💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Amannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.

Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300

Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa

Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Emellll tartida +300 gördün die hemen pesmi etceksin aaaaa kizarim ama regl donemnden olur e sen emziriosun gece oglanin emme performansi etkileyebilir neticede orda süt biri kio e bide hemen bu hafta yediklerini gözden geciriosun elbet hatakarin vardır onlari bul aaaaa

Defneee nice mutlu yıllara
accık gec oldu ama ...
Teşekkürler gülüm.
Su toplamıştır vücut, gider o hemen sorun etme.
Tebrikler.

Pazartesi 77.5 bugun 76.1 fark 1.400 :)
Oooooo tebrikler.
Yok yok diilimdir yaaa korkutmayn bniiii Bgn biseym yok bi daa olmaz insallh:) bebemi emzriorm:)
Valla bende küçüğe büyüğü emzirirken hamile kalmistim.
Amannnn ya biktim.valla olmuyo artik napsam olmuyor.

Gecen cuna 79.4
Bugun 79.7
Fark +300

Birakin kg vermeyi sabit bile dwgil + olmus yaaa

Ne sis vucudum ne regl yaklasti anlicaniz artik sanirim kg veremicem
Şştt sus bakayım olur öyle pes etmek yok. Mutlaka menülerinde bi sorun vardir. Akşamları daha hafif tut bu hafta.

Son düzenleme:
Nasılsın Özlemim
Iyim abla biraz daha dun galatasaray futbolcularina bakan bir doktora gittim oda ameliyat dedi karar verdim olcam cok korkuyorum ama.
Esimde beni kandirmak icin sana otomatik vites alcam arabayi bu sefer hatunum diyo ol ameliyat diyo hayirlisi olsun inş.bir bayan var ankarada oda haftaya sali olcak 10 doktora gitmis yarisi ol yarisi olma demis onun izlerimleride onemli bnm icin ben 15 tatile yakin olmaya karar verdim

Canım hakkında hayırlısı olsun. Çabucak şifa bul inş.

Kizlar ben dikkat ettim ama diyet falan yapmadim cuma 69 dum bugun 69.4
Ama hic mutsuz degilim herseyden yedim 71 i bile goze almistim ve ilk defa pisikolojim kilodanda etkilenmesin diye cumadan beri tartilmadim
İşte beynin gücü valla bende tedirgin olunca artı görüyorum.. Dün kilom 74,5di korka korka yedim pastayı hooop 74,8 oldu. Korkmasam olmayacak belkide..
Bu ameliyattan sonra en az 10 kilo alanlar var yatmaktan yuruyememekten o yuzden ameliyata kadar biraz daha inmem lazim hemde dizime yuk az biner rahat yururum belki
Tabii kar kardır.1 kilo bile olsa ekstra yük dizine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…