Yogurtu yapıp sonra dikkat ettinmi almiyosun ben daha once uyguladim . Ikinci dogumumdan sonra tekrar yapmak istiyorum ama motivé olamiyorumya yok canım yao giden su olur yemeye başlayınca geri gelir kilo aldım dersin bence öyle değilde sporu biraz fazlalaştır
yapın bakalım işe yararsa bizde deeneriz belkiYogurtu yapıp sonra dikkat ettinmi almiyosun ben daha once uyguladim . Ikinci dogumumdan sonra tekrar yapmak istiyorum ama motivé olamiyorum
Galeta gibi derken???Yagsiz gevrek dediğin galeta gibi bi şeyse iyi.
bizde yorum isteriz bahane :)
Güzel dengelemissin.
Ay o lahana çorbası banada yaptı o kötülüğü.
Bizde simitle gevrek ayrı abla ama yağsız tuzsuz kuru bir şey belki bilirsiniz şeker hastalığı ara öğün olarak yiyormenününde sporununda çok güzel canım ama sabah 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş gibi
menün güzel canım sanırım nesfit yemekten vazgeçmiştin sporunda çok iyi
Ben de bazı gün çabuk doyuyorum canım bazı günde bir tepsi börek yesem doymayacakmışım gibi geliyor menün güzel sporun ve içtiğin su da çok iyi
menünün de sporununda maaşallahı var canım
Herkes çok dikkatli ve güzel spor yapmış bugün canım sen de öyle
Menün iyi canım ev temizliğide bir nevi spor gevrek derken bildiğimiz simitlerden bahsediyorsan iki tane biraz fazla canım sabah da 3 dilim ekmek biraz fazla olmuş
Sabah börek yemişsin ama akşama kadar hemen hemen hiç bir yememişsin akşamıda hafif tutmuşsun iyi olmuş canım spor güzel
Menünü 2 gündür çok hafif tutuyorsun canım
kısır neysede gofretleri yemeseydin iyiydi canım menün onun dışında iyi
baştan iyi gidiyormuşsun ama sonradan cıs yemişsin canım
Akşam yememişsin iyi dayanmışsın canım
Yogurtu yapıp sonra dikkat ettinmi almiyosun ben daha once uyguladim . Ikinci dogumumdan sonra tekrar yapmak istiyorum ama motivé olamiyorum
geçmiş olsun canımmmsu sıralar nazar mı var hıc anlam veremıyorum..azıcık okuyun ufleyın bana sınavlarm da guzel gecsın bıran once su sancı da gecsın. AMİİİNNN
tamda sınav haftam cumartesı sınavlarm baslıcak ve ben yıne hastenedeydım..
bobregmde tas var ve ınanılmaz sancı yapıyo.. kac tane serum kac tane ıgne yedıgımı bılmıyorum.. ılacları zaten saymıyorum.
yarın erkenden cıkıcam evden bıldırım yapmam bıraz zor gıbı.. sımdıden yazıyım ben bugunkı kılomu baz alalım. gercı kılo veremedm ama..
gecen hafta :72.8
bugun :72.7
bu aradamuska77 nıce senelereeee..
asya_01 canım senın adına da cok sevındm bıseylerın duzelmesı ve beraber güzel vakıt gecırmek emınım cok ıyı gelmıstır.
Çok geçmiş olsunsu sıralar nazar mı var hıc anlam veremıyorum..azıcık okuyun ufleyın bana sınavlarm da guzel gecsın bıran once su sancı da gecsın. AMİİİNNN
bobregmde tas var ve ınanılmaz sancı yapıyo.. kac tane serum kac tane ıgne yedıgımı bılmıyorum.. ılacları zaten saymıyorum.
yarın erkenden cıkıcam evden bıldırım yapmam bıraz zor gıbı.. sımdıden yazıyım ben bugunkı kılomu baz alalım. gercı kılo veremedm ama..
asya_01 canım senın adına da cok sevındm bıseylerın duzelmesı ve beraber güzel vakıt gecırmek emınım cok ıyı gelmıstır.
iyiydi canım yemekten sonra çıktık biz sevdiği yemeği yaptım ona dışarı ta dersane zamanından beri gittiğimiz bir su kenarı kafe var oraya gittik çay içtik karşılıklı baya baya sohbet ettik bende derdimi söyledim o da söyledi hallettik çok şükür bu tedavi çok yıpratıcı süreç dayanıklı olmamız lazım
Gel pazertesi yogurt diyetine beraber baslayalim
haydi bakalım inş yarın güldürür yüzünüasya_01 tartımı duzelttım ojeyle ısaret koydum zemıne allahtan eskı tıp parke koyu sonra asetonla sılerım :)
Gecmis olsun ya çok agrili oluyo bu taş insallah hemen dusurursunsu sıralar nazar mı var hıc anlam veremıyorum..azıcık okuyun ufleyın bana sınavlarm da guzel gecsın bıran once su sancı da gecsın. AMİİİNNN
Deme kizzSoleki bende bir ara acayip bir bas dönmesi migde bulantisi olmustu hamileyim die tutusmustum reglide olmustum ayni hamile gibiydim acaba ustunemi gördüm dedim e bir teste aldim negatif cikti dr a gittim idrar yolu iltihabiama sen gercekten hamile kalmis olmayasin
haydi bakalım inş yarın güldürür yüzünü
Cnm gcms olsn topikce bi haller oldu gene:) bol bol au ic sen sakin aksatma. Sinavlarbda bol sansssu sıralar nazar mı var hıc anlam veremıyorum..azıcık okuyun ufleyın bana sınavlarm da guzel gecsın bıran once su sancı da gecsın. AMİİİNNN
Bn de meyveli yogurda bayilirimm tazectaze kokuou okck meyve tabi:)) gerci cacik olrk da severim ama sadesini bnm de cnm ckmez pekÇok sevındım canım Allah agzınızın tadını bozmasın
Arastırıyorum canım ben pek yogurt sevmıyorum malesef yazın nektarıyle yıyordum ne guzel
Dogru yer bulundgna gore heyecanli bekleyis baslasinnnnPek umutlu degılım ama 1 kılo ındı sımdı kardesım tartıldı bu sefer dogru yer
Uykusuzluk tansiyonu oynayir ondanda olabilir kiz git bir eczaneye tansiyonunu olcturDeme kizzYok yok diilimdr ya. Uykusuzluktansr bnmki ya. Zatn usutam nidem kotu olr hemen. Ondandr ondan
Bn de meyveli yogurda bayilirimm tazectaze kokuou okck meyve tabi:)) gerci cacik olrk da severim ama sadesini bnm de cnm ckmez pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?