- 10 Kasım 2015
- 701
- 2.511
- 113
- 33
Günaydın cnmGunaydin herkese bol sporlu az kalorili bi gun gecirmemiz dilegiyle
Saol ablacmgeçmiş olsun canım
Yok yok diilimdir yaaa korkutmayn bniiiiBirgulcum geçmiş olsun .ac degilsin.yoksaaaa.hamile olmayasın
Kuzm o saatte spor yaptn mi cddenSelam
danacık uyudu .menumu yazayim
sabah 2 yumurta haşlanmış,peynir yarım dilim ekmek
oglen 1 /2kase karnabahar yemeği yoğurt
ara 1 elma yayarim muz yarım dilim ekmek
aksam 3 catal kıymalı yumurta,4 kasik karnabahar yemeği salata yoğurt yarın dilim ekmek
guzem olmustu ama aksam aksam 1 dilim sutlu bi parca tatlı yedim.muhallebi gibi yani.bu aksam tatli yapmamalıydım.of.
suyum cook az 1 anca yatana kadar 2 br daha iceyim.
oglan leslie yaptırmadı yapab8lirsem simdi yapıcam.
Doverim ole kardesiBenımde kardesım sımdı onunde cıkolatalı bıskıvı yıyor:)
Cnm regl yaklastysa donrasnda fark eder sikma canini guzel menulern olsn yeter. Duraklama olablyr bazn elimzde deilAmannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.
Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300
Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa
Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Tmm canim ihmal etmeEvdeydim bgn ogledn snra hc cikamadm canm yarn tekrarlarsa saglik ocagina giderm yarn dersm de yok bos gunum
Aaaaa pes etmek yok. O kadar vermişsin vücut kendini dinlenmeye almıştır belki. Saçını bile kestirince birden uzamıyor. Kendine kızmak yok.Zaman tanı kendine ve bedenine. Sevgiyle...Amannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.
Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300
Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa
Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Google yazarsan cikiyo ama yogurt meyve(muz)haric ,sebze (patates ve havuc) haric ve kuru meyveler tuketebiliyosun ama 5 gunluk Sadece pazartesi d'en Cumaya kadar en az iki veya 3 kilo gidiyo
GecenCumadan yaz canim farkini haftalık heaaplama yapiyoruz ptesi tartilmalari kontröl amacliPazartesi 77.5 bugun 76.1 fark 1.400 :)
Diilsndir uykusuzluk bende de tavan yaptığında tansiyonda tavan yapıoYok yok diilimdir yaaa korkutmayn bniiiiBgn biseym yok bi daa olmaz insallh:) bebemi emzriorm:)
Artık gorebilirsin canım.
Canım cuma katılmıştım aranıza ve düzenli menülere ise pazartesi başladım o yüzden öyle yazdım. Sanırım cuma da öyle bişeydir kilom :))Gece
GecenCumadan yaz canim farkini haftalık heaaplama yapiyoruz ptesi tartilmalari kontröl amacli
Sağol canım, hep birlikte inş.Nice mutlu ve sağlıklı yaşlara inşAllah
Aaa bir akrep daha ha?
Benimde doğumgünüm 19 kasım şimdi hatırladımyakınmış doğumgünlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?