Allah yardimcin olsunHb cnm
MasallahGeçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2 mi sayıyoduk bilemedim)
Hiçbir fikrim yok ben paso yürüdm heryerdende eşit küçüldüm..Kizlar basen gobek ve kalca icin uzay yolu mu iyi bisiklet mi
öyle diyosun ama eski halinle kıyaslandığında aradaki fark o kadar belli ki süpersinn benceeBivresim yukleyim basenlerime bakin
Ozlem.(benita) gozun basen gorsun
Baktım resmine canım,Bence fark çok iyi onlarda gidecek. senin boyun kaçtı?Bivresim yukleyim basenlerime bakin
Ozlem.(benita) gozun basen gorsun
Tebr8kler cok guzel vermissin.Pazartesi 77.5 bugun 76.1 fark 1.400 :)
Yok yok diilimdir yaaa korkutmayn bniiiiBgn biseym yok bi daa olmaz insallh:) bebemi emzriorm:)
Kuzm o saatte spor yaptn mi cddentatli dsnda cok guzel menun
Emelcim birakma kendinu bakalim.olur oyle.ayin durumuna gore bile etkilenirmis kilo verme hizi.sen bildiğini yapnaya devam et canım.Amannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.
Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300
Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa
Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Uzmaniba gizukmussun canım o da ol diyorsa erteleme.allah korusun.ilerlemesin.Iyim abla biraz daha dun galatasaray futbolcularina bakan bir doktora gittim oda ameliyat dedi karar verdim olcam cok korkuyorum ama.
Esimde beni kandirmak icin sana otomatik vites alcam arabayi bu sefer hatunum diyo ol ameliyat diyo hayirlisi olsun inş.bir bayan var ankarada oda haftaya sali olcak 10 doktora gitmis yarisi ol yarisi olma demis onun izlerimleride onemli bnm icin ben 15 tatile yakin olmaya karar verdim
Etiketlryerek nasıl oluyor canım ya tarif etsrne.:) valla bende geçmişi okuyup not almaya başladım artık. Etiketleyerek yazıyom yorumları yoksa tövbe bitmiyo sayfalar.
ayyy maşallahGeçen hafta : 76.3
Ndn uzgunsn ki 1,5 kilo harika bi sonucGeçen hafta : 76.3
@ işaretini koyu boşluk vermeden ismi yazıyosun..Etiketlryerek nasıl oluyor canım ya tarif etsrne.
Dn sabah 74,5 dim deNdn uzgunsn ki 1,5 kilo harika bi sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?