocuk sende hizlisinHayir canim 10 gun oldu dukani birakali Düzenli ve saglikli beslenerek 5 kiloyu vermek istiyorum.dukanda cok yoruldum.1 ayda 11 kilo cok fazla gitti
Kiz eksi eksidirGunaydinnn
Emine hosgeldin. İsmim emel 30 yasindayim 1 oglum var 10 aylik kayseri de yasiyorum. 102 den an itibariyle 79.4 kg ye indim.
Kizzz muge valla cok sevindim tebrikler canim.
Canan pemez mi yedin
Fusun ablam sagolsin cansin cannnn :)
Evettttt simdi ben gecen.pazartesi aldigim 1.4 kg yi vermisim + bide 100 gr eksiye dusmusum
Ben size diyorum benim.mayam.kacamakla kg veriyor dun yedim hamur la pastayi bugun eksiyimmm
Gecen cuma 79.5
Bugun 79.4
Fark - 100cok komik yaa - 100 neee yaw
Bende walla yaaa aynen nerde yasiyirdun sen ???Mugee ya senin remine.baktim.icim.boyleee bi tatli oldu sanki seni yillardir taniyo gibi cok sevdim seniii :)
Peki dünkü raporu sunuyorum:Kız neyi ne zaman yediğini yazsaydın bari
Örnek alalım
Git tabi canim benim su an gitme ihtimalim pek yok yaa sporsuz basen zor... Kayseride unv den cok yakin bir arkadasim yasiyor insallah yanina gelmeyi planliyorum bir araKayseride canim.
muge benim de.basen coktu da inceldi baya spor yapabilsem daha iyi olcakta az daha verwyim de salona gitmeyi dusunyorum bakayimmm biii
Peki dünkü raporu sunuyorum:
Sabah, 2dl kızarmış kepek ekmeği -1 çorba kaşığı tahin pekmez
Ogle, yumurta salatası - yoğurt
Ara, 1 minik elma
Akşam tavuklu salata
Su 2 litre
Spor 1,5 saat yürüyüş.
Heh heh dün benimde annem geldi çok zayifladigim için bana reçel yapmış.Ayyy benimde annem geldi dun koyden sasirdi tu tu masallah baya
Hay maşallah o ne spor kız.2.24 lt su içtim dahada içerim 3 zorluyorum
Gün içinde tek şekerli türk kahvesi
400 ml yeşil çay
3.466 adım atmışım bugün bir program indirdim 744 kalorı almısım 191 kalorı yakmısım bugun spor vardı gıdemedım yarın bol bol yürür bugunu tekafi ederim
Evde 20 mekık 3 farklı bacak hareketi 15 şer tane ,20 sguat
Yurtdisindan katilan arkadaslar yarismamiza hosgeldinizSen hiç kafanı takma cnm
Motivasyon bizim işimiz
Bende almanyada kalıyorum
Dukanı bırakmakla çok iyi etmişin
Hiç o bu diyetine ihtiyaç yok
Sağlıklı beslenerek çok güzel verilir
Ben 1 ocakta başladım 40 kilo verdim
Son aylarda salmasaydım çoktan hedefe ulaşmıştım
Neyse kalanını beraber veririz
Seninde fazla kalmamış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?