Canım yapınca gidiyor bazen cozutuyoz işte. Teşekkür ederim buarada. Sen kaçmaya başlayan iyi olacak.Defnem bana iyice yaklaştın Kızzz
Bu haftada çok güzel gitmiş
Tskkr ederm ablam iltifatlarn icn. Topik toptan guzel zaten masallh:) yeni kiyaft almiorm bilerek o eski kotlar ya olacak ya olacak baska care yok:))BBD
Birgülllll şimdi baktım resimlerine
Kız kıloluyken bile yüzün çok güzelmiş
Ama sen yinede eski haline dön
Kıloluyken tatlısın ama zayıfken daha bi çekicisin
Ayrıca bayada fark olmuş
Hadi kuzum aynen devam
Geçen hafta ona göre hesaplamışız cnmYok zuhal abla ben ysnlis yazmisimdir 79.5 tu by rskamin altina hic dusmedim adanadaydimyaaa yazarken hata mi yaptimm ne
Bugun ilk defa 79.4 u gordum zaten ismimin altinda cumaki kg mi hep yaziyorum
Kuzm onlar gecen yazdan. Balayi zamnlarydi. Hamilelikte cok kilo aldm ama gidicek hepsi insallhcanım o 68 li fotolar var onlar ne zamanın bayıldım çok güzelsin canikom o 6 lı olanlara geri dönmelisinnn
Kac yasinda ki ilki cnm? Hamilelgni bi kac kiloyla kapatrsan kldign yerden devam sdeblrsn kuzumhimmm eh tabi bomba gibisin ordabenim son 6 yilda gordugum en dusuk rakam 75 su an ama 85 e insem bile havaya ucucam 2. Bebegi dusundugumuzden ocak subat gibi o zamana 85 olsam super olur aslinda keske esimi ikna etsemde az daha ertelesek ama ikna olmaz sanmiyorum bu kadar beklememiz bile ona cooookkk geldi
Evettttt yaaCanım yapınca gidiyor bazen cozutuyoz işte. Teşekkür ederim buarada. Sen kaçmaya başlayan iyi olacak.
Güzel taktik olacak o kotlar eminim ben.Tskkr ederm ablam iltifatlarn icn. Topik toptan guzel zaten masallh:) yeni kiyaft almiorm bilerek o eski kotlar ya olacak ya olacak baska care yok:))
Eee defne yakalayacak diye motive ol sende.Evettttt yaa
Kaçmam lazımda nasıl olacak
Yoksa sende beni sollayıp geçecen
Tam tersıne benım dıgıtal 69 dıgerı 70 yapıyoÇok guzelsin maşallah
O zaman hiç zaman kaybetme canım.
Dijital fazla ve doğru tartar
O zaman dijitalden devam et zuhal anlamın dediği gibi 2 kere ayni rakamı gosterirse onu baz alirsinEkim bide diger tarti yi yeni aldim digital in uzerine bi kac sefer cikiyorum ayni tartmiyo ondan digerimi aldim.ama Basten belli hep digitale ciktim cunku o gram lari nida gosteriyodu
30 yasindayim ben esimde 33 yani tam vaktiKac yasinda ki ilki cnm? Hamilelgni bi kac kiloyla kapatrsan kldign yerden devam sdeblrsn kuzum
Gerçekten öyle gecikmeyin valla30 yasindayim ben esimde 33 yani tam vakti
Olarak çikolata ya yine gitmiş gülüm demekki meto hızlı. Az daha kissan ne kilolarına gidecek.Bbd birgül abla bende fotoraflarınızı görebilir miyim merak ettim....zuhal abla cım diğer pazar aranıza 80.500 katıldım bu hafta motivasyon süreci derken şimdi ölçtğm 80.200 çıktım 6 günde 300 gr cık gitmiş
Olarak çikolata ya yine gitmiş gülüm demekki meto hızlı. Az daha kissan ne kilolarına gidecek.[/QUO1 dilim kocaman pasta 1 çikolata 2 kek 6 kestane kaçamaklar çok oldu dayanamadım ama inşallah alışma sürecim iyiye gidiyor sizle beraber zayıflarım spor yapıyorum haftada 7 saat en az umarım pis boğazı bırakarak ayın 15 inde 78.500 olmayı başarırım☺
çikolatayı kesmen gerekiyor canım tatlıyı abartıyorsun bazenBbd birgül abla bende fotoraflarınızı görebilir miyim merak ettim....zuhal abla cım diğer pazar aranıza 80.500 katıldım bu hafta motivasyon süreci derken şimdi ölçtğm 80.200 çıktım 6 günde 300 gr cık gitmiş
Ayfercim haftaya birazdaha erken yap bildiriminiBbd birgül abla bende fotoraflarınızı görebilir miyim merak ettim....zuhal abla cım diğer pazar aranıza 80.500 katıldım bu hafta motivasyon süreci derken şimdi ölçtğm 80.200 çıktım 6 günde 300 gr cık gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?