Emellll tartida +300 gördün die hemen pesmi etceksin aaaaa kizarim ama regl donemnden olur e sen emziriosun gece oglanin emme performansi etkileyebilir neticede orda süt biri kio e bide hemen bu hafta yediklerini gözden geciriosun elbet hatakarin vardır onlari bul aaaaaAmannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.
Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300
Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa
Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Canım cuma katılmıştım aranıza ve düzenli menülere ise pazartesi başladım o yüzden öyle yazdım. Sanırım cuma da öyle bişeydir kilom :))
Bakalım gerisi nasıl gelecekTmm canim zuhal abla bakar ona masallah supersinnn
Teşekkürler gülüm.Defneee nice mutlu yıllara
accık gec oldu ama ...
Su toplamıştır vücut, gider o hemen sorun etme.Abla cım dün gece regl oldum normlade cidden vucudum bir değişme var bende de regl 2 kilo oynuyor 79.900 çıktım ama bitiminde daha iyi çıkacağıma eminim haftaya söz veriyorum 78 olacağım aralık 1 dede 77 ☺
Tebrikler.günaydın herkese ekmeği kesmem ve az yemem sonunda işe yarıyor sanırım dün 96.7 iken 96.4 geldim bugünde ama dün çok yoruldum çarşıda indm 9 defa 3 kat merdvn indm çıktım ama yorulduguma değmiş :))))))
Oooooo tebrikler.Pazartesi 77.5 bugun 76.1 fark 1.400 :)
Valla bende küçüğe büyüğü emzirirken hamile kalmistim.Yok yok diilimdir yaaa korkutmayn bniiiiBgn biseym yok bi daa olmaz insallh:) bebemi emzriorm:)
Şştt sus bakayım olur öyle pes etmek yok. Mutlaka menülerinde bi sorun vardir. Akşamları daha hafif tut bu hafta.Amannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.
Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300
Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa
Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
HbSen süslende bıraz naz yaparsın
Hoşgeldın
Iyim abla biraz daha dun galatasaray futbolcularina bakan bir doktora gittim oda ameliyat dedi karar verdim olcam cok korkuyorum ama.Nasılsın Özlemim
O ne kız, harf tasarrufumu yapiyosun?
Canım hakkında hayırlısı olsun. Çabucak şifa bul inş.Iyim abla biraz daha dun galatasaray futbolcularina bakan bir doktora gittim oda ameliyat dedi karar verdim olcam cok korkuyorum ama.
Esimde beni kandirmak icin sana otomatik vites alcam arabayi bu sefer hatunum diyo ol ameliyat diyo hayirlisi olsun inş.bir bayan var ankarada oda haftaya sali olcak 10 doktora gitmis yarisi ol yarisi olma demis onun izlerimleride onemli bnm icin ben 15 tatile yakin olmaya karar verdim
Hb cnmHosgeldn cnm ozlettinn
Annem cagirdi bisey oldu sandimO ne kız, harf tasarrufumu yapiyosun?
:) valla bende geçmişi okuyup not almaya başladım artık. Etiketleyerek yazıyom yorumları yoksa tövbe bitmiyo sayfalar.Annem cagirdi bisey oldu sandimondan hizlica yazdim kiz oyle sonra ilerleyince gerideki msjlara cvp yazamiyom
Ne güzel. MaşallahGeçen hafta : 76.3
Bu hafta : 74.8 (Pastanın tartı olarak dışavurumu)
Fark : 1.5
%1.96 (2 mi sayıyoduk bilemedim)
Sanada maşallah canım sende çok iyi vermişsin.Ne güzel. Maşallah
İşte beynin gücü valla bende tedirgin olunca artı görüyorum.. Dün kilom 74,5di korka korka yedim pastayı hooop 74,8 oldu. Korkmasam olmayacak belkide..Kizlar ben dikkat ettim ama diyet falan yapmadim cuma 69 dum bugun 69.4
Ama hic mutsuz degilim herseyden yedim 71 i bile goze almistim ve ilk defa pisikolojim kilodanda etkilenmesin diye cumadan beri tartilmadim
Tabii kar kardır.1 kilo bile olsa ekstra yük dizine..Bu ameliyattan sonra en az 10 kilo alanlar var yatmaktan yuruyememekten o yuzden ameliyata kadar biraz daha inmem lazim hemde dizime yuk az biner rahat yururum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?