💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aaaa yeri fark ediyo dijital tartılarda. Boşa canını sıkma. Önce sağlık :)

Aaaa yeri fark ediyo dijital tartılarda. Boşa canını sıkma. Önce sağlık :)
dijital tartı değildi canım bu ama dr daki tartı komşumun tartısı ve bu eczanedeki tartı aynı gösteriyor ilk diyete başladığım gün 3 ündede aynı çıkmıştım 78 di

dijital tartı değildi canım bu ama dr daki tartı komşumun tartısı ve bu eczanedeki tartı aynı gösteriyor ilk diyete başladığım gün 3 ündede aynı çıkmıştım 78 di
Olsun yeri değişmiş farlı çıkabilir. Bence sen yarın mümkünse komşuda tartıl

Olsun yeri değişmiş farlı çıkabilir. Bence sen yarın mümkünse komşuda tartıl
işin tuhafı benim tartı dijital 4 kilo fazla gösteriyor onuda denedim tam 4 fazla eve geldim dijitalde 75 çıktım eczanedde her zaman ki tartıda 73,5 çıktım gözüm ayrıldı ya emek verip karşılık gelmeyince kötü oluyor bu durum değişecek biliyorum duraklamaya girdim biliyorum ama ister istemez bir baskı yaratıyor burda tartılma zorunluluğu olmassa 2 hafta sonra tartılırdım

Evdeki 4 fazlaysa eczanedekinin 71 olması gerek. Kesin yanlış eczaneninki. Sıkma canını

Evdeki 4 fazlaysa eczanedekinin 71 olması gerek. Kesin yanlış eczaneninki. Sıkma canını
ne bileyim yaa bide aralık birde 67 olurum diyodum herkes bi hedef söyledi o da yalan oluyor bu durumda imkansız 2 haftaya kadar 6 kilo veremem millet 1 ayda anca veriyor o hedef te gitti

Du bakalim bi hmn bu kdr sikna canini yarn ola hayrola
yarın olunca da bişey değişmicekki canımcım ama yarın komşunun tartısını alıcam bakim onda ne çıkacak ya kilo gitmeyince heyecanda olmuyor ki böylee şimdi yarından umudum yok diyeöyle boş boş duruyorum heyecanlanmıyorum mesela

Asya bir şey anlatmak istiyorum yani şimdi yeri ve zamanımı bilmiyorum .yinede paylaşmak isterim.benim lise 1 de bir arkadaşım vardı adı dilek 4 lise de okuyup öğrenci evinde beraber kaldık. Sonra o gitti 2 bankacılık okudu
Ben de menumu yaziyim bugun belki giremem
Sabah
1 haslanmis yumurta roka maydonoz yesil cay
Ara
1 elma
Ogle
Yarim tabak kisir 2 bardak sekersiz cay
Ara
Bi kase yogurt
Aksam
İspanak 3 yk bi kase yogurt
Yemek yerken kaşık saymıyorum ben hiç doyasıya kadar yiyorum menünüz çok hafif☺inşallah kilolar ınız da çabuk gider☺

ee canım nolmuş o dileğee

millet dağılmış hep yahu ben gezmemi bile yapıp geldim yahuu huuuuuuuuuuu huuuuuuuuu

Bende kacamak yapmadım kı 2 gundur canım neler cektı bır bılsen tatlı aramayan ben turta pasta almamak ıcın zor tuttum kendımı benım tartıda artıda benım baska tartıda tartılma secenegım yok + aksam olmasına baglıyorum zuhal ablanın dedıgı gıbı sabah kalkınca anlıycaz bide benım yıgen tartıyla oynuyor yıne mutfaktan su getırıp yer arıycam fenalık geldı

Ilk kz duyuyorm cnm dogrudur. Yarn da olrsa gideyim bi doktora madem
Soleki bende bir ara acayip bir bas dönmesi migde bulantisi olmustu hamileyim die tutusmustum reglide olmustum ayni hamile gibiydim acaba ustunemi gördüm dedim e bir teste aldim negatif cikti dr a gittim idrar yolu iltihabi ama sen gercekten hamile kalmis olmayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…