- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
:))e yok tabi.. gecen yolda yuruurken araba yurudgum kaldirima cikti frenleri zaptedemedi kacmassydi beni ya ezer ya da sakat birakirdi.. hayirlisni versn Rabbim herseyn. Yani gorunmuyorsun burda demek istiyorum işte da :)
Alla alla ben görunmeyeli formatmı değisti kizlar nasil kilo aliriz ne yemeliyiz diyemi düsünüyoruztabi hem vucudumuzu saßirtmis oluruz
Kuzum iskenderde bna giore bsey yok daaaa eve gelip ndn wkmk yedin ki. Kunefeyi solemiorum bile. Tek avantajin vucudunn kacamklari sevio olmasi:)Merhaba kizlar bugun guzel fakat yemek konusunda berbat bir gundu.
Asyacigim sakin ol ve yazdiklarimi iyi oku ve rahatla. Canim bak ben 92 kiloyla hamile kalip 95 le doguma gittim dogum sonrasi 80 e dusmustum (ki sonra yedim yedim.sistim o benim.hatamdi) yani her sisman hamile kalamaz her hamilede kilo alir diye bisey yok. Tamam mi rahatla ve hayal kur ileride bebisini.kucagina.alacak ve tum bu aptal insanlar icin.kedini uzdugune guleceksin.
Cok yedim.dedin ya gozun.menu gorsun
Kizlar sabah yumurta kabak 2 ç.ekmegi yedim
11 de aktivia
(İsteee geliyor...bugun 4kiz kardes ve annem yemege gittik superde oldu ama simdi pismanlik duyuyorum)
Ogle 15.00 1 porsiyon iskender az patates kizartmasi salata 2-3 catal kozde patlican ½ kunefe
Latte
Eve geldim saat 9 da yarim ekmwk arasi h.patates ve yesillik ayran
Yani bugun.doymadim hala.acimm yuhhh bana
Simdi asyacigim arkana yaslan.nefes al ve rahatla senin ki coook hafif
Kizlar yorum yapmayin ben biliyorum hatami essek emel.
Bn bi suredir evde yapiorum step canm jenny ford die bi kadin var youtubeda videolari guzel. Onla yapablrsnBır cok slonda grup dersı yok artı ben sadece bacaktan yavas verdım mıllet evde ıncelıyor sacma yanı benım evde step tahtam var cd alıyım yapıyım bosuna bır ton para vermıyımsen bacaktan verıyormusun
Biz bu ara alistik uzun menulere ozlemcan bu cok sade ve az geldi:))Ben geldim hatunlar yazmaya basliycam diye ciss yemedim iste uzun aradan sonra menu
Sabah 10 tarcinli balli sut
Ogle 12 yumurta peynir
Aksam bol yogurtlu ispanak 2 kofte 1 catal patates
Cananim gecms olsun yaaa. Bizim velet de bu ara gece uyaniyo ve ben sarhis gbi oluyorum. Allah kolaylik versn tum annnelere:) tabi bebislerimize de.kac gundur derbeder dolasiyrm kizlar oglan dis cikariyor.gece gec uyuyor.defalarca uyaniyordu.telefonumu sarz bile edenedim.kusuruma bakmayin.zaten kotu bir haftaydi ne bulduysam onu yedim.ama vugun iyi coj sukur.
Abla sartlandim mi nedir wenn menulerini okuyunca hep ayy olsa da yesem moduna giriyorum:))Kızlar menümü yazıp işe gitmem lazım
Kalan menülere yorum yapamadım kusura bakmayın
Cumartesi düğün varya görümceme yardım ettim biraz
Kalkınca _yarım greyfurt
Sabah _2 yumurtalı peynirli maydonozlu omlet
1 bar Soya süt
Öğle _1 portakal 1 barkefir
Ara _3 ceviz 1 bar süt
Akşam _kıymalı yeşil fasülye, yoğurt, 2 kş ev eriştesi
Su 2 lt
Spor 30 dk bant
Bn bi suredir evde yapiorum step canm jenny ford die bi kadin var youtubeda videolari guzel. Onla yapablrsn
Bn bazn blgsyr musait deilse tleefndan da aciyirum cnm. Yeter ki istek olsun gerisi gelio:) tabi buyuk ekranin tadini vermiyo ama gene de deneyeblrsn. Bir de ayna varsa kndni gorebilecegn arkas oluosun kendine cann da sikilmio:))Ben telden gırıyorum ama
Bn bazn blgsyr musait deilse tleefndan da aciyirum cnm. Yeter ki istek olsun gerisi gelio:) tabi buyuk ekranin tadini vermiyo ama gene de deneyeblrsn. Bir de ayna varsa kndni gorebilecegn arkas oluosun kendine cann da sikilmio:))
Alla alla ben görunmeyeli formatmı değisti kizlar nasil kilo aliriz ne yemeliyiz diyemi düsünüyoruz
Ayyyy emel guldurdun sabah sabah alemsin yaaa tebrikler canimmmKilomu yazammm barii
Gecen cuma 78.9
Bugun 78.5
Fark - 400
demek bu hafta pizza iskender kunefe ve.... yemesem daha cok gidecekti
Bide utanmadan yaziyorrr tühhh sana
Tebrikler canimmm supersinnnGunaydınlarr...
İkig undur bildirim yapamadım kusura bakmayın ne yedim ne içtim ben bile bilmiyorum 20 lik diş öldürdü çektirdim dun ama gece bile ağladım ya şükürler olsun şimdi hafifledi agrım...
Biraz biraz okudum geçmişi sohbetler olmuş kaçırmışım
Bildirim de yapıyım
Nasıl olduysa vermişim
Pazartesi 115.5
Bugün 114.6
Fark-900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?