Bugün salona gitmiyonmu cnmBir maratona hazırlanır gıbı hazırlanıyroum hatta bırazdan dısarı cıkıcam yurucem
Bugün salona gitmiyonmu cnm
Spor olarak sende Asya ya rakip olacan
Yürüyüşlerini süre olarak yazsan daha iyi cnmHaftada 4 gün bugun yok yarın var sabah cıkıp bir posta yürüdüm bırazdanda arkadaşla çıkıcam yırucez akşam yazarım adım sayımı:)
Hoşgeldin tatlımSelam ben 116 kiloyum bi türlü zayiflayamiyorum yardımcı olurmusunuz bana
Çok guzelsin maşallahkızçeler ben fotoğrfları izin alıp yükledim bakabilirsiniz=)
O zaman hiç zaman kaybetme canım.Kizlar geldim hastaneden
Kesin ameliyat olman lazim diyo
On capraz baglar kopmus arka tutuyo bacagini
Dedi onlarda zedelenirse sakat kalirsin dedi :-(
Dijital fazla ve doğru tartarArkadaslar bende iki cesit tarti var biri digital biri diger tarti hangisine inaniyim ayni tartmiyo
. Spor salonundakıleri oyle verırırm cıbku adım sayım tel sayıyor sporda bazrm sayım yapmıyorum o zaman ayrıntılı verırım ıkısını ayrı ayrı dıkkat edıyorum cunkuYürüyüşlerini süre olarak yazsan daha iyi cnm
Tmm cnm. Spor salonundakıleri oyle verırırm cıbku adım sayım tel sayıyor sporda bazrm sayım yapmıyorum o zaman ayrıntılı verırım ıkısını ayrı ayrı dıkkat edıyorum cunku
İlgincDigital 69.1 digeri 70 gosteriyo.?
Tebrikler canım.ayy 3.yum.nasil oldu böyle bilemedim ama. guzel olmş
kilo veren ve vermeye çalışan bütün arkadaşlarima kocamaaaaan alkış.
Bravo sana.yaşasınnnnnnn
yaparım ama ben kılolu pek foto cektırmedım akşam var olanlardan koyarım uzun suredır uyeyım ama ben karıstırmadım sıteyı bakalım becermeye calısırımTmm cnm
Yeterki yapta nasıl yazarsan yaz farketmez
Sende bi albüm yaparsın artık
Kaç yaşındasın cnmSelam ev hanimiyim tatliya cok duskunum gece kalkıp yemelerim çok fazla sinirlenince aşırı derecede cok yiyorum spor salonu akapuntur diyet yapmadığım hiç bişi kalmadı bunalıma girdim
Bende 44 yaşındayım cnm42 yaşındayım canım 2 çocuk var çocukların düğün telaşı var kilo vermek istiyorum doğumda aldım kiloları 3 ay önce 14 kilo verdim bugün tartildim 10 kilo geri almışım
Hoşgeldin bende tatliciyim ama artık açık sabah yiyorum ise de yarıyor.Selam ev hanimiyim tatliya cok duskunum gece kalkıp yemelerim çok fazla sinirlenince aşırı derecede cok yiyorum spor salonu akapuntur diyet yapmadığım hiç bişi kalmadı bunalıma girdim
Defnem bana iyice yaklaştın KızzzHoşgeldin bende tatliciyim ama artık açık sabah yiyorum ise de yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?