💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

:))e yok tabi.. gecen yolda yuruurken araba yurudgum kaldirima cikti frenleri zaptedemedi kacmassydi beni ya ezer ya da sakat birakirdi.. hayirlisni versn Rabbim herseyn. Yani gorunmuyorsun burda demek istiyorum işte da :)
ay ne bilim gece giriyodum fisun abla gibi onuda yapamadim nette bitti bir ara falan derken durum bu valla allah sonumuzu hayir etsin

Kuzum iskenderde bna giore bsey yok daaaa eve gelip ndn wkmk yedin ki. Kunefeyi solemiorum bile. Tek avantajin vucudunn kacamklari sevio olmasi:)

Bır cok slonda grup dersı yok artı ben sadece bacaktan yavas verdım mıllet evde ıncelıyor sacma yanı benım evde step tahtam var cd alıyım yapıyım bosuna bır ton para vermıyımsen bacaktan verıyormusun
Bn bi suredir evde yapiorum step canm jenny ford die bi kadin var youtubeda videolari guzel. Onla yapablrsn

kac gundur derbeder dolasiyrm kizlar oglan dis cikariyor.gece gec uyuyor.defalarca uyaniyordu.telefonumu sarz bile edenedim.kusuruma bakmayin.zaten kotu bir haftaydi ne bulduysam onu yedim.ama vugun iyi coj sukur.
Cananim gecms olsun yaaa. Bizim velet de bu ara gece uyaniyo ve ben sarhis gbi oluyorum. Allah kolaylik versn tum annnelere:) tabi bebislerimize de.

Abla sartlandim mi nedir wenn menulerini okuyunca hep ayy olsa da yesem moduna giriyorum:))

Gunaydınlarr...
İkig undur bildirim yapamadım kusura bakmayın ne yedim ne içtim ben bile bilmiyorum 20 lik diş öldürdü çektirdim dun ama gece bile ağladım ya şükürler olsun şimdi hafifledi agrım...
Biraz biraz okudum geçmişi sohbetler olmuş kaçırmışım
Bildirim de yapıyım
Nasıl olduysa vermişim
Pazartesi 115.5
Bugün 114.6
Fark-900

Tebrikler canimmm supersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…