💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kizlar tartifa en son gordgm en dusuk rakam 81.1di

Bugn: 80.2
Fark 900 gr.

Sivilcelenmism. Yani regl cok yaklasmis. Insallah ondan snra daha da hizli gider de su 79a varirim bi an once
Çok güzel gitmiş Birgülüm ben bukadar beklemiyordum

Geçen hafta 79.800
Sabah:78.600
Fark 1200
İnşallah diper haftada bu başarı nasip olur☺
Ayfercim süpersin tatlım
Geçen haftanın acısını çıkardın

Zuhal abla ezdiiiiii ve gectiiii.

Tebrikler ablamm
Tabi tabi 1.5 haftada 5 Kilo alarak ezdim geçtim

Olsun yine de insanı çok motive etmiyor mu o kadar - görünce :)
Ay Allah korusun ablam görme sen 8'leri.
Allah varya kaç gün tartılmayınca kesin 80 olmuşumdur demiştim
Buna bile sevindim diyebilirim
Ama her şerde bi hayır vardır
Böyle birden yukarı çıkınca tekrar toparlamama sebep oldu
Şimdi 69 düşmeden bırakmak yok

Aynen ablacım sen nasılsa kısa sürede düşersin, sana güvenim sonsuz
Bu arada ben tartımı sabit bir yere koymadığım için midir nedir her üstüne çıktığımda farklı bir şey gösteriyor.
Saniyeler içinde 200 300 gr alıp veremeyeceğime göre bunu bir yere sabit mi koymam gerekiyor?
Bir türlü anlam veremedim kendisine.

Herkese hayirli CUMALAR bu cuma baa ugurlu gelen cumalardan oldu
Gecen tartilmam
76 kusuratini hatirlamiyorum
Bugun an itibariyle
73 900
Valla tartidan baya bi sure inemedim cumartesi yemekten sonra 77 yi gorunce butun umudum kirilmisti ama bugun tartida once dondum kaldim sonra indim ciktim indim ciktim ama bi yanlislik yok 73 900

Mefkurem ıstısnalar var tabıkı sen zaten bıze burda ilgili bir ablasın benımde cevremde var ama sayıları az bende burda okuyorum bu kadar garıp olanları benım annemde kaynana bıze cadılık yapıyor ama gelıne demez şunu kaldır 5 yıllık evlı kardesım bız hızmt edıyorız bu sans bende sanmam olsun ben çok uyudum mısafıt sonrada ark whatshap sohbetı şimdi kalktım hemen tartılıcam bıldırımler guzel ıns benımde guzeldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…