yani gramda olsa insan motive oluyor yaaaBende kacamak yapmadım kı 2 gundur canım neler cektı bır bılsen tatlı aramayan ben turta pasta almamak ıcın zor tuttum kendımı benım tartıda artıda benım baska tartıda tartılma secenegım yok + aksam olmasına baglıyorum zuhal ablanın dedıgı gıbı sabah kalkınca anlıycaz bide benım yıgen tartıyla oynuyor yıne mutfaktan su getırıp yer arıycam fenalık geldı
tabi et canımmCanım bu mesajı dün yazdım şim di mi geldi ben de işim çıktı yarım bıraktım mesaj yazdığımız yerdeydi silmiştim ama bi baktım mesaj orda devam edeyim ama istersen
ben 5 i verdim durdu gram gitmedi3 ayda 8,5 kılo falan verdım salı 68,700 dum carsamba bende gozlerımı tarttıya dusurdumben cokta kılo vermedımkı duraklama olsun her ay 3 kılo bubada duraksama oluyosa ben yandım
Bende hedefimi tutturamiycan ya üzülme yavas olsun temiz olsun geri dönüşü olmasin önemli olan bune bileyim yaa bide aralık birde 67 olurum diyodum herkes bi hedef söyledi o da yalan oluyor bu durumda imkansız 2 haftaya kadar 6 kilo veremem millet 1 ayda anca veriyor o hedef te gitti
öyle tabi şöyle 5 daha versem sonraki daha yavaş olsun isterim ben açıkçası hani tedaviye tıbbi açıdan olumsuzluk yaratmicak şekilde önümüzdeki haftaya dr 10 gün adetin geçerse gel demişti adet olsam da 3. günü gidicem yani şu sıralar vermeye devam edeydim iyiydiBende hedefimi tutturamiycan ya üzülme yavas olsun temiz olsun geri dönüşü olmasin önemli olan bu
yani gramda olsa insan motive oluyor yaaa
hepimiz öyleyiz canımcım geçici bir durumdur da çabuk geçer inş bu duraklama zamanıOyle valla gramı begenmıyodum sımdı grama muhtacım
ya yok canım yao giden su olur yemeye başlayınca geri gelir kilo aldım dersin bence öyle değilde sporu biraz fazlalaştırYarın 5 gun yogurt dıyetımı yapsam dıyorum
Carper yağlı olmuyor mu ben mi yanlış biliyorum. Bi de suyunu unutma. Diyet yapmasak bile su şart :)Menü bilrimi yapayım unutmadan ☺
Sabah:07.30:2 haşlanmış yumurta
1 domates
2 yeşil biber
1 tane carper peynir
1 bardak yeşilçay
2 tane tb ekmeği
Öğle:12 de okuldayım 1 ayran 1 eti form biskivi içinde 6 tane var kalorisi 200 taşçatlasın
Ara: 2 kaşık müsli yarımnar 3kş yoğurt karıştırıp yedim
Akşam:: 17.30 da 2 dilim tb ekmeği 2 carper yanına az domates biber
Uyuya kaldım ywni uyandım artık başka şey yemeceğim
Spor: toplam 100 dk okula 50 dk da gittim 1 saat te döndüm hızlı tempoda
Su: 0.5 ml içtim ama ben onu 12 ye kadae 1.5 ml yaparım
ya yok canım yao giden su olur yemeye başlayınca geri gelir kilo aldım dersin bence öyle değilde sporu biraz fazlalaştır
Yemek nasıldı. Umarım buzları eritmiştirmillet dağılmış hep yahu ben gezmemi bile yapıp geldim yahuu huuuuuuuuuuu huuuuuuuuu
iyiydi canım yemekten sonra çıktık biz sevdiği yemeği yaptım ona dışarı ta dersane zamanından beri gittiğimiz bir su kenarı kafe var oraya gittik çay içtik karşılıklı baya baya sohbet ettik bende derdimi söyledim o da söyledi hallettik çok şükür bu tedavi çok yıpratıcı süreç dayanıklı olmamız lazımYemek nasıldı. Umarım buzları eritmiştir
Çok sevindim. Allah size güç ve sabır versiniyiydi canım yemekten sonra çıktık biz sevdiği yemeği yaptım ona dışarı ta dersane zamanından beri gittiğimiz bir su kenarı kafe var oraya gittik çay içtik karşılıklı baya baya sohbet ettik bende derdimi söyledim o da söyledi hallettik çok şükür bu tedavi çok yıpratıcı süreç dayanıklı olmamız lazım
aminnnÇok sevindim. Allah size güç ve sabır versin
Gel pazertesi yogurt diyetine beraber baslayalimYarın 5 gun yogurt dıyetımı yapsam dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?